Τα Μaine Coon-άκια!!

μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! :P:up:
Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον;):)
(σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα):redface:

Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεα;)και να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης:P;)
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα έρθουμε και σε ΕΣΕΝΑ!!! Τι νόμιζες αγαπημενη μου ότι θα γλύτωνες? ? ΚΑλά θα έρθει Αθήνα η Στελλα και δεν θα καμαρώσει Μορφέα, Καλυψώ και Σεμέλη??? ΑΔΥΝΑΤΟΝ. :PΚαλά να είμαστε και η μέρα όλη θα είναι ΕΚΔΡΟΜΗ σωστή.:):D
Επίσκεψη και ζουληγμα στη Ν. Σμύρνη (Πέρσης, Τίμυ, Σεβάχ, Νάλα κ Λούση), μετά επίσκεψη και ζούληγμα σε Ερυθραία (Μορφέας, Καλυψώ, και Σεμελάκι) και αν θέλει έρχεται κι ο Παύλος μαζί μας.! Ειναι ευπρόσδεκτος σε όλες τις εξορμήσεις μας. :up:Και επίσης δεχόμεθα και την δική του προσκληση όποτε αυτος θέλει βεβαίως βεβαίως:up::up::up:

Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα?
Καλα βρε παιδί μου μπερδεύτηκε η γυναίκα ωωωω!!!
Συγχώρα την! Αντε. Εσύ πριν λίγο μπερδευόσουν επίσης!! Τι να πω εγώ που συνεχώς τά έχω χαμένα κ ξαναελέγχω τα μηνύματα μήπως κ γράψω καμιά βλακεία (ειδικά όταν είναι μεταμεσονύκτιες οι ώρες) :lol::lol::lol::lol:

Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ. ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ???? Και πότε θα έρθει επίσκεψη σ΄εμάς????? Εεεε? Εεεε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!!:lol::lol:
Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!!;):redface::redface::lol::lol:
εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι:P:P:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;;:lol::lol::lol::lol::lol:
καλε σταματα...:redface:ντροπη:P...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο:lol::lol:
παλι ρομπα γιναμε:lol::lol:

καλε σταματα...:redface:ντροπη:P...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο:lol::lol:
παλι ρομπα γιναμε:lol::lol:
Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!!;);)

καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια...:redface::P:lol:

Το "μπρατσαρας" το αντιπαρερχομαι.

Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!!:lol::lol:
Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!!;):redface::lol::lol:

εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι:P:P:lol:

Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;;:lol::lol::lol::lol:

παλι ρομπα γιναμε:lol:

Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!!;);)

Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις.

Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις.
μονο εγω και εσυ;)

Γεια σας!
Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα;

Σε λαθος site είμαστε μάλλον!!:P:P
Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!!:redface:

Γεια σας!
Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα;
Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα.

Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...:(Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα.:(
Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας.

Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...:(Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα.:(
Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας.
Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν...

Λυπαμαι, Νεκταρια. :(

Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα!
Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα.
Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα!

μονο εγω και εσυ;)
Κι εγώ!:P

Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα.
Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς.:)

Μα γιατι γιατι γιατι:(
ειναι αδικο:mad:
πολυ λυπαμαι:cry:
τετοια καταληξη:/:

Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ...:(
Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε..:/:

Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε....:cool:

Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε....:cool:
εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο:P:P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back