Τα Μaine Coon-άκια!!

Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες?:lol::lol:

Μαλλον ναι,ετσι ειναι;)
εχει περασει στο DNA σας κ.Νεκταρια:D
δεν μπορειτε να το αποφυγετε:P,ολοι ξερουμε οτι ειστε η Cat Woman :)μην κρυβεστε απο εμας:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ηρθε η μεγαλη μερα...!!!:rolleyes:

Καλέεε....πώς περάσατε????? Άντε πείτε και μας πώς ήταν???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ουυααα....και γω θα ήθελα να ήμουν εκείιιιιι:cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέεε....πώς περάσατε????? Άντε πείτε και μας πώς ήταν???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ουυααα....και γω θα ήθελα να ήμουν εκείιιιιι:cry::cry::cry:

καλημερα!!!οντως μονο εσυ ελειπες!!:( ηταν παρα πολυ ωραια!!γνωρισα και την Νεκταρια και την κορουλα της και την Στελλα και τον αντρα της και τον Παυλο και ηταν ολοι τους υπεροχοι!!:Pγια την Αναστασια,τον Ηλια και την Γιουλη δεν εχω τι να πω εκτος απο οτι καθε φορα που τους βλεπω χαζοχαιρομαι ακομα πιο πολυ!!!:P:P:P:up::up:

καλημερα!!!οντως μονο εσυ ελειπες!!:( ηταν παρα πολυ ωραια!!γνωρισα και την Νεκταρια και την κορουλα της και την Στελλα και τον αντρα της και τον Παυλο και ηταν ολοι τους υπεροχοι!!:Pγια την Αναστασια,τον Ηλια και την Γιουλη δεν εχω τι να πω εκτος απο οτι καθε φορα που τους βλεπω χαζοχαιρομαι ακομα πιο πολυ!!!:P:P:P:up::up:
Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα:/:...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...:rolleyes:next time που ελπιζω να ειναι συντομα;)

Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει:D
(σαν απειλη ακουστηκε αυτο?):P:redface:
να ερθω να ερθω?

Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα:/:...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...:rolleyes:next time που ελπιζω να ειναι συντομα;)

το ξερω μωρεεε!!!!:(ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις..:D:D
βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!!:P:P

το ξερω μωρεεε!!!!:(ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις..:D:D
βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!!:P:P

Ποια μωρα?:D
πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα:P:redface:

Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει:D
(σαν απειλη ακουστηκε αυτο?):P:redface:
να ερθω να ερθω?
Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει:up:

Ποια μωρα?:D
πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα:P:redface:
Η λουνα ζευγαρωσε με τον Φιντελ και περιμενουμε τα μωρακια:):)

Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει:up:

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο:up:

Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα?
Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις?

Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα?
Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις?

Οντως:hmm:
μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα:|
ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα:lol:
εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε:up:

κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη?:lol:

κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη?:lol:
Ναι ναι πως το καταλαβες?:lol::lol:

Ναι ναι πως το καταλαβες?:lol::lol:

Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου:lol:
κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος:P του να υπαρχει καποια λυση:hmm:,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε:D,λετε να ειναι κολλητικο ?:up:Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα:lol:

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ

DSC00792.jpg

Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω;

Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας:)
Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum...
Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε;):D

Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω;
οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι:P

Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω;)

Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε;:mad:
Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο...:whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back