Τα Μaine Coon-άκια!!

Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα.
Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες.:)

Δικιο εχει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μονο που εγω μιλω για μενα.
Θα σου δώσω τη θέση μου τότε και θα βολευτώ εγώ αλλού!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα, εγω πιστευω πως καμια απο τις δυο περιπτωσεις δε θα αποτελεσει προβλημα. Καλα, βλεπουμε...

Γμτ 2 φορές το ίδιο μήνυμα μπήκε!

Σβησε το ενα.

Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα.
Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες.:)
Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια...

Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια...

Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. :lol:

Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. :lol:
Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!!:):up:

Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!!:):up:

Καλα, οτι χαιρομαι χαιρομαι.

Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα.

Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ...

Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;;:hmm:
Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!!:blink::blink::blink:

Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!!:cool:

Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;;:hmm:
Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!!:blink::blink::blink:

Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. :lol::lol:

Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. :lol::lol:
Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!!:D

Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!!:D

Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο.

Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο.
Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!!:)

Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!!:)

Εχω και γω με κατι ακριδες. :lol:
Αντε, καλο βραδυ.

Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!!:)

Καλημερα! :)
Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! :up:

Πετροβοληστε με τωρα:(:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back