ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.861 05-01-09 20:41 Παύλο η Cammy δεν ειναι πολύ του ύπνου!Πάνω απο ώρα το πολύ δεν έχει κοιμηθεί.Εκτός το βράδυ φυσικά που το παίρνει σερί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.862 05-01-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy δεν ειναι πολύ του ύπνου!Πάνω απο ώρα το πολύ δεν έχει κοιμηθεί.Εκτός το βράδυ φυσικά που το παίρνει σερί! Click για ανάπτυξη... Kαλα, σοβαρα μιλας? Ο δικος μου ριχνει κατι ξεγυρισμενα 3ωρα το μεσημερι και αφου ξυπνησει και κοψει κινηση κανα μισαωρο ριχνει αλλον ενα υπνακο. Και το βραδυ μαζι μας υπνο. Και ολα αυτα χωρις να εχω συμπεριλαβει το πρωινο που λειπω και δεν βλεπω τι κανει. Αλλα θα κοιμαται και τοτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.863 05-01-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε....τι πόζες είναι αυτές??? Φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα από μένα!!! Click για ανάπτυξη... Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Ο EL GATO έγραψε: #2.864 05-01-09 20:45 Μολις ενημερωθηκα οτι το πρωι ειναι ξυπνιος. Παλι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Η ESTELLE έγραψε: #2.865 05-01-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, σοβαρα μιλας? Ο δικος μου ριχνει κατι ξεγυρισμενα 3ωρα το μεσημερι και αφου ξυπνησει και κοψει κινηση κανα μισαωρο ριχνει αλλον ενα υπνακο. Και το βραδυ μαζι μας υπνο. Και ολα αυτα χωρις να εχω συμπεριλαβει το πρωινο που λειπω και δεν βλεπω τι κανει. Αλλα θα κοιμαται και τοτε.... Click για ανάπτυξη... Εμ,για αυτό έγινε έτσι,λιονταρι!!Ο ύπνος θρέφει τα μωρά και ο ήλιος τα μοσχάρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Ο EL GATO έγραψε: #2.866 05-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:53 Η ESTELLE έγραψε: #2.867 05-01-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.868 05-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.869 05-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Εχουμε κανει εμβολιακη για την λυσσα ε? αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.870 05-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #2.871 05-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παύλο η Cammy δεν ειναι πολύ του ύπνου!Πάνω απο ώρα το πολύ δεν έχει κοιμηθεί.Εκτός το βράδυ φυσικά που το παίρνει σερί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.862 05-01-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy δεν ειναι πολύ του ύπνου!Πάνω απο ώρα το πολύ δεν έχει κοιμηθεί.Εκτός το βράδυ φυσικά που το παίρνει σερί! Click για ανάπτυξη... Kαλα, σοβαρα μιλας? Ο δικος μου ριχνει κατι ξεγυρισμενα 3ωρα το μεσημερι και αφου ξυπνησει και κοψει κινηση κανα μισαωρο ριχνει αλλον ενα υπνακο. Και το βραδυ μαζι μας υπνο. Και ολα αυτα χωρις να εχω συμπεριλαβει το πρωινο που λειπω και δεν βλεπω τι κανει. Αλλα θα κοιμαται και τοτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.863 05-01-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε....τι πόζες είναι αυτές??? Φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα από μένα!!! Click για ανάπτυξη... Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Ο EL GATO έγραψε: #2.864 05-01-09 20:45 Μολις ενημερωθηκα οτι το πρωι ειναι ξυπνιος. Παλι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Η ESTELLE έγραψε: #2.865 05-01-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, σοβαρα μιλας? Ο δικος μου ριχνει κατι ξεγυρισμενα 3ωρα το μεσημερι και αφου ξυπνησει και κοψει κινηση κανα μισαωρο ριχνει αλλον ενα υπνακο. Και το βραδυ μαζι μας υπνο. Και ολα αυτα χωρις να εχω συμπεριλαβει το πρωινο που λειπω και δεν βλεπω τι κανει. Αλλα θα κοιμαται και τοτε.... Click για ανάπτυξη... Εμ,για αυτό έγινε έτσι,λιονταρι!!Ο ύπνος θρέφει τα μωρά και ο ήλιος τα μοσχάρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Ο EL GATO έγραψε: #2.866 05-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:53 Η ESTELLE έγραψε: #2.867 05-01-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.868 05-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.869 05-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Εχουμε κανει εμβολιακη για την λυσσα ε? αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.870 05-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #2.871 05-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy δεν ειναι πολύ του ύπνου!Πάνω απο ώρα το πολύ δεν έχει κοιμηθεί.Εκτός το βράδυ φυσικά που το παίρνει σερί! Click για ανάπτυξη... Kαλα, σοβαρα μιλας? Ο δικος μου ριχνει κατι ξεγυρισμενα 3ωρα το μεσημερι και αφου ξυπνησει και κοψει κινηση κανα μισαωρο ριχνει αλλον ενα υπνακο. Και το βραδυ μαζι μας υπνο. Και ολα αυτα χωρις να εχω συμπεριλαβει το πρωινο που λειπω και δεν βλεπω τι κανει. Αλλα θα κοιμαται και τοτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.863 05-01-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε....τι πόζες είναι αυτές??? Φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα από μένα!!! Click για ανάπτυξη... Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Ο EL GATO έγραψε: #2.864 05-01-09 20:45 Μολις ενημερωθηκα οτι το πρωι ειναι ξυπνιος. Παλι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Η ESTELLE έγραψε: #2.865 05-01-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, σοβαρα μιλας? Ο δικος μου ριχνει κατι ξεγυρισμενα 3ωρα το μεσημερι και αφου ξυπνησει και κοψει κινηση κανα μισαωρο ριχνει αλλον ενα υπνακο. Και το βραδυ μαζι μας υπνο. Και ολα αυτα χωρις να εχω συμπεριλαβει το πρωινο που λειπω και δεν βλεπω τι κανει. Αλλα θα κοιμαται και τοτε.... Click για ανάπτυξη... Εμ,για αυτό έγινε έτσι,λιονταρι!!Ο ύπνος θρέφει τα μωρά και ο ήλιος τα μοσχάρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Ο EL GATO έγραψε: #2.866 05-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:53 Η ESTELLE έγραψε: #2.867 05-01-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.868 05-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.869 05-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Εχουμε κανει εμβολιακη για την λυσσα ε? αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.870 05-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #2.871 05-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε....