Τα Μaine Coon-άκια!!

Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!!
Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό;
Μπα,ποτε δε μου αρεσε,δε βρισκω κατι ενδιαφερον στον τροπο που επικοινωνεις μεσω facebook.:/:Πατα στο λινκ,και νομιζω αν πατησεις σε παλιοτερα ποστ,του 2007 θα πετυχεις καποια με φωτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις!:)
Τα λέμε αύριο!:D

Καληνυχτα:D,καλη ξεκουραση:up:
τα λεμε αυριο:) ναι ναι ναι;):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα,ποτε δε μου αρεσε,δε βρισκω κατι ενδιαφερον στον τροπο που επικοινωνεις μεσω facebook.:/:Πατα στο λινκ,και νομιζω αν πατησεις σε παλιοτερα ποστ,του 2007 θα πετυχεις καποια με φωτο.
Ok!Θα το κοιτάξω αύριο γιατί ψιλονύσταξα τώρα και λέω να πάω για ύπνο!!
Καλό βράδυ!:)

Καλημερα.

Οπως το προεβλεψα... Η πρωτη μερα στη δουλεια ειναι επωδυνη. Και να φανταστει κανεις οτι, μεχρι τωρα, ειναι πολυ ηρεμα. Αλλα αμα εισαι μετα απο αδεια....

Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!!:lol::lol:
Αντε ξεράσου τωρα!!!;)

Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι...
Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. :lol:

Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι...
Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. :lol:
Καλημέρα Παύλοοο!!!
Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!!:P:P
Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!:lol:Το πιάσες τώρα;;)

Καλημέρα Παύλοοο!!!
Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!!:P:P
Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!:lol:Το πιάσες τώρα;;)

Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται?

Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται?
Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της!:)

Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της!:)

Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες?

Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες?
Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα...:up:

Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα...:up:

Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν.

Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν.
Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!!:lol:

Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? :hmm:
Μα που ειναι οι αλλοι?

Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? :hmm:
Μα που ειναι οι αλλοι?
Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!!:D
Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις....

Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!!:D
Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις....

Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε.
Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω.

Καλημερεεεεεες!
Τι κανετε;Τα γατουνια σας;
Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω...:down:

Καλημερεεεεεες!
Τι κανετε;Τα γατουνια σας;
Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω...:down:

Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. :(

Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα.

Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. :(

Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα.
Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις...:(

Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε.
Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω.
Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy...:)

Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back