*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.841 24-01-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι,ετσι ειναι εχει περασει στο DNA σας κ.Νεκταρια δεν μπορειτε να το αποφυγετε,ολοι ξερουμε οτι ειστε η Cat Woman μην κρυβεστε απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 10:58 Η Raisa έγραψε: #3.842 25-01-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεε....πώς περάσατε????? Άντε πείτε και μας πώς ήταν??? ουυααα....και γω θα ήθελα να ήμουν εκείιιιιι:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Luna έγραψε: #3.843 25-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεε....πώς περάσατε????? Άντε πείτε και μας πώς ήταν??? ουυααα....και γω θα ήθελα να ήμουν εκείιιιιι:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!οντως μονο εσυ ελειπες!! ηταν παρα πολυ ωραια!!γνωρισα και την Νεκταρια και την κορουλα της και την Στελλα και τον αντρα της και τον Παυλο και ηταν ολοι τους υπεροχοι!!για την Αναστασια,τον Ηλια και την Γιουλη δεν εχω τι να πω εκτος απο οτι καθε φορα που τους βλεπω χαζοχαιρομαι ακομα πιο πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.844 25-01-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!οντως μονο εσυ ελειπες!! ηταν παρα πολυ ωραια!!γνωρισα και την Νεκταρια και την κορουλα της και την Στελλα και τον αντρα της και τον Παυλο και ηταν ολοι τους υπεροχοι!!για την Αναστασια,τον Ηλια και την Γιουλη δεν εχω τι να πω εκτος απο οτι καθε φορα που τους βλεπω χαζοχαιρομαι ακομα πιο πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.845 25-01-09 15:52 Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η Luna έγραψε: #3.846 25-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Click για ανάπτυξη... το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.847 25-01-09 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:35 Η Νεκταρια έγραψε: #3.848 25-01-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:37 Η Νεκταρια έγραψε: #3.849 25-01-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Click για ανάπτυξη... Η λουνα ζευγαρωσε με τον Φιντελ και περιμενουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:54 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.850 25-01-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.851 25-01-09 18:03 Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι,ετσι ειναι εχει περασει στο DNA σας κ.Νεκταρια δεν μπορειτε να το αποφυγετε,ολοι ξερουμε οτι ειστε η Cat Woman μην κρυβεστε απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 10:58 Η Raisa έγραψε: #3.842 25-01-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεε....πώς περάσατε????? Άντε πείτε και μας πώς ήταν??? ουυααα....και γω θα ήθελα να ήμουν εκείιιιιι:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Luna έγραψε: #3.843 25-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεε....πώς περάσατε????? Άντε πείτε και μας πώς ήταν??? ουυααα....και γω θα ήθελα να ήμουν εκείιιιιι:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!οντως μονο εσυ ελειπες!! ηταν παρα πολυ ωραια!!γνωρισα και την Νεκταρια και την κορουλα της και την Στελλα και τον αντρα της και τον Παυλο και ηταν ολοι τους υπεροχοι!!για την Αναστασια,τον Ηλια και την Γιουλη δεν εχω τι να πω εκτος απο οτι καθε φορα που τους βλεπω χαζοχαιρομαι ακομα πιο πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.844 25-01-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!οντως μονο εσυ ελειπες!! ηταν παρα πολυ ωραια!!γνωρισα και την Νεκταρια και την κορουλα της και την Στελλα και τον αντρα της και τον Παυλο και ηταν ολοι τους υπεροχοι!!για την Αναστασια,τον Ηλια και την Γιουλη δεν εχω τι να πω εκτος απο οτι καθε φορα που τους βλεπω χαζοχαιρομαι ακομα πιο πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.845 25-01-09 15:52 Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η Luna έγραψε: #3.846 25-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Click για ανάπτυξη... το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.847 25-01-09 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:35 Η Νεκταρια έγραψε: #3.848 25-01-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:37 Η Νεκταρια έγραψε: #3.849 25-01-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Click για ανάπτυξη... Η λουνα ζευγαρωσε με τον Φιντελ και περιμενουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:54 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.850 25-01-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.851 25-01-09 18:03 Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεε....πώς περάσατε????? Άντε πείτε και μας πώς ήταν??? ουυααα....και γω θα ήθελα να ήμουν εκείιιιιι:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Luna έγραψε: #3.843 25-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεε....πώς περάσατε????? Άντε πείτε και μας πώς ήταν??? ουυααα....και γω θα ήθελα να ήμουν εκείιιιιι:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!οντως μονο εσυ ελειπες!! ηταν παρα πολυ ωραια!!γνωρισα και την Νεκταρια και την κορουλα της και την Στελλα και τον αντρα της και τον Παυλο και ηταν ολοι τους υπεροχοι!!για την Αναστασια,τον Ηλια και την Γιουλη δεν εχω τι να πω εκτος απο οτι καθε φορα που τους βλεπω χαζοχαιρομαι ακομα πιο πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.844 25-01-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!οντως μονο εσυ ελειπες!! ηταν παρα πολυ ωραια!!γνωρισα και την Νεκταρια και την κορουλα της και την Στελλα και τον αντρα της και τον Παυλο και ηταν ολοι τους υπεροχοι!!για την Αναστασια,τον Ηλια και την Γιουλη δεν εχω τι να πω εκτος απο οτι καθε φορα που τους βλεπω χαζοχαιρομαι ακομα πιο πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.845 25-01-09 15:52 Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η Luna έγραψε: #3.846 25-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Click για ανάπτυξη... το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.847 25-01-09 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:35 Η Νεκταρια έγραψε: #3.848 25-01-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:37 Η Νεκταρια έγραψε: #3.849 25-01-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Click για ανάπτυξη... Η λουνα ζευγαρωσε με τον Φιντελ και περιμενουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:54 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.850 25-01-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.851 25-01-09 18:03 Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεε....πώς περάσατε????? Άντε πείτε και μας πώς ήταν??? ουυααα....και γω θα ήθελα να ήμουν εκείιιιιι:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!οντως μονο εσυ ελειπες!! ηταν παρα πολυ ωραια!!γνωρισα και την Νεκταρια και την κορουλα της και την Στελλα και τον αντρα της και τον Παυλο και ηταν ολοι τους υπεροχοι!!για την Αναστασια,τον Ηλια και την Γιουλη δεν εχω τι να πω εκτος απο οτι καθε φορα που τους βλεπω χαζοχαιρομαι ακομα πιο πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.844 25-01-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!οντως μονο εσυ ελειπες!! ηταν παρα πολυ ωραια!!γνωρισα και την Νεκταρια και την κορουλα της και την Στελλα και τον αντρα της και τον Παυλο και ηταν ολοι τους υπεροχοι!!για την Αναστασια,τον Ηλια και την Γιουλη δεν εχω τι να πω εκτος απο οτι καθε φορα που τους βλεπω χαζοχαιρομαι ακομα πιο πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.845 25-01-09 15:52 Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η Luna έγραψε: #3.846 25-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Click για ανάπτυξη... το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.847 25-01-09 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:35 Η Νεκταρια έγραψε: #3.848 25-01-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:37 Η Νεκταρια έγραψε: #3.849 25-01-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Click για ανάπτυξη... Η λουνα ζευγαρωσε με τον Φιντελ και περιμενουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:54 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.850 25-01-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.851 25-01-09 18:03 Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!οντως μονο εσυ ελειπες!! ηταν παρα πολυ ωραια!!γνωρισα και την Νεκταρια και την κορουλα της και την Στελλα και τον αντρα της και τον Παυλο και ηταν ολοι τους υπεροχοι!!για την Αναστασια,τον Ηλια και την Γιουλη δεν εχω τι να πω εκτος απο οτι καθε φορα που τους βλεπω χαζοχαιρομαι ακομα πιο πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.845 25-01-09 15:52 Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η Luna έγραψε: #3.846 25-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Click για ανάπτυξη... το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.847 25-01-09 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:35 Η Νεκταρια έγραψε: #3.848 25-01-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:37 Η Νεκταρια έγραψε: #3.849 25-01-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Click για ανάπτυξη... Η λουνα ζευγαρωσε με τον Φιντελ και περιμενουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:54 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.850 25-01-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.851 25-01-09 18:03 Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:14 Η Luna έγραψε: #3.846 25-01-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Click για ανάπτυξη... το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.847 25-01-09 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:35 Η Νεκταρια έγραψε: #3.848 25-01-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:37 Η Νεκταρια έγραψε: #3.849 25-01-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Click για ανάπτυξη... Η λουνα ζευγαρωσε με τον Φιντελ και περιμενουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:54 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.850 25-01-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.851 25-01-09 18:03 Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω χαρηκα πολυ Γιαννα μου, αλλα καθομασταν μακρυα...