Καλημέρα σε όλους!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!
Είναι υπεροχο αυτό που συμβαίνει εδώ!!Δε χορταίνω να τα βλέπω τα μικρά!!Εχουν τρελαθεί στο παιχνίδι!!Κυνηγάει συνέχεια το ένα το αλλο!!Κυλιούνται κάτω,κάνουν αγκαλίτσες!!

Αφού δεν πήγα στη δουλειά σήμερα για να τα χορτάσω!

Τα άφησα και μόνα τους κανά μισάωρο που βγήκα για κάτι ψώνια..όλα καλά!!Η Cammy φαίνεται τόσο ευτυχισμένη και χαρούμενη!!Και ο Duran το ίδιο!

Ας αφήσω όμως τα μωρά μου και ας σας πω για τα υπέροχα άτομα που γνώρισα επιτέλους κι απο κοντά!
Με την πρώτη που βρέθηκα ήταν η Αναστασία!Ενας υπέροχος άνθρωπος,πολύ γλυκειά και φιλόξενη με μια πολύ όμορφη οικογένεια!Γνώρισα και τα 4 γατουλίνια της,το ένα πιο όμορφο απο το άλλο!Ο Τίμυ είναι ένας κούκλος,γάταρος με τα όλα του!Ο Σεβάχ όμορφος και αρχοντικός,η Νάλα μια ζωγραφιά και ο Πέρσης μια χνουδωτή πλακουτσωτή μπαλίτσα!!Ηταν ο μόνος που έκατσε να τον ζουλήξω λίγο..άντε και η Νάλα λίγο!!

Το βράδυ στο Κουκλάκι ήταν συναρπαστικά!Γνώρισα επιτέλους τους φίλους μου,εσάς δλδ,που μιλούσαμε τόσο καιρό απο μακρυά και μοιραζόμασταν τόσα πολλά!!

Τη Νεκταρία,τη Γιούλη,τον Παύλο!Αλλά δεν σας χόρτασα βρε παιδιά!!Δεν ήξερα με ποιόν να πρωτομιλήσω!!Γνώρισα και τη Γιάννα με το φίλο της επίσης,που αν και δεν είχαμε μιλήσει ