Τα Μaine Coon-άκια!!

Στη Νεκταρια ποτε θα πατε? Το Σαββατο το πρωι?
Οχι βρε το Σάββατο!Την Κυριακή για να πάρω κι τον Ντουράν!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε θυμαμαι αν εχω βαλει αυτη τη φωτο. Αν ναι, πειτε μου να την αντικαταστησω.
Κοιτα εκφραση που εχει παρει.
Πολυ ωραια φωτο!:up::up:Σα τιγρακι αγριο ειναι!
Σιγουρα δεν την εχεις βαλει, γιατι το mc οταν βαζεις attached για δευτερη φορα φωτο, δεν σου επιτρεπει να την βαλεις...εκτος αν την εχεις κανει copy paste απο το gallery...;):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ωραια φωτο!:up::up:Σα τιγρακι αγριο ειναι!
Σιγουρα δεν την εχεις βαλει, γιατι το mc οταν βαζεις attached για δευτερη φορα φωτο, δεν σου επιτρεπει να την βαλεις...εκτος αν την εχεις κανει copy paste απο το gallery...;):)

Ναι, σαν αγριογατο. Εδω ειναι πανω στο παιχνιδι.Τον επιασα σε καλη φαση.

Δε θυμαμαι αν εχω βαλει αυτη τη φωτο. Αν ναι, πειτε μου να την αντικαταστησω.
Κοιτα εκφραση που εχει παρει.
Οχι Παύλο δεν την εχεις βάλει τη φωτό αυτή!Οντως τέλεια έκφραση!Αρπαχτικό παιδί μου!!:up:

Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. :mad: Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια.

Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. :mad: Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια.
συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα!
Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο:blink:...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο...

συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα!
Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο:blink:...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο...

Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω.
Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι.

Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω.
Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι.
Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...:)εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου:)
Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες...:lol:
Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο?

Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...:)εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου:)
Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες...:lol:

Ναι, καταλαβα. Εχει και η Νεκταρια κατι τετοιο. Θα του το παρω μολις παω στο Pet City, αν εχουν. Απλα μου αρεσει να παιζω με τα χερια τον Μουψη. Αλλα θα του παρω ενα τετοιο.

Να΄το εδω τυλιγμενο...

4547_h.jpg

Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια..:P:lol::lol:

Να΄το εδω τυλιγμενο...

4547_h.jpg

Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει :lol:) θα παω να του το παρω.

Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια..:P:lol::lol:

13 γατες? :blink::blink::blink::blink:

Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα?:hmm:
Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους?:lol::lol:

14, συγνωμη:redface::P
ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια...:)

14, συγνωμη:redface::P
ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια...:)

14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει?

Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων.

Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων.
Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες:P...για μενα ειναι παρα πολλες...:/:
Αγαλι αγαλι...;):D

Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα?:hmm:
Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους?:lol::lol:
Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο..:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back