ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.501 19-01-09 11:43 Αντε Νεκταρία,ετοιμάσε την άλλη Κυριακή γατιά,σκυλιά,παιδιά για δεύτερο γύρο φωτογράφησης και βίντεο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.502 19-01-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αντε Νεκταρία,ετοιμάσε την άλλη Κυριακή γατιά,σκυλιά,παιδιά για δεύτερο γύρο φωτογράφησης και βίντεο!!! Click για ανάπτυξη... Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.503 19-01-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ε, τι? Ο,τι να 'ναι? Τα μεγαλυτερα ειδησεογραφικα πρακτορεια θα ερθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.504 19-01-09 13:36 Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.505 19-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα σου ειπα οτι η ιδεα των soft paws ειναι καταπληκτικη και σωτήρια?? Ο Μορρφουλης τα δεχτηκε παρα πολυ καλα...κι απλα τα ελεγχουμε και βαζουμε οσα του βγαινουν! Με τη Σεμελη ολα καλα, απλα σπανια παιζουν κανα κυνηγητο Click για ανάπτυξη... Ητοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.506 19-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ητοι? Click για ανάπτυξη... κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η elvenstar: #3.507 19-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.508 19-01-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Click για ανάπτυξη... Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.509 19-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Click για ανάπτυξη... τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.510 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Click για ανάπτυξη... Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #3.511 19-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε Νεκταρία,ετοιμάσε την άλλη Κυριακή γατιά,σκυλιά,παιδιά για δεύτερο γύρο φωτογράφησης και βίντεο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.502 19-01-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αντε Νεκταρία,ετοιμάσε την άλλη Κυριακή γατιά,σκυλιά,παιδιά για δεύτερο γύρο φωτογράφησης και βίντεο!!! Click για ανάπτυξη... Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.503 19-01-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ε, τι? Ο,τι να 'ναι? Τα μεγαλυτερα ειδησεογραφικα πρακτορεια θα ερθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.504 19-01-09 13:36 Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.505 19-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα σου ειπα οτι η ιδεα των soft paws ειναι καταπληκτικη και σωτήρια?? Ο Μορρφουλης τα δεχτηκε παρα πολυ καλα...κι απλα τα ελεγχουμε και βαζουμε οσα του βγαινουν! Με τη Σεμελη ολα καλα, απλα σπανια παιζουν κανα κυνηγητο Click για ανάπτυξη... Ητοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.506 19-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ητοι? Click για ανάπτυξη... κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η elvenstar: #3.507 19-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.508 19-01-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Click για ανάπτυξη... Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.509 19-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Click για ανάπτυξη... τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.510 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Click για ανάπτυξη... Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #3.511 19-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αντε Νεκταρία,ετοιμάσε την άλλη Κυριακή γατιά,σκυλιά,παιδιά για δεύτερο γύρο φωτογράφησης και βίντεο!!! Click για ανάπτυξη... Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.503 19-01-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ε, τι? Ο,τι να 'ναι? Τα μεγαλυτερα ειδησεογραφικα πρακτορεια θα ερθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.504 19-01-09 13:36 Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.505 19-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα σου ειπα οτι η ιδεα των soft paws ειναι καταπληκτικη και σωτήρια?? Ο Μορρφουλης τα δεχτηκε παρα πολυ καλα...κι απλα τα ελεγχουμε και βαζουμε οσα του βγαινουν! Με τη Σεμελη ολα καλα, απλα σπανια παιζουν κανα κυνηγητο Click για ανάπτυξη... Ητοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.506 19-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ητοι? Click για ανάπτυξη... κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η elvenstar: #3.507 19-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.508 19-01-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Click για ανάπτυξη... Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.509 19-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Click για ανάπτυξη... τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.510 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Click για ανάπτυξη... Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #3.511 19-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ε, τι? Ο,τι να 'ναι? Τα μεγαλυτερα ειδησεογραφικα πρακτορεια θα ερθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.504 19-01-09 13:36 Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.505 19-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα σου ειπα οτι η ιδεα των soft paws ειναι καταπληκτικη και σωτήρια?? Ο Μορρφουλης τα δεχτηκε παρα πολυ καλα...κι απλα τα ελεγχουμε και βαζουμε οσα του βγαινουν! Με τη Σεμελη ολα καλα, απλα σπανια παιζουν κανα κυνηγητο Click για ανάπτυξη... Ητοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.506 19-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ητοι? Click για ανάπτυξη... κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η elvenstar: #3.507 19-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.508 19-01-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Click για ανάπτυξη... Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.509 19-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Click για ανάπτυξη... τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.510 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Click για ανάπτυξη... Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #3.511 19-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.505 19-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα σου ειπα οτι η ιδεα των soft paws ειναι καταπληκτικη και σωτήρια?? Ο Μορρφουλης τα δεχτηκε παρα πολυ καλα...κι απλα τα ελεγχουμε και βαζουμε οσα του βγαινουν! Με τη Σεμελη ολα καλα, απλα σπανια παιζουν κανα κυνηγητο Click για ανάπτυξη... Ητοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.506 19-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ητοι? Click για ανάπτυξη... κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η elvenstar: #3.507 19-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.508 19-01-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Click για ανάπτυξη... Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.509 19-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Click για ανάπτυξη... τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.510 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Click για ανάπτυξη... Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #3.511 19-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα σου ειπα οτι η ιδεα των soft paws ειναι καταπληκτικη και σωτήρια?? Ο Μορρφουλης τα δεχτηκε παρα πολυ καλα...κι απλα τα ελεγχουμε και βαζουμε οσα του βγαινουν! Με τη Σεμελη ολα καλα, απλα σπανια παιζουν κανα κυνηγητο Click για ανάπτυξη... Ητοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.506 19-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ητοι? Click για ανάπτυξη... κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η elvenstar: #3.507 19-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.508 19-01-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Click για ανάπτυξη... Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.509 19-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Click για ανάπτυξη... τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.510 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Click για ανάπτυξη... Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #3.511 19-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ητοι? Click για ανάπτυξη... κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η elvenstar: #3.507 19-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.508 19-01-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Click για ανάπτυξη... Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.509 19-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Click για ανάπτυξη... τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.510 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Click για ανάπτυξη... Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #3.511 19-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Click για ανάπτυξη... Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.508 19-01-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Click για ανάπτυξη... Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.509 19-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Click για ανάπτυξη... τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.510 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Click για ανάπτυξη... Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #3.511 19-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατα λαθος εβαλα αυτο το μηνυμα εδω.ηθελα να το βαλω στους Birmans Αυτα ειναι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Πηραμε το Natural χρωμα που ειναι ομοιο με νυχι της γατας...γιατι τα χρωματιστα δεν μου αρεσουν https://www.softpaws.com/ Δεν γρατζουνε με αυτα και δεν καταλαβαινουν καν οτι τα φορανε... Click για ανάπτυξη... Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.509 19-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Click για ανάπτυξη... τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.510 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Click για ανάπτυξη... Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #3.511 19-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι κ ο Πάνας κοντός ήταν αλλα... Ενώ στην Αθήνα με το ζόρι βγάζεις τις πιτζάμες για να πας στο περίπτερο (αν κ αν είναι πιτζάμες εξόδου πας κ μ αυτές ) Click για ανάπτυξη... τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.510 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Click για ανάπτυξη... Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #3.511 19-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειδες? Δεν μπορεις να μας αποχωριστεις με τιποτα. Κατσε, παω να τα δω. Α, δε με αφηνει. Θα τα δω σπιτι. Click για ανάπτυξη... Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #3.511 19-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις δικες μου τις εχεις δει? Οι γαμπροι απο πισω θα τρεχουν μολις με δουν με αυτες Επομενως ναι! Με τις πιτζαμες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για καλυμα δοντιων Παυλο, δεν εχει βγει κατιαν βγει θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, θα περιμενω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.512 19-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nεκταρια ξεχασα να σας πω οτι σας επαιρνα καμια στιγμη το μεσημερι τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσατε... στο σταθερο... Μαλλον μασαμπουκωνατε ψαρακια στη παραλια? Επισης μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποσοι θα ειμαστε τελικα το Σαββατο? Click για ανάπτυξη... Κανεις να μου πει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.513 19-01-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανεις να μου πει?? Click για ανάπτυξη... Λογικα 9 με 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.514 19-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λογικα 9 με 10. Click για ανάπτυξη... Φχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Νεκταρια έγραψε: #3.515 19-01-09 23:13 Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με πηρε η Κατερινα σχετικα με το κουκλακι.Το Σαββατο δεν κλεινουν τραπεζι,ανοιγει στις 8 και αν θελουμε να βρουμε τραπεζι πρεπει να παμε απο εκεινη την ωρα.Σκεφτηκα καποιος που ειναι κοντα να παει για να πιασει τραπεζι, να μην εχω το αγχος μια που θα κανω ολοκληρη διαδρομη.Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:49 Η staman2 έγραψε: #3.516 19-01-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01528.jpg 122,1 KB · Εμφανίσεις: 23 DSC01530.jpg 123 KB · Εμφανίσεις: 25 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θαρθουν και καναλια? Α ! Ωραια ! Ποια? Δεν βγαινω σε ολα,κανω επιλεκτικη παρουσιαση Click για ανάπτυξη... Ατιμουλα ατιμουλα κάνεις και επιλογές!!! Και να το φωτογραφικό υλικο που σας υποσχέθηκα παιδιά από τα μωρα. Δεν ξέρω ακριβώς τα ονόματα να σας τα πω. Αρκετές βγήκαν κουνημένες κι έτσι σας βάζω μόνον τις καλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:52 Η moukelis έγραψε: #3.517 19-01-09 23:52 Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτη ειναι η Desdemona; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #3.518 19-01-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη ειναι η Desdemona; Click για ανάπτυξη... Ο Ντομινο ειαι καρδια μου που τη γλυτωσε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Η moukelis έγραψε: #3.519 19-01-09 23:58 Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η Νεκταρια έγραψε: #3.520 20-01-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε οχι,ΚΑΙ το Domino ΚΑΙ την Ελισσαβέτα μου;Αυτο ειναι προκληση! Click για ανάπτυξη... Μη μου στεναχωριεσαι ματια μου τα "δικα σου" θα προσεξω που θα τα τακτοποιησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.