τι πόζες είναι αυτές??? Φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα από μένα!!! Click για ανάπτυξη... Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Ο EL GATO έγραψε: #2.864 05-01-09 20:45 Μολις ενημερωθηκα οτι το πρωι ειναι ξυπνιος. Παλι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Η ESTELLE έγραψε: #2.865 05-01-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, σοβαρα μιλας? Ο δικος μου ριχνει κατι ξεγυρισμενα 3ωρα το μεσημερι και αφου ξυπνησει και κοψει κινηση κανα μισαωρο ριχνει αλλον ενα υπνακο. Και το βραδυ μαζι μας υπνο. Και ολα αυτα χωρις να εχω συμπεριλαβει το πρωινο που λειπω και δεν βλεπω τι κανει. Αλλα θα κοιμαται και τοτε.... Click για ανάπτυξη... Εμ,για αυτό έγινε έτσι,λιονταρι!!Ο ύπνος θρέφει τα μωρά και ο ήλιος τα μοσχάρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Ο EL GATO έγραψε: #2.866 05-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:53 Η ESTELLE έγραψε: #2.867 05-01-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.868 05-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.869 05-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Εχουμε κανει εμβολιακη για την λυσσα ε? αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.870 05-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #2.871 05-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μολις ενημερωθηκα οτι το πρωι ειναι ξυπνιος. Παλι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:46 Η ESTELLE έγραψε: #2.865 05-01-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, σοβαρα μιλας? Ο δικος μου ριχνει κατι ξεγυρισμενα 3ωρα το μεσημερι και αφου ξυπνησει και κοψει κινηση κανα μισαωρο ριχνει αλλον ενα υπνακο. Και το βραδυ μαζι μας υπνο. Και ολα αυτα χωρις να εχω συμπεριλαβει το πρωινο που λειπω και δεν βλεπω τι κανει. Αλλα θα κοιμαται και τοτε.... Click για ανάπτυξη... Εμ,για αυτό έγινε έτσι,λιονταρι!!Ο ύπνος θρέφει τα μωρά και ο ήλιος τα μοσχάρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Ο EL GATO έγραψε: #2.866 05-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:53 Η ESTELLE έγραψε: #2.867 05-01-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.868 05-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.869 05-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Εχουμε κανει εμβολιακη για την λυσσα ε? αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.870 05-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #2.871 05-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα, σοβαρα μιλας? Ο δικος μου ριχνει κατι ξεγυρισμενα 3ωρα το μεσημερι και αφου ξυπνησει και κοψει κινηση κανα μισαωρο ριχνει αλλον ενα υπνακο. Και το βραδυ μαζι μας υπνο. Και ολα αυτα χωρις να εχω συμπεριλαβει το πρωινο που λειπω και δεν βλεπω τι κανει. Αλλα θα κοιμαται και τοτε.... Click για ανάπτυξη... Εμ,για αυτό έγινε έτσι,λιονταρι!!Ο ύπνος θρέφει τα μωρά και ο ήλιος τα μοσχάρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:47 Ο EL GATO έγραψε: #2.866 05-01-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:53 Η ESTELLE έγραψε: #2.867 05-01-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.868 05-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.869 05-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Εχουμε κανει εμβολιακη για την λυσσα ε? αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.870 05-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #2.871 05-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:53 Η ESTELLE έγραψε: #2.867 05-01-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.868 05-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.869 05-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Εχουμε κανει εμβολιακη για την λυσσα ε? αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.870 05-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #2.871 05-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι. Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.868 05-01-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.869 05-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Εχουμε κανει εμβολιακη για την λυσσα ε? αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.870 05-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #2.871 05-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.869 05-01-09 21:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Εχουμε κανει εμβολιακη για την λυσσα ε? αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.870 05-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #2.871 05-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Εχουμε κανει εμβολιακη για την λυσσα ε? αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:17 Η ESTELLE έγραψε: #2.870 05-01-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #2.871 05-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει... Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η elvenstar: #2.871 05-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε.... Click για ανάπτυξη... ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #2.872 05-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!! Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.873 05-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;; Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.874 05-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι. Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η ESTELLE έγραψε: #2.875 05-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html και εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:28 Η avtwvia έγραψε: #2.876 05-01-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η Raisa έγραψε: #2.877 05-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου. sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ Click για ανάπτυξη... Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:39 Η avtwvia έγραψε: #2.878 05-01-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.879 05-01-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μαλλον ναι... Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 01:03 Η ESTELLE έγραψε: #2.880 06-01-09 01:03 Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.