staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:35 Η staman2 έγραψε: #2.921 07-01-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα έρθουμε και σε ΕΣΕΝΑ!!! Τι νόμιζες αγαπημενη μου ότι θα γλύτωνες? ? ΚΑλά θα έρθει Αθήνα η Στελλα και δεν θα καμαρώσει Μορφέα, Καλυψώ και Σεμέλη??? ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Καλά να είμαστε και η μέρα όλη θα είναι ΕΚΔΡΟΜΗ σωστή. Επίσκεψη και ζουληγμα στη Ν. Σμύρνη (Πέρσης, Τίμυ, Σεβάχ, Νάλα κ Λούση), μετά επίσκεψη και ζούληγμα σε Ερυθραία (Μορφέας, Καλυψώ, και Σεμελάκι) και αν θέλει έρχεται κι ο Παύλος μαζί μας.! Ειναι ευπρόσδεκτος σε όλες τις εξορμήσεις μας. Και επίσης δεχόμεθα και την δική του προσκληση όποτε αυτος θέλει βεβαίως βεβαίως Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... Καλα βρε παιδί μου μπερδεύτηκε η γυναίκα ωωωω!!! Συγχώρα την! Αντε. Εσύ πριν λίγο μπερδευόσουν επίσης!! Τι να πω εγώ που συνεχώς τά έχω χαμένα κ ξαναελέγχω τα μηνύματα μήπως κ γράψω καμιά βλακεία (ειδικά όταν είναι μεταμεσονύκτιες οι ώρες) Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ. ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ???? Και πότε θα έρθει επίσκεψη σ΄εμάς????? Εεεε? Εεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.922 07-01-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.923 07-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.924 07-01-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Η ESTELLE έγραψε: #2.925 07-01-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.926 07-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Το "μπρατσαρας" το αντιπαρερχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.927 07-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:47 Η Νεκταρια έγραψε: #2.928 07-01-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... μονο εγω και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #2.929 07-01-09 21:53 Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.930 07-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... Σε λαθος site είμαστε μάλλον!! Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.931 07-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξεχασεις και τους φιλους σου τα Βιρμανακια! Παιρνε τον μωρε μαζι σου κι αυτον (σε ζηλευω που σε καταλαβαινει κι εχετε την ιδια τρελα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μενω σε εκδιαμετρου αντιθετη κατευθυνση....αλλα μπορειτε να ερθετε με την Αναστασια παρεακαι να παρετε και το Παυλο στα μεσα της διαδρομης Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα έρθουμε και σε ΕΣΕΝΑ!!! Τι νόμιζες αγαπημενη μου ότι θα γλύτωνες? ? ΚΑλά θα έρθει Αθήνα η Στελλα και δεν θα καμαρώσει Μορφέα, Καλυψώ και Σεμέλη??? ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Καλά να είμαστε και η μέρα όλη θα είναι ΕΚΔΡΟΜΗ σωστή. Επίσκεψη και ζουληγμα στη Ν. Σμύρνη (Πέρσης, Τίμυ, Σεβάχ, Νάλα κ Λούση), μετά επίσκεψη και ζούληγμα σε Ερυθραία (Μορφέας, Καλυψώ, και Σεμελάκι) και αν θέλει έρχεται κι ο Παύλος μαζί μας.! Ειναι ευπρόσδεκτος σε όλες τις εξορμήσεις μας. Και επίσης δεχόμεθα και την δική του προσκληση όποτε αυτος θέλει βεβαίως βεβαίως Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιο αυτοκινητο σου? Υποτιθεται πως εγω, η Στελλα και η Αναστασια θα ερθουμε σε εσενα. Ή μηπως δεν "συνδεθηκα" σωστα? Click για ανάπτυξη... Καλα βρε παιδί μου μπερδεύτηκε η γυναίκα ωωωω!!! Συγχώρα την! Αντε. Εσύ πριν λίγο μπερδευόσουν επίσης!! Τι να πω εγώ που συνεχώς τά έχω χαμένα κ ξαναελέγχω τα μηνύματα μήπως κ γράψω καμιά βλακεία (ειδικά όταν είναι μεταμεσονύκτιες οι ώρες) Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ. ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ???? Και πότε θα έρθει επίσκεψη σ΄εμάς????? Εεεε? Εεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.922 07-01-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.923 07-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.924 07-01-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Η ESTELLE έγραψε: #2.925 07-01-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.926 07-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Το "μπρατσαρας" το αντιπαρερχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.927 07-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:47 Η Νεκταρια έγραψε: #2.928 07-01-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... μονο εγω και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #2.929 07-01-09 21:53 Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.930 07-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... Σε λαθος site είμαστε μάλλον!! Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.931 07-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η ESTELLE έγραψε: #2.923 07-01-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.924 07-01-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Η ESTELLE έγραψε: #2.925 07-01-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.926 07-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Το "μπρατσαρας" το αντιπαρερχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.927 07-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:47 Η Νεκταρια έγραψε: #2.928 07-01-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... μονο εγω και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #2.929 07-01-09 21:53 Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.930 07-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... Σε λαθος site είμαστε μάλλον!! Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.931 07-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.924 07-01-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Η ESTELLE έγραψε: #2.925 07-01-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.926 07-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Το "μπρατσαρας" το αντιπαρερχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.927 07-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:47 Η Νεκταρια έγραψε: #2.928 07-01-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... μονο εγω και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #2.929 07-01-09 21:53 Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.930 07-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... Σε λαθος site είμαστε μάλλον!! Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.931 07-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Η ESTELLE έγραψε: #2.925 07-01-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.926 07-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Το "μπρατσαρας" το αντιπαρερχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.927 07-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:47 Η Νεκταρια έγραψε: #2.928 07-01-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... μονο εγω και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #2.929 07-01-09 21:53 Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.930 07-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... Σε λαθος site είμαστε μάλλον!! Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.931 07-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.926 07-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Το "μπρατσαρας" το αντιπαρερχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.927 07-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:47 Η Νεκταρια έγραψε: #2.928 07-01-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... μονο εγω και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #2.929 07-01-09 21:53 Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.930 07-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... Σε λαθος site είμαστε μάλλον!! Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.931 07-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα αν δεις το Παυλο θα καταλαβεις...Ψηλος, μπρατσαρας, με γενια... Click για ανάπτυξη... Το "μπρατσαρας" το αντιπαρερχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.927 07-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:47 Η Νεκταρια έγραψε: #2.928 07-01-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... μονο εγω και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #2.929 07-01-09 21:53 Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.930 07-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... Σε λαθος site είμαστε μάλλον!! Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.931 07-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ωχ, κι εγώ κοντή,αδύνατη,χωρίς γένια!! Ευτυχώς έχω καλούς αερόσακους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν ειναι καλοι...ειναι σκληροι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σιλικονάτα είναι και είναι σκληρά καλέ;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε σταματα...ντροπη...οχι...απλα, ειναι το "δυνατο" μου σημειο παλι ρομπα γιναμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Τί σύμπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:47 Η Νεκταρια έγραψε: #2.928 07-01-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... μονο εγω και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #2.929 07-01-09 21:53 Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.930 07-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... Σε λαθος site είμαστε μάλλον!! Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.931 07-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... μονο εγω και εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #2.929 07-01-09 21:53 Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.930 07-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... Σε λαθος site είμαστε μάλλον!! Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.931 07-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η ESTELLE έγραψε: #2.930 07-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... Σε λαθος site είμαστε μάλλον!! Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.931 07-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το thread εχει παρει μια "αλλη" τροπη και μ' αρεσει. Συνεχιστε, μην ντρεπεστε. Πειτε πως δε σας βλεπει κανεις. Click για ανάπτυξη... Σε λαθος site είμαστε μάλλον!! Μπα δεν μας παίρνει να συνεχίσουμε..αρχίσαμε και γινόμαστε πολλοί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η Νεκταρια έγραψε: #2.931 07-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας! Νεκταρια τι κανουν τα μωρακια;Ολα καλα; Click για ανάπτυξη... Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #2.932 07-01-09 22:10 Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.933 07-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κριμα,πολυ λυπαμαι...Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω,δεν ηξερα. Ειμαστε ηδη Καλυμνο,πηραμε και τη μικρη μας σπιτι και φτασαμε χτες ξημερωματα.Δεν πειραζει,το Πασχα ή αν δεν προλαβουμε θα ερθω το καλοκαιρακι να τα πουμε με την ανεση μας. Click για ανάπτυξη... Δωρα μου κανεις δεν ηξερε,μη στεναχωριεσαι.Λυπαμαι που ηρθες και δεν το εμαθα,εμαινα σχεδον καθολου ,δεν ειχα τη διαθεση για συνομιλια.Δεν ξερω αν ειδες τις ευχαριστιες μου για τα δωρακια που μας εστειλες,αν οχι σ`ευχαριστω και επιφυλασομαι.Ευχομαι να χαρεις εσυ μωρακια αυτη τη φορα.Οσο για μενα αυτα συμβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Ο EL GATO έγραψε: #2.934 07-01-09 22:28 Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λυπαμαι, Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η moukelis έγραψε: #2.935 07-01-09 22:42 Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαιρομαι που σου αρεσαν!Πηρες και χιονανθρωπακι;Εγω τα εφτιαξα! Μη στενοχωριεσαι,θα τα πουμε καποια στιγμη αργοτερα,δεν εγινε και τιποτα. Η Μόιρα δεν ξαναζητησε να ζευγαρωσει και εδιωχνε τον Σιμπα,οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι εγκυος.Οποτε θες σε περιμενουμε εκδρομουλα να μας διαφωτισεις με τις συμβουλες σου και να σε γνωρισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #2.936 07-01-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μονο εγω και εσυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι Δωρα μου δυστυχως τα εχασα μονο ενα εμεινε και το παλευω.Η μανα ειχε συνηθισει να ζει στο δωματιο των αγοριων με αποτελεσμα να θελει να πηγαινει εκει.Ο γιατρος ομως ειπε οχι.Γαλα ικανοποιητικο δεν εχει μαλλον λογω του στρες.Στα 7 χρονια αυτο δεν εχει ξανασυμβει.Τελος παντων ας μη το συζηταμε αλλο ειναι ψυχοφθορο για μενα ,ειμαι πολυ κουρασμενη τις τελευταιες μερες και σωματικα και ψυχικα.Εφυγαν τοσες ψυχουλες.Ας σταματησει το θεμα εδω, με ποναει πολυ γιατι ακομα το παλευω και εγω και εκεινο το μικρουλη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.Ελπιζω να σε δω στο περασμα σου αυτη τη φορα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου πολύ λυπάμαι για τα μικρουλια. Σου εύχομαι από εδώ κι εμπρός μόνον ευχάριστα και χαρές! Πάντως εδώ είμαστε εμείς για να ξεχνιέσαι όποτε θες, και να βρίσκεις την παρεούλα μας που όλους μας κάνει να ξεχνιομαστε απο την ρουτίνα κ από τις στενοχώριες γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.937 07-01-09 23:19 Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα γιατι γιατι γιατι ειναι αδικο πολυ λυπαμαι:cry: τετοια καταληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 23:41 Η ESTELLE έγραψε: #2.938 07-01-09 23:41 Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κρίμα μωρέ τα καημενούλια,πολύ στεναχωρέθηκα κι εγώ... Μακάρι να σωθεί το τελευταίο που έμεινε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Ο EL GATO έγραψε: #2.939 08-01-09 00:33 Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.940 08-01-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και τωρα, για ν' αλλαξουμε κλιμα και διαθεση, ας καλεσουμε τη Γιουλη και τη Στελλα να συνεχισουν την ακρως ενδιαφερουσα συζητηση που ειχαν. Κοριτσια, περιμενουμε.... Click για ανάπτυξη... εγω λεω να καλεσουμε εσενα να μας πεις για το δικο σου αεροσακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.