Τα Μaine Coon-άκια!!

Παύλο η Cammy δεν ειναι πολύ του ύπνου!Πάνω απο ώρα το πολύ δεν έχει κοιμηθεί.Εκτός το βράδυ φυσικά που το παίρνει σερί!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παύλο η Cammy δεν ειναι πολύ του ύπνου!Πάνω απο ώρα το πολύ δεν έχει κοιμηθεί.Εκτός το βράδυ φυσικά που το παίρνει σερί!:happy:

Kαλα, σοβαρα μιλας? Ο δικος μου ριχνει κατι ξεγυρισμενα 3ωρα το μεσημερι και αφου ξυπνησει και κοψει κινηση κανα μισαωρο ριχνει αλλον ενα υπνακο. Και το βραδυ μαζι μας υπνο. Και ολα αυτα χωρις να εχω συμπεριλαβει το πρωινο που λειπω και δεν βλεπω τι κανει. Αλλα θα κοιμαται και τοτε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέεεε....τι πόζες είναι αυτές???:blink::inlove::inlove::inlove:
Φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα από μένα!!!:rolleyes:
Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!:)Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!!:up:

Μολις ενημερωθηκα οτι το πρωι ειναι ξυπνιος. Παλι καλα...

Kαλα, σοβαρα μιλας? Ο δικος μου ριχνει κατι ξεγυρισμενα 3ωρα το μεσημερι και αφου ξυπνησει και κοψει κινηση κανα μισαωρο ριχνει αλλον ενα υπνακο. Και το βραδυ μαζι μας υπνο. Και ολα αυτα χωρις να εχω συμπεριλαβει το πρωινο που λειπω και δεν βλεπω τι κανει. Αλλα θα κοιμαται και τοτε....
Εμ,για αυτό έγινε έτσι,λιονταρι!!Ο ύπνος θρέφει τα μωρά και ο ήλιος τα μοσχάρια!!:lol::lol:

Είδες η μικρή μου πώς κάνει;Συνήθως κυλιέται έτσι όταν της μιλάω!!:)Τρελαίνεται!Και βγάζει και κάτι φωνούλες!!!:up:

Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι.

Ειδες τα κοριτσακια τι γλυκα που ειναι? Ο δικος μου οταν του μιλω με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι.
Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!!;):lol::lol::lol:

Κάτσε να πάρω τον Ντουράν και θα σου πω!Είναι και ο τρόπος που τα μιλας!Εγώ παιδί μου σε όποιον μιλάω λιώνει!!!;):lol::lol::lol:

Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει...:lol:

Αυτο πρεπει να 'ναι. Εγω ειμαι λιγο αγριανθρωπος. Τωρα μολις τον ενοχλησα επανω στην πολυθρονα που καθοτανε. Εκει που ηταν ησυχος και αμεριμνος πηγα και αρχισα να τον ταρακουναω αγρια. Για να παιξουμε. Και φυσικα αρχισε να με δαγκωνει...:lol:

Εχουμε κανει εμβολιακη για την λυσσα ε? αχαχαχαχαχαχαα:lol:

Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!!:P

Με εχουν πιάσει τα νεύρα μου τωρα!!Προσπαθω δέκα λεπτά να γράψω 3 σειρές....Δεν με θέλει φαίνεται σήμερα το site!Αφήστε που έχω να βρω και πληροφορίες για τα αγριογούρουνα για μια εργασία της μικρής.Αύριο θα τελειώσω μου φαίνετε....:(
ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω
https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html
και εδω
https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος

Αμαν βρε συ το καημένο!!Θα του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα του γατιού!!:P

Δεν παθαινει τιποτα!

Νικολέτα μου!!Τί κάνεις;;Πως είναι τα μωρά σου;;:)

Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι.:)
Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!!:D:lol::lol:

Καλά είναι κοπέλα μου και τα μωρά επίσης καλά είναι.:)
Περιμένουμε τώρα να έρθει ο Ντουράν για να σας κουβαληθούμε για ζούληγμα!!!:D:lol::lol:
Ναι,ναι!Να περιμένετε μέσα στο Φεβρουάριο κάτι θα κανονίσω!!:)Ας έρθει με το καλό πρώτα να τακτοποιηθεί...!!:happy:

ESTELLE αν δεν βρήκες ακόμη πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω
https://www.gpeppas.gr/trixota/agrioguruno/agrioguruno.html
και εδω
https://el.wikipedia.org/wiki/Αγριόχοιρος
Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!!:P

Κι εγώ απο εκεί βρήκα τελικά!Η πλάκα είναι ότι όταν πάτησα στο google αγριογούρουνο μου έβγαζε και συνταγές!!Ευτυχώς που κάθησα εγω να βρω τις πληροφορίες αλλιώς θα πήγαινε με καμιά συνταγή η μικρή στο σχολείο!!!:P
Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου.
sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ:lol:

Κοιτα αμα θες και με τη λατινικη και επιστημονικη ονομασια του αγριογουρουνου.
sus scrofa ειναι και ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι απο το ΤΕΙ:lol:

Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα?:blink::blink::lol::lol::lol:

Δλδ όταν λέμε " η σκρόφα" εννοούμε η αγριογουρούνα?:blink::blink::lol::lol::lol:

Μαλλον ναι...:hmm::lol::lol::lol::lol:
Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον...:lol::lol:

Μαλλον ναι...:hmm::lol::lol::lol::lol:
Η μαλλον σκετη γουρουνα το sus ειναι το αγρια μαλλον...:lol::lol:
Σωστά!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ναι κι εγώ που διαβασα το άρθρο στη Wikipedia έτσι το έγραφε, σαν sus scrofa!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back