ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.421 15-01-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... σωστα...κανενας γαλατας, κανενας ταχυδρομος, ή μπορει κι ο ιδιος ο περιπτερας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.422 15-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Μασκαρα εβαλες παιδι μου?? Γιατι και οι δασκαλοι καλοι ειναινα παρουν και δεκαρια μετα τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #3.423 15-01-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Click για ανάπτυξη... Tι θα πρέπει να πω εγώ τώρα... Πάλι ευχαριστώ να πω,καταντάει μονότονο,αλλά αυτό θέλω να πω: Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.424 15-01-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tι θα πρέπει να πω εγώ τώρα... Πάλι ευχαριστώ να πω,καταντάει μονότονο,αλλά αυτό θέλω να πω: Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η ESTELLE έγραψε: #3.425 15-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μασκαρα εβαλες παιδι μου?? Γιατι και οι δασκαλοι καλοι ειναινα παρουν και δεκαρια μετα τα παιδια Click για ανάπτυξη... Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.426 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Α,πήρα κι ένα ζευγάρι μπότες!Αυτά μέχρι στιγμής γιατί έμεινα ταπί τώρα!Το check απο Αθήνα έρχεται τη Δευτέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η bunny έγραψε: #3.427 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.428 16-01-09 10:01 Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.429 16-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Click για ανάπτυξη... πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... πλακωσε η γκεσταπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.430 16-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.431 16-01-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... σωστα...κανενας γαλατας, κανενας ταχυδρομος, ή μπορει κι ο ιδιος ο περιπτερας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.422 15-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Μασκαρα εβαλες παιδι μου?? Γιατι και οι δασκαλοι καλοι ειναινα παρουν και δεκαρια μετα τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #3.423 15-01-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Click για ανάπτυξη... Tι θα πρέπει να πω εγώ τώρα... Πάλι ευχαριστώ να πω,καταντάει μονότονο,αλλά αυτό θέλω να πω: Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.424 15-01-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tι θα πρέπει να πω εγώ τώρα... Πάλι ευχαριστώ να πω,καταντάει μονότονο,αλλά αυτό θέλω να πω: Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η ESTELLE έγραψε: #3.425 15-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μασκαρα εβαλες παιδι μου?? Γιατι και οι δασκαλοι καλοι ειναινα παρουν και δεκαρια μετα τα παιδια Click για ανάπτυξη... Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.426 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Α,πήρα κι ένα ζευγάρι μπότες!Αυτά μέχρι στιγμής γιατί έμεινα ταπί τώρα!Το check απο Αθήνα έρχεται τη Δευτέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η bunny έγραψε: #3.427 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.428 16-01-09 10:01 Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.429 16-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Click για ανάπτυξη... πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... πλακωσε η γκεσταπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.430 16-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.431 16-01-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Μασκαρα εβαλες παιδι μου?? Γιατι και οι δασκαλοι καλοι ειναινα παρουν και δεκαρια μετα τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #3.423 15-01-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Click για ανάπτυξη... Tι θα πρέπει να πω εγώ τώρα... Πάλι ευχαριστώ να πω,καταντάει μονότονο,αλλά αυτό θέλω να πω: Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.424 15-01-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tι θα πρέπει να πω εγώ τώρα... Πάλι ευχαριστώ να πω,καταντάει μονότονο,αλλά αυτό θέλω να πω: Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η ESTELLE έγραψε: #3.425 15-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μασκαρα εβαλες παιδι μου?? Γιατι και οι δασκαλοι καλοι ειναινα παρουν και δεκαρια μετα τα παιδια Click για ανάπτυξη... Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.426 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Α,πήρα κι ένα ζευγάρι μπότες!Αυτά μέχρι στιγμής γιατί έμεινα ταπί τώρα!Το check απο Αθήνα έρχεται τη Δευτέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η bunny έγραψε: #3.427 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.428 16-01-09 10:01 Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.429 16-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Click για ανάπτυξη... πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... πλακωσε η γκεσταπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.430 16-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.431 16-01-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Click για ανάπτυξη... Tι θα πρέπει να πω εγώ τώρα... Πάλι ευχαριστώ να πω,καταντάει μονότονο,αλλά αυτό θέλω να πω: Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.424 15-01-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tι θα πρέπει να πω εγώ τώρα... Πάλι ευχαριστώ να πω,καταντάει μονότονο,αλλά αυτό θέλω να πω: Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η ESTELLE έγραψε: #3.425 15-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μασκαρα εβαλες παιδι μου?? Γιατι και οι δασκαλοι καλοι ειναινα παρουν και δεκαρια μετα τα παιδια Click για ανάπτυξη... Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.426 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Α,πήρα κι ένα ζευγάρι μπότες!Αυτά μέχρι στιγμής γιατί έμεινα ταπί τώρα!Το check απο Αθήνα έρχεται τη Δευτέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η bunny έγραψε: #3.427 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.428 16-01-09 10:01 Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.429 16-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Click για ανάπτυξη... πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... πλακωσε η γκεσταπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.430 16-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.431 16-01-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tι θα πρέπει να πω εγώ τώρα... Πάλι ευχαριστώ να πω,καταντάει μονότονο,αλλά αυτό θέλω να πω: Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η ESTELLE έγραψε: #3.425 15-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μασκαρα εβαλες παιδι μου?? Γιατι και οι δασκαλοι καλοι ειναινα παρουν και δεκαρια μετα τα παιδια Click για ανάπτυξη... Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.426 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Α,πήρα κι ένα ζευγάρι μπότες!Αυτά μέχρι στιγμής γιατί έμεινα ταπί τώρα!Το check απο Αθήνα έρχεται τη Δευτέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η bunny έγραψε: #3.427 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.428 16-01-09 10:01 Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.429 16-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Click για ανάπτυξη... πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... πλακωσε η γκεσταπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.430 16-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.431 16-01-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μασκαρα εβαλες παιδι μου?? Γιατι και οι δασκαλοι καλοι ειναινα παρουν και δεκαρια μετα τα παιδια Click για ανάπτυξη... Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η ESTELLE έγραψε: #3.426 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Α,πήρα κι ένα ζευγάρι μπότες!Αυτά μέχρι στιγμής γιατί έμεινα ταπί τώρα!Το check απο Αθήνα έρχεται τη Δευτέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η bunny έγραψε: #3.427 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.428 16-01-09 10:01 Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.429 16-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Click για ανάπτυξη... πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... πλακωσε η γκεσταπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.430 16-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.431 16-01-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Α,πήρα κι ένα ζευγάρι μπότες!Αυτά μέχρι στιγμής γιατί έμεινα ταπί τώρα!Το check απο Αθήνα έρχεται τη Δευτέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 17:32 Η bunny έγραψε: #3.427 15-01-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.428 16-01-09 10:01 Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.429 16-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Click για ανάπτυξη... πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... πλακωσε η γκεσταπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.430 16-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.431 16-01-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ευχαριστω! Ξερεις ποσα πραγματα πηρα με εκεινα τα χρηματα? Παρεπιπτωντος σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις!! Click για ανάπτυξη... Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.428 16-01-09 10:01 Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.429 16-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Click για ανάπτυξη... πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... πλακωσε η γκεσταπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.430 16-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.431 16-01-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.429 16-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Click για ανάπτυξη... πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... πλακωσε η γκεσταπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.430 16-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.431 16-01-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όλοι για τις εκπτώσεις μιλάνε! Click για ανάπτυξη... πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... πλακωσε η γκεσταπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.430 16-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.431 16-01-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εβαλα,έβαλα!!!Σήμερα πήγα έβαψα,έκοψα και χτένισα και το μαλλί!!Μένουν τα νυχάκια,ξύσιμο στο νυχοδρόμιο και λιμάρισμα και είμαι έτοιμη για Αθήνα και Κουκλάκι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #3.431 16-01-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα σε ολους, Τι κανεις Παυλακο κρυφα μας?Με ποιον-α μιλας παλι? Click για ανάπτυξη... Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.432 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε γινεται να πω. Εχω και γω τα μυστικα μου. Μου φαινεται θα κανω αορατο το προφιλ μου, να δειτε εσεις... Click για ανάπτυξη... βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #3.433 16-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως να μη μιλαμε με τη κριση αυτη κοριτσακι μου? πλακωσε η γκεσταπο Click για ανάπτυξη... Η μαμα Νεκταρια θελει ολα να τα μαθαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.434 16-01-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε Νεκ το κατασκοπευεις το παιδι??? εγω νομιζα οτι εκανες πλακα... Click για ανάπτυξη... Μια οικογενεια ειμαστε ,να μη γνωριζει ο ενας τι κανει ο αλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 Η ESTELLE έγραψε: #3.435 16-01-09 10:15 Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #3.436 16-01-09 10:16 Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.437 16-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μένα! Παύλο παιδί μου,απάντησε στην κυρία σου σε παρακαλώ μην σε πάω στο διευθυντή!! Click για ανάπτυξη... Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η ESTELLE έγραψε: #3.438 16-01-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Α σημερα ξεκινανε οι εκπτωσεις;Τι ωραια συμπτωση,σημερα μπαινει κι ο μισθος μου,θα αναστεναξει το Helmi. Click για ανάπτυξη... Τι είναι το Helmi;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.439 16-01-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τι είναι το Helmi;;; Click για ανάπτυξη... καλημερα Στελλα! Καλα δεν εχετε Helmi στη Θεσσαλονικη???Ντροπη (ουτε εγω ξερω τι ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.440 16-01-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πλακα, πλακα απο τοτε που μπηκαμε στο my cat αλλαξε η ζωη μας.Ας πει καποιος το αντιθετο. Click για ανάπτυξη... Aλλαξε δε λες τίποτα Νεκταρία μου!!Μέχρι στιγμής με τις γυναίκες ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά,πάντα κάτι συνέβαινε και δημιουργόταν παρεξηγήσεις,διαφωνίες κλπ. για αυτό και δεν είχα μετά το λύκειο καμία κολλητή μέχρι σήμερα.Αλλά με σας ρε παιδιά,τί να πω,είστε το κάτι άλλο!!Νιώθω ότι σας ξέρω χρόνια και εκτός αυτού δε φοβάμαι μη τυχόν με πείτε τρελή,κολλημένη και οτιδήποτε άλλο επειδή λατρεύω τις γάτες και γενικά τα ζωάκια!Ας είναι καλά τα ζουζουνάκια μας που μας έφεραν κοντά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.