EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #3.201 13-01-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:01 Η ESTELLE έγραψε: #3.202 13-01-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μονο που εγω μιλω για μενα. Click για ανάπτυξη... Θα σου δώσω τη θέση μου τότε και θα βολευτώ εγώ αλλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.203 13-01-09 00:02 Κοιτα, εγω πιστευω πως καμια απο τις δυο περιπτωσεις δε θα αποτελεσει προβλημα. Καλα, βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #3.204 13-01-09 00:03 Γμτ 2 φορές το ίδιο μήνυμα μπήκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Ο EL GATO έγραψε: #3.205 13-01-09 00:04 Σβησε το ενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #3.206 13-01-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.207 13-01-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.208 13-01-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Click για ανάπτυξη... Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.209 13-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Click για ανάπτυξη... Καλα, οτι χαιρομαι χαιρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.210 13-01-09 00:15 Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.211 13-01-09 00:16 Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Δικιο εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:01 Η ESTELLE έγραψε: #3.202 13-01-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μονο που εγω μιλω για μενα. Click για ανάπτυξη... Θα σου δώσω τη θέση μου τότε και θα βολευτώ εγώ αλλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.203 13-01-09 00:02 Κοιτα, εγω πιστευω πως καμια απο τις δυο περιπτωσεις δε θα αποτελεσει προβλημα. Καλα, βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #3.204 13-01-09 00:03 Γμτ 2 φορές το ίδιο μήνυμα μπήκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Ο EL GATO έγραψε: #3.205 13-01-09 00:04 Σβησε το ενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #3.206 13-01-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.207 13-01-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.208 13-01-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Click για ανάπτυξη... Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.209 13-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Click για ανάπτυξη... Καλα, οτι χαιρομαι χαιρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.210 13-01-09 00:15 Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.211 13-01-09 00:16 Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μονο που εγω μιλω για μενα. Click για ανάπτυξη... Θα σου δώσω τη θέση μου τότε και θα βολευτώ εγώ αλλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.203 13-01-09 00:02 Κοιτα, εγω πιστευω πως καμια απο τις δυο περιπτωσεις δε θα αποτελεσει προβλημα. Καλα, βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #3.204 13-01-09 00:03 Γμτ 2 φορές το ίδιο μήνυμα μπήκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Ο EL GATO έγραψε: #3.205 13-01-09 00:04 Σβησε το ενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #3.206 13-01-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.207 13-01-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.208 13-01-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Click για ανάπτυξη... Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.209 13-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Click για ανάπτυξη... Καλα, οτι χαιρομαι χαιρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.210 13-01-09 00:15 Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.211 13-01-09 00:16 Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτα, εγω πιστευω πως καμια απο τις δυο περιπτωσεις δε θα αποτελεσει προβλημα. Καλα, βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η ESTELLE έγραψε: #3.204 13-01-09 00:03 Γμτ 2 φορές το ίδιο μήνυμα μπήκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Ο EL GATO έγραψε: #3.205 13-01-09 00:04 Σβησε το ενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #3.206 13-01-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.207 13-01-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.208 13-01-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Click για ανάπτυξη... Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.209 13-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Click για ανάπτυξη... Καλα, οτι χαιρομαι χαιρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.210 13-01-09 00:15 Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.211 13-01-09 00:16 Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γμτ 2 φορές το ίδιο μήνυμα μπήκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Ο EL GATO έγραψε: #3.205 13-01-09 00:04 Σβησε το ενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #3.206 13-01-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.207 13-01-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.208 13-01-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Click για ανάπτυξη... Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.209 13-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Click για ανάπτυξη... Καλα, οτι χαιρομαι χαιρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.210 13-01-09 00:15 Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.211 13-01-09 00:16 Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σβησε το ενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #3.206 13-01-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.207 13-01-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.208 13-01-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Click για ανάπτυξη... Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.209 13-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Click για ανάπτυξη... Καλα, οτι χαιρομαι χαιρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.210 13-01-09 00:15 Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.211 13-01-09 00:16 Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα ακομα δεν εχει κλειστει τπτ.Εχτες ηταν εδω η Havana με τη μαμα της και το συζηταγαμε.Μενουν στο Χαλανδρι διπλα δλδ.Το ειπα και στη Γιουλη και Παυλο.Προτεινεται καποιον αλλον,δεν εχω προβλημα...να το πουμε και στην Αναστασια,ε δεν ξερω κι αλλους τουλαχιστον απο Αθηνα. Πιστευω να περασουμε ωραια.Αλλα επειδη γινεται χαμος και πολυ χαβαλε αλλα αν δεν κατσει εκει απο ταβερνες να φαν και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.207 13-01-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.208 13-01-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Click για ανάπτυξη... Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.209 13-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Click για ανάπτυξη... Καλα, οτι χαιρομαι χαιρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.210 13-01-09 00:15 Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.211 13-01-09 00:16 Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ κατά πάσα πιθανότητα να είμαι μόνη..Δεν ξέρω αν θα βρει χρόνο να έρθει και ο Γιώργος γιατί λογικά θα εχουν πολύ δουλειά και θα φάνε χοντρά ξενύχτια... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:11 Η ESTELLE έγραψε: #3.208 13-01-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Click για ανάπτυξη... Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.209 13-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Click για ανάπτυξη... Καλα, οτι χαιρομαι χαιρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.210 13-01-09 00:15 Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.211 13-01-09 00:16 Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδη, ημαρτον. Φερτε εναν ακομα αντρα. Οποιον να ναι. Click για ανάπτυξη... Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.209 13-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Click για ανάπτυξη... Καλα, οτι χαιρομαι χαιρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.210 13-01-09 00:15 Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.211 13-01-09 00:16 Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eλα βρε συ!Οπως είμαστε εδώ που τα λέμε θα είμαστε κι εκεί!Που η διαφορά?Ισα ίσα να χαίρεσαι που θα έχεις διπλα σου τόσες γυναίκες!! Click για ανάπτυξη... Καλα, οτι χαιρομαι χαιρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.210 13-01-09 00:15 Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.211 13-01-09 00:16 Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια εγω θα σας αφησω,νοιωθω πολυ κουρασμενη τελευταια.Το πρωι δεν θελω να σηκωθω.Πειτε τα εσεις...καληνυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.211 13-01-09 00:16 Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα, φευγω και γω. Πριν λιγο ηρθα απο τη δουλεια και αυριο πρεπει να παω πρωι. Σιχτιρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #3.212 13-01-09 00:17 Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.213 13-01-09 00:19 Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε άμα φύγετε και οι δύο μόνη μου θα τα λέω;;Πάω κι εγω τότε και θα σας πω νέα απο το ποντίκι το πρωί...!Καλό βράδυ παιδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.214 13-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν!!Η Cammy έχει κολλήσει κοντά στο πλυντήριο-στεγνωτήριο και κάνει σαν να είδε κάτι!!Λέτε να είναι το ποντίκι;;; Mαμααααα!!!Φοβάμαι τα ποντίκια!! Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.215 13-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει να ειναι κατσαριδα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Click για ανάπτυξη... Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:27 Ο EL GATO έγραψε: #3.216 13-01-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α κατσαρίδες ξανθιές έχουμε πολλές.Δεν τις φοβάμαι.Οπως και πάρα πολλές αράχνες!Φωτογράφησα μία πέρυσι που κουβαλούσε το σάκο με τα αυγά της!!Θα τη βάλω κάποια άλλη στιγμή!Είναι πολύ καλή!! Click για ανάπτυξη... Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.217 13-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, θα περιμενω πως και πως αυτη τη φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.218 13-01-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα το κανονίσω κάποια απο αυτές τις μέρες να τη βάλω.Οπως έχω και φωτό απο ένα αλογάκι της παναγιάς που το βρήκα μέσα σε ένα φαρμακείο!! Click για ανάπτυξη... Εχω και γω με κατι ακριδες. Αντε, καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 00:37 Η ESTELLE έγραψε: #3.219 13-01-09 00:37 Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι να πάμε για ύπνο γιατί άμα πιάσουμε και τη συζήτηση για τα μαμούνια θα ξημερωθούμε!!!Καληνύχτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.220 13-01-09 09:30 Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα! Στελλα ειναι τελειο που σου αρεσουν οι κατσαριδες!! Ειδικα οι κοκκινες! Κι εμενα μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα πιο πολυ οι μαυρες! Πετροβοληστε με τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.