moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η moukelis έγραψε: #2.761 02-01-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Click για ανάπτυξη... Μπα,ποτε δε μου αρεσε,δε βρισκω κατι ενδιαφερον στον τροπο που επικοινωνεις μεσω facebook.Πατα στο λινκ,και νομιζω αν πατησεις σε παλιοτερα ποστ,του 2007 θα πετυχεις καποια με φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.762 02-01-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα,καλη ξεκουραση τα λεμε αυριο ναι ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:33 Η ESTELLE έγραψε: #2.763 02-01-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,ποτε δε μου αρεσε,δε βρισκω κατι ενδιαφερον στον τροπο που επικοινωνεις μεσω facebook.Πατα στο λινκ,και νομιζω αν πατησεις σε παλιοτερα ποστ,του 2007 θα πετυχεις καποια με φωτο. Click για ανάπτυξη... Ok!Θα το κοιτάξω αύριο γιατί ψιλονύσταξα τώρα και λέω να πάω για ύπνο!! Καλό βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 08:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.764 02-01-09 08:41 Καλημερα. Οπως το προεβλεψα... Η πρωτη μερα στη δουλεια ειναι επωδυνη. Και να φανταστει κανεις οτι, μεχρι τωρα, ειναι πολυ ηρεμα. Αλλα αμα εισαι μετα απο αδεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 08:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.765 02-01-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.766 02-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.767 02-01-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Click για ανάπτυξη... Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η ESTELLE έγραψε: #2.768 02-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.769 02-01-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Click για ανάπτυξη... Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.770 02-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Click για ανάπτυξη... Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.771 02-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ έχω λογαριασμό στο FB και το καλό είναι πως έχω βρεθεί με άτομα που είχα να μιλήσω ή να δω χρόνια!!Απο το σχολείο,απο παλιές παρέες..Πριν το MY Cat είχα κολλήσει εκεί.Απο το Σεπτέμβρη όμως που έγινα μέλος εδώ δεν ξεκολλάω με τίποτα!! Πως πάω στο blog σου για να δω τις φωτό; Click για ανάπτυξη... Μπα,ποτε δε μου αρεσε,δε βρισκω κατι ενδιαφερον στον τροπο που επικοινωνεις μεσω facebook.Πατα στο λινκ,και νομιζω αν πατησεις σε παλιοτερα ποστ,του 2007 θα πετυχεις καποια με φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.762 02-01-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα,καλη ξεκουραση τα λεμε αυριο ναι ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:33 Η ESTELLE έγραψε: #2.763 02-01-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,ποτε δε μου αρεσε,δε βρισκω κατι ενδιαφερον στον τροπο που επικοινωνεις μεσω facebook.Πατα στο λινκ,και νομιζω αν πατησεις σε παλιοτερα ποστ,του 2007 θα πετυχεις καποια με φωτο. Click για ανάπτυξη... Ok!Θα το κοιτάξω αύριο γιατί ψιλονύσταξα τώρα και λέω να πάω για ύπνο!! Καλό βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 08:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.764 02-01-09 08:41 Καλημερα. Οπως το προεβλεψα... Η πρωτη μερα στη δουλεια ειναι επωδυνη. Και να φανταστει κανεις οτι, μεχρι τωρα, ειναι πολυ ηρεμα. Αλλα αμα εισαι μετα απο αδεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 08:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.765 02-01-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.766 02-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.767 02-01-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Click για ανάπτυξη... Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η ESTELLE έγραψε: #2.768 02-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.769 02-01-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Click για ανάπτυξη... Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.770 02-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Click για ανάπτυξη... Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.771 02-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...Πάω να δω λίγο tv και μετά ύπνο!!Δημήτρη καλό βράδυ να έχεις! Τα λέμε αύριο! Click για ανάπτυξη... Καληνυχτα,καλη ξεκουραση τα λεμε αυριο ναι ναι ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 01:33 Η ESTELLE έγραψε: #2.763 02-01-09 01:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,ποτε δε μου αρεσε,δε βρισκω κατι ενδιαφερον στον τροπο που επικοινωνεις μεσω facebook.Πατα στο λινκ,και νομιζω αν πατησεις σε παλιοτερα ποστ,του 2007 θα πετυχεις καποια με φωτο. Click για ανάπτυξη... Ok!Θα το κοιτάξω αύριο γιατί ψιλονύσταξα τώρα και λέω να πάω για ύπνο!! Καλό βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 08:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.764 02-01-09 08:41 Καλημερα. Οπως το προεβλεψα... Η πρωτη μερα στη δουλεια ειναι επωδυνη. Και να φανταστει κανεις οτι, μεχρι τωρα, ειναι πολυ ηρεμα. Αλλα αμα εισαι μετα απο αδεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 08:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.765 02-01-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.766 02-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.767 02-01-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Click για ανάπτυξη... Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η ESTELLE έγραψε: #2.768 02-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.769 02-01-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Click για ανάπτυξη... Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.770 02-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Click για ανάπτυξη... Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.771 02-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,ποτε δε μου αρεσε,δε βρισκω κατι ενδιαφερον στον τροπο που επικοινωνεις μεσω facebook.Πατα στο λινκ,και νομιζω αν πατησεις σε παλιοτερα ποστ,του 2007 θα πετυχεις καποια με φωτο. Click για ανάπτυξη... Ok!Θα το κοιτάξω αύριο γιατί ψιλονύσταξα τώρα και λέω να πάω για ύπνο!! Καλό βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 08:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.764 02-01-09 08:41 Καλημερα. Οπως το προεβλεψα... Η πρωτη μερα στη δουλεια ειναι επωδυνη. Και να φανταστει κανεις οτι, μεχρι τωρα, ειναι πολυ ηρεμα. Αλλα αμα εισαι μετα απο αδεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 08:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.765 02-01-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.766 02-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.767 02-01-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Click για ανάπτυξη... Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η ESTELLE έγραψε: #2.768 02-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.769 02-01-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Click για ανάπτυξη... Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.770 02-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Click για ανάπτυξη... Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.771 02-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα. Οπως το προεβλεψα... Η πρωτη μερα στη δουλεια ειναι επωδυνη. Και να φανταστει κανεις οτι, μεχρι τωρα, ειναι πολυ ηρεμα. Αλλα αμα εισαι μετα απο αδεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 08:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.765 02-01-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.766 02-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.767 02-01-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Click για ανάπτυξη... Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η ESTELLE έγραψε: #2.768 02-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.769 02-01-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Click για ανάπτυξη... Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.770 02-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Click για ανάπτυξη... Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.771 02-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για να μην μείνεις με την απορία εννοούσα τις κατηγοριες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα,όπως την πυγμαχία που είναι ανάλογα με το βάρος του κάθε αθλητή.Εχει και κατηγορία μύγας!!!Χιχιχιχιιχιι!! Αντε ξεράσου τωρα!!! Click για ανάπτυξη... Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:09 Η ESTELLE έγραψε: #2.766 02-01-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.767 02-01-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Click για ανάπτυξη... Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η ESTELLE έγραψε: #2.768 02-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.769 02-01-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Click για ανάπτυξη... Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.770 02-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Click για ανάπτυξη... Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.771 02-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και παλι δεν μπορω να "συνδεθω", αλλα δε βαριεσαι... Παντως, οι συγκεκριμενες κατηγοριες αναφερονται σε ατομα μικρου βαρους και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα. Αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει η Γιουλη, η Νεκταρια και η Αναστασια. Αλλα θα το διαπιστωσεις και μονη σου απο τη φωτογραφια που θα σου στειλω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.767 02-01-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Click για ανάπτυξη... Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η ESTELLE έγραψε: #2.768 02-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.769 02-01-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Click για ανάπτυξη... Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.770 02-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Click για ανάπτυξη... Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.771 02-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλοοο!!! Σε πείραξαν οι γιορτές μου φαίνεται!! Αναρωτήθηκες σε ένα μήνυμα αν θα άλλαζες κατηγορία αν περνούσες τα 600 μνμτα.Ε κι εγώ είπα ότι θα πήγαινες στην κατηγορία φτερού!Το πιάσες τώρα; Click για ανάπτυξη... Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η ESTELLE έγραψε: #2.768 02-01-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.769 02-01-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Click για ανάπτυξη... Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.770 02-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Click για ανάπτυξη... Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.771 02-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, αυτο το επιασα. Απλα δεν καταλαβα που κολλα το "φτερο". Anyway, forget it. Hθελα να σε ρωτησω. Με τη Muddy τι γινεται? Click για ανάπτυξη... Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.769 02-01-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Click για ανάπτυξη... Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.770 02-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Click για ανάπτυξη... Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.771 02-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eτσι μου ήρθε βρε και το είπα!!Anyway!Με την Muddy όλα καλά!Απο εδώ τα μαθαίνω κι εγώ τα νέα της! Click για ανάπτυξη... Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #2.770 02-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Click για ανάπτυξη... Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.771 02-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωπ... Εχασα επεισοδιο? Την εδωσες? Click για ανάπτυξη... Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #2.771 02-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωωωώρα την έδωσα βρε Παύλο;Tην πήρε μια πολύ καλή κοπέλα απο εδώ λίγες μέρες αφότου την βρήκα... Click για ανάπτυξη... Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:27 Η ESTELLE έγραψε: #2.772 02-01-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν το ειχα καταλαβει. Χαμπαρι δεν πηρα για την ακριβεια. Παρα πολυ καλη εξελιξη για το γατακι. Πολυ τυχερο ηταν. Click για ανάπτυξη... Οντως πολύ τυχερό!!Απο τα αλώνια στα σαλόνια που λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.773 02-01-09 11:34 Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.774 02-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σου φαινεται και 'σενα οτι εχουμε μεγαλη αποχη σημερα? Μα που ειναι οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.775 02-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο χθες είναι όλοι ψιλοχαμένοι...Φαίνεται δεν συνήλθαν ακόμα απο το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς!! Κι εγώ με δόσεις μπαίνω γιατί είναι και οι μικρές εδώ,έχω και δουλίτσες οπότε καταλαβαίνεις.... Click για ανάπτυξη... Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η moukelis έγραψε: #2.776 02-01-09 14:00 Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.777 02-01-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερεεεεεες! Τι κανετε;Τα γατουνια σας; Φετος συνειδητοποιησα ποσες λιγες μερες ειναι οι διακοπες...Απο την ωρα που ηρθα ολο βγαινω,και τελικα δε θα προλαβω να τους δω ολους μεχρι να φυγω... Click για ανάπτυξη... Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #2.778 02-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και ποσο μικρη ειναι η αδεια επισης. Καλα που ειναι Παρασκευη σημερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε εμας μια χαρα ειναι η αδεια,απλα αμα τρως τις μισες μερες σε ταξιδι δεν σου κανει καρδια να φυγεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.779 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ας τους δικαιολογησουμε τοτε. Το θεμα της Muddy που ειναι? Επειδη ειπες πως μαθαινεις νεα της απο 'δω. Click για ανάπτυξη... Στο thread Χαρίζεται τρελό μωρό!! είναι η Muddy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.780 02-01-09 14:49 Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παύλο στα πορτοκαλόγατα θα δεις τη Muddy που τώρα ονομάζεται Ηλέκτρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.