ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:54 Η ESTELLE έγραψε: #3.141 12-01-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στη Νεκταρια ποτε θα πατε? Το Σαββατο το πρωι? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε το Σάββατο!Την Κυριακή για να πάρω κι τον Ντουράν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.142 12-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δε θυμαμαι αν εχω βαλει αυτη τη φωτο. Αν ναι, πειτε μου να την αντικαταστησω. Κοιτα εκφραση που εχει παρει. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια φωτο!Σα τιγρακι αγριο ειναι! Σιγουρα δεν την εχεις βαλει, γιατι το mc οταν βαζεις attached για δευτερη φορα φωτο, δεν σου επιτρεπει να την βαλεις...εκτος αν την εχεις κανει copy paste απο το gallery... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.143 12-01-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ωραια φωτο!Σα τιγρακι αγριο ειναι! Σιγουρα δεν την εχεις βαλει, γιατι το mc οταν βαζεις attached για δευτερη φορα φωτο, δεν σου επιτρεπει να την βαλεις...εκτος αν την εχεις κανει copy paste απο το gallery... Click για ανάπτυξη... Ναι, σαν αγριογατο. Εδω ειναι πανω στο παιχνιδι.Τον επιασα σε καλη φαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #3.144 12-01-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δε θυμαμαι αν εχω βαλει αυτη τη φωτο. Αν ναι, πειτε μου να την αντικαταστησω. Κοιτα εκφραση που εχει παρει. Click για ανάπτυξη... Οχι Παύλο δεν την εχεις βάλει τη φωτό αυτή!Οντως τέλεια έκφραση!Αρπαχτικό παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:06 Ο EL GATO έγραψε: #3.145 12-01-09 12:06 Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.146 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Click για ανάπτυξη... συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Ο EL GATO έγραψε: #3.147 12-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.148 12-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Click για ανάπτυξη... Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.149 12-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβα. Εχει και η Νεκταρια κατι τετοιο. Θα του το παρω μολις παω στο Pet City, αν εχουν. Απλα μου αρεσει να παιζω με τα χερια τον Μουψη. Αλλα θα του παρω ενα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 12-01-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Να΄το εδω τυλιγμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.151 12-01-09 12:29 Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στη Νεκταρια ποτε θα πατε? Το Σαββατο το πρωι? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε το Σάββατο!Την Κυριακή για να πάρω κι τον Ντουράν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.142 12-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δε θυμαμαι αν εχω βαλει αυτη τη φωτο. Αν ναι, πειτε μου να την αντικαταστησω. Κοιτα εκφραση που εχει παρει. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια φωτο!Σα τιγρακι αγριο ειναι! Σιγουρα δεν την εχεις βαλει, γιατι το mc οταν βαζεις attached για δευτερη φορα φωτο, δεν σου επιτρεπει να την βαλεις...εκτος αν την εχεις κανει copy paste απο το gallery... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.143 12-01-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ωραια φωτο!Σα τιγρακι αγριο ειναι! Σιγουρα δεν την εχεις βαλει, γιατι το mc οταν βαζεις attached για δευτερη φορα φωτο, δεν σου επιτρεπει να την βαλεις...εκτος αν την εχεις κανει copy paste απο το gallery... Click για ανάπτυξη... Ναι, σαν αγριογατο. Εδω ειναι πανω στο παιχνιδι.Τον επιασα σε καλη φαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #3.144 12-01-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δε θυμαμαι αν εχω βαλει αυτη τη φωτο. Αν ναι, πειτε μου να την αντικαταστησω. Κοιτα εκφραση που εχει παρει. Click για ανάπτυξη... Οχι Παύλο δεν την εχεις βάλει τη φωτό αυτή!Οντως τέλεια έκφραση!Αρπαχτικό παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:06 Ο EL GATO έγραψε: #3.145 12-01-09 12:06 Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.146 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Click για ανάπτυξη... συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Ο EL GATO έγραψε: #3.147 12-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.148 12-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Click για ανάπτυξη... Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.149 12-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβα. Εχει και η Νεκταρια κατι τετοιο. Θα του το παρω μολις παω στο Pet City, αν εχουν. Απλα μου αρεσει να παιζω με τα χερια τον Μουψη. Αλλα θα του παρω ενα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 12-01-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Να΄το εδω τυλιγμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.151 12-01-09 12:29 Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δε θυμαμαι αν εχω βαλει αυτη τη φωτο. Αν ναι, πειτε μου να την αντικαταστησω. Κοιτα εκφραση που εχει παρει. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια φωτο!Σα τιγρακι αγριο ειναι! Σιγουρα δεν την εχεις βαλει, γιατι το mc οταν βαζεις attached για δευτερη φορα φωτο, δεν σου επιτρεπει να την βαλεις...εκτος αν την εχεις κανει copy paste απο το gallery... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:59 Ο EL GATO έγραψε: #3.143 12-01-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ωραια φωτο!Σα τιγρακι αγριο ειναι! Σιγουρα δεν την εχεις βαλει, γιατι το mc οταν βαζεις attached για δευτερη φορα φωτο, δεν σου επιτρεπει να την βαλεις...εκτος αν την εχεις κανει copy paste απο το gallery... Click για ανάπτυξη... Ναι, σαν αγριογατο. Εδω ειναι πανω στο παιχνιδι.Τον επιασα σε καλη φαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #3.144 12-01-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δε θυμαμαι αν εχω βαλει αυτη τη φωτο. Αν ναι, πειτε μου να την αντικαταστησω. Κοιτα εκφραση που εχει παρει. Click για ανάπτυξη... Οχι Παύλο δεν την εχεις βάλει τη φωτό αυτή!Οντως τέλεια έκφραση!Αρπαχτικό παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:06 Ο EL GATO έγραψε: #3.145 12-01-09 12:06 Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.146 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Click για ανάπτυξη... συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Ο EL GATO έγραψε: #3.147 12-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.148 12-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Click για ανάπτυξη... Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.149 12-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβα. Εχει και η Νεκταρια κατι τετοιο. Θα του το παρω μολις παω στο Pet City, αν εχουν. Απλα μου αρεσει να παιζω με τα χερια τον Μουψη. Αλλα θα του παρω ενα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 12-01-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Να΄το εδω τυλιγμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.151 12-01-09 12:29 Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ωραια φωτο!Σα τιγρακι αγριο ειναι! Σιγουρα δεν την εχεις βαλει, γιατι το mc οταν βαζεις attached για δευτερη φορα φωτο, δεν σου επιτρεπει να την βαλεις...εκτος αν την εχεις κανει copy paste απο το gallery... Click για ανάπτυξη... Ναι, σαν αγριογατο. Εδω ειναι πανω στο παιχνιδι.Τον επιασα σε καλη φαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #3.144 12-01-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δε θυμαμαι αν εχω βαλει αυτη τη φωτο. Αν ναι, πειτε μου να την αντικαταστησω. Κοιτα εκφραση που εχει παρει. Click για ανάπτυξη... Οχι Παύλο δεν την εχεις βάλει τη φωτό αυτή!Οντως τέλεια έκφραση!Αρπαχτικό παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:06 Ο EL GATO έγραψε: #3.145 12-01-09 12:06 Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.146 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Click για ανάπτυξη... συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Ο EL GATO έγραψε: #3.147 12-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.148 12-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Click για ανάπτυξη... Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.149 12-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβα. Εχει και η Νεκταρια κατι τετοιο. Θα του το παρω μολις παω στο Pet City, αν εχουν. Απλα μου αρεσει να παιζω με τα χερια τον Μουψη. Αλλα θα του παρω ενα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 12-01-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Να΄το εδω τυλιγμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.151 12-01-09 12:29 Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δε θυμαμαι αν εχω βαλει αυτη τη φωτο. Αν ναι, πειτε μου να την αντικαταστησω. Κοιτα εκφραση που εχει παρει. Click για ανάπτυξη... Οχι Παύλο δεν την εχεις βάλει τη φωτό αυτή!Οντως τέλεια έκφραση!Αρπαχτικό παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:06 Ο EL GATO έγραψε: #3.145 12-01-09 12:06 Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.146 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Click για ανάπτυξη... συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Ο EL GATO έγραψε: #3.147 12-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.148 12-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Click για ανάπτυξη... Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.149 12-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβα. Εχει και η Νεκταρια κατι τετοιο. Θα του το παρω μολις παω στο Pet City, αν εχουν. Απλα μου αρεσει να παιζω με τα χερια τον Μουψη. Αλλα θα του παρω ενα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 12-01-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Να΄το εδω τυλιγμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.151 12-01-09 12:29 Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.146 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Click για ανάπτυξη... συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Ο EL GATO έγραψε: #3.147 12-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.148 12-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Click για ανάπτυξη... Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.149 12-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβα. Εχει και η Νεκταρια κατι τετοιο. Θα του το παρω μολις παω στο Pet City, αν εχουν. Απλα μου αρεσει να παιζω με τα χερια τον Μουψη. Αλλα θα του παρω ενα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 12-01-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Να΄το εδω τυλιγμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.151 12-01-09 12:29 Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντως, ασχετο τωρα, κατι πρεπει να κανω με το δαγκωμα του. Οχι οτι το κανει συνεχεια, αλλα πολυ συχνα. Καμια φορα και δυνατα. Μπορει να του φωναζω "ΜΗ" και να σταματα, αλλα μετα ξαναρχιζει. Ελπιζω να ηρεμησει στην πορεια. Click για ανάπτυξη... συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Ο EL GATO έγραψε: #3.147 12-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.148 12-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Click για ανάπτυξη... Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.149 12-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβα. Εχει και η Νεκταρια κατι τετοιο. Θα του το παρω μολις παω στο Pet City, αν εχουν. Απλα μου αρεσει να παιζω με τα χερια τον Μουψη. Αλλα θα του παρω ενα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 12-01-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Να΄το εδω τυλιγμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.151 12-01-09 12:29 Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συνεχιζε να τον μαλωνεις και θα το σταματησει σιγα σιγα! Επισης εκεινη την ωρα που το κανει, πες του ΜΗ και φυγε απ'το παιχνιδι παρατωντας τον συξιλο...κι αυτο βοηθα...η Καλυψω μου το εκανε αυτο... Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.148 12-01-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Click για ανάπτυξη... Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.149 12-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβα. Εχει και η Νεκταρια κατι τετοιο. Θα του το παρω μολις παω στο Pet City, αν εχουν. Απλα μου αρεσει να παιζω με τα χερια τον Μουψη. Αλλα θα του παρω ενα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 12-01-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Να΄το εδω τυλιγμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.151 12-01-09 12:29 Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε Γιουλη, παντα εχεις μια λυση. Σε ευχαριστω. Σε εμενα το καταλαβαινω να το κανει. Δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι. Τον παιζω αγρια καμια φορα. Οταν λεω αγρια, εννοω οτι κουνω γρηγορα τα χερια μου και τον ζαλιζω επειδη δεν μπορει να τα ακολουθησει παντα. 'Η τον σηκωνω αποτομα. Αλλα το κανει και στους αλλους που γενικα ειναι πιο ηρεμοι. Click για ανάπτυξη... Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.149 12-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβα. Εχει και η Νεκταρια κατι τετοιο. Θα του το παρω μολις παω στο Pet City, αν εχουν. Απλα μου αρεσει να παιζω με τα χερια τον Μουψη. Αλλα θα του παρω ενα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 12-01-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Να΄το εδω τυλιγμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.151 12-01-09 12:29 Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Ναι, καταλαβα. Εχει και η Νεκταρια κατι τετοιο. Θα του το παρω μολις παω στο Pet City, αν εχουν. Απλα μου αρεσει να παιζω με τα χερια τον Μουψη. Αλλα θα του παρω ενα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 12-01-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Να΄το εδω τυλιγμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.151 12-01-09 12:29 Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επισης πολλες φορες, μην τον παιζεις με τα χερια αλλα με παιχνιδια οπως το "καλαμι ψαρεματος" που πουλουν τα pet shops με κρεμαστο παιχινδι...εχω κανα 2 -3 να σου φερω να διαλεξεις οταν βρεθουμε! Ξετρελαινονται με αυτο το παιχνιδι και δεν ερχονται σε επαφη με τα χερια σου Παιζω ετσι αγρια και "παλαβωνω" το Μορφεα με αυτο και κανει συνεχως τουμπες... Καταλαβες για τι σου μιλω ή να σου βαλω φωτο? Click για ανάπτυξη... Να΄το εδω τυλιγμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.151 12-01-09 12:29 Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Ο EL GATO έγραψε: #3.152 12-01-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να΄το εδω τυλιγμενο... Click για ανάπτυξη... Α, ωραιο φαινεται. Και στον Μουψη αρεσουν τα ποντικια. Με την πρωτη ευκαιρια (που θα αργησει ) θα παω να του το παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.153 12-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με τον φιλο μου που εχει 13 γατες το λεμε γατομαζοχτρα...οταν παω σπιτι του και θελουμε να συγκεντρωσουμε τις γατες του για να τις δουμε, απλα ξεδιπλωνουμε τη γατομαζοχτρα και μαζευονται σιγα σιγα μια μια.. Click για ανάπτυξη... 13 γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.154 12-01-09 13:11 Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.155 12-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 13 γατες? Click για ανάπτυξη... 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.156 12-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 14, συγνωμη ναι...μενει σε ένα ωραιο διαμορφωμενο ρετιρε με πολλη απλα για τα γατουνια... Click για ανάπτυξη... 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.157 12-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 14 γατες? Στο ρετιρε του Hilton μενει? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:34 Ο EL GATO έγραψε: #3.158 12-01-09 13:34 Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.159 12-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω θελω δευτερο και..... Τελοσπαντων. Click για ανάπτυξη... Aυτος ζει μονος του κι ειναι τρελος με τις γατες...για μενα ειναι παρα πολλες... Αγαλι αγαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η ESTELLE έγραψε: #3.160 12-01-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Στελλα αποφασισε τελικα τα ονοματα? Ή θα κανουμε νεο κυκλο αρχιερεσιων για την ευρεση τους? Click για ανάπτυξη... Αχ δεν ξέρω γμτ..Πραγματικά έχω κολλήσει.Τη μια μου αρέσει το ένα,την άλλη το άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.