και δεν σας ευχαριστηθηκα...κι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που θελω να ευχαριστιεμαι...next time που ελπιζω να ειναι συντομα Click για ανάπτυξη... το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.847 25-01-09 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:35 Η Νεκταρια έγραψε: #3.848 25-01-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:37 Η Νεκταρια έγραψε: #3.849 25-01-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Click για ανάπτυξη... Η λουνα ζευγαρωσε με τον Φιντελ και περιμενουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:54 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.850 25-01-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.851 25-01-09 18:03 Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω μωρεεε!!!!ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις.. βρηκαμε μια δικαιολογια να τα πουμε παλι συντομα και να δειτε και τα μωρα μας που ευχομαι να γεννηθουν μεχρι το Σαββατο!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:35 Η Νεκταρια έγραψε: #3.848 25-01-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:37 Η Νεκταρια έγραψε: #3.849 25-01-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Click για ανάπτυξη... Η λουνα ζευγαρωσε με τον Φιντελ και περιμενουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:54 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.850 25-01-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.851 25-01-09 18:03 Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Την επομενη θα ειμαι και εγω εκει (σαν απειλη ακουστηκε αυτο?) να ερθω να ερθω? Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:37 Η Νεκταρια έγραψε: #3.849 25-01-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Click για ανάπτυξη... Η λουνα ζευγαρωσε με τον Φιντελ και περιμενουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:54 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.850 25-01-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.851 25-01-09 18:03 Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ποια μωρα? πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα πειτε μου κι'εμενα Click για ανάπτυξη... Η λουνα ζευγαρωσε με τον Φιντελ και περιμενουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 17:54 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.850 25-01-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.851 25-01-09 18:03 Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σε παρακαλαγαμε νομιζω....ελπιζω στην επομενη συναντηση να εισαι εκει Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Νεκταρια έγραψε: #3.851 25-01-09 18:03 Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.852 25-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Οντως μα που ειναι ολα τα παιδακια σημερα ελατε καλε να παιξουμε αχαχχαχαχα εγω και η κ.Νεκταρια σας περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:16 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.853 25-01-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:23 Η Νεκταρια έγραψε: #3.854 25-01-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πως το καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.855 25-01-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ααα εμ μμμ χμμ πρεπει να το κοιταξεις αυτο Παυλο μου κ.Νεκταρια οταν δινεται ενα μπεμπε στο συμβολαιο λεει τιποτα για τις περιπτωσεις που αμα αρχιζει και μιλαει ο γατογονιος μονος του να υπαρχει καποια λυση,οχι τιποτα αλλο μην αρχισει και νιαουριζει και ο Μουψης μονος και νιαουριζει ξανα σε εκεινον σε κανα καθρεφτη μπροστα ας πουμε,λετε να ειναι κολλητικο ?Αααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Νεκταρια έγραψε: #3.856 25-01-09 18:33 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η moukelis έγραψε: #3.857 25-01-09 18:44 Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.858 25-01-09 18:44 Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.859 25-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφη γατοτουρτα...Εμας μας κρατησατε κανενα κομματι ή να αρχισω να γκρινιαζω; Click για ανάπτυξη... οχι...την αφησαμε για τους σερβιτορους στο κουκλακι Τωρα που το σκεφτομαι...σε καποια μηχανη, νομιζω στη δικη σου και στης Στελλας Νεκταρια εχετε τις ομαδικες φωτογραφησεις...αυτες νομιζω μπαινουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:48 Η moukelis έγραψε: #3.860 25-01-09 18:48 Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.