Τα Μaine Coon-άκια!!

Αντε Νεκταρία,ετοιμάσε την άλλη Κυριακή γατιά,σκυλιά,παιδιά για δεύτερο γύρο φωτογράφησης και βίντεο!!!:lol::lol::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε Νεκταρία,ετοιμάσε την άλλη Κυριακή γατιά,σκυλιά,παιδιά για δεύτερο γύρο φωτογράφησης και βίντεο!!!:lol::lol::up::up:
Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση:up:

Ε, τι? Ο,τι να 'ναι? Τα μεγαλυτερα ειδησεογραφικα πρακτορεια θα ερθουν. :lol:

Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο...
Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια?:P

Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο?

Αντα σου ειπα οτι η ιδεα των soft paws ειναι καταπληκτικη και σωτήρια??:up:
Ο Μορρφουλης τα δεχτηκε παρα πολυ καλα...κι απλα τα ελεγχουμε και βαζουμε οσα του βγαινουν! :)
Με τη Σεμελη ολα καλα, απλα σπανια παιζουν κανα κυνηγητο:P

Ητοι? :hmm:

κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans:redface:
Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! :)
Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν:P
https://www.softpaws.com/
Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε...

Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι?;)

ελα ρε...:hmm:χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως;);):D
Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα...:rolleyes:
Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο:P:lol::lol:
Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο:lol: (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές :D )

κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans:redface:
Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! :)
Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν:P
https://www.softpaws.com/
Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε...

Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω.
Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι.

Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα...:rolleyes:

Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο:lol: (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές :D )
τις δικες μου τις εχεις δει?
Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες:lol::P:lol:
Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες:up::lol:

Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω.
Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι.
Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατι:Pαν βγει θα σου πω:P:lol::lol:

τις δικες μου τις εχεις δει?
Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες:lol::P:lol:
Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες:up::lol:

:up::up::up::up:

Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατι:Pαν βγει θα σου πω:P:lol::lol:

Ναι ναι, θα περιμενω!!!! :rolleyes:

Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο...
Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια?:P

Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο?
Κανεις να μου πει??:hmm::D

Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε?

:lol::lol::lol:Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!!

Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες.:)

Συνημμένα

• DSC01528.jpg
    DSC01528.jpg
    122,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSC01530.jpg
    DSC01530.jpg
    123 KB · Εμφανίσεις: 25
Αυτη ειναι η Desdemona;

Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση!:P:lol:

Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση!:P:lol:
Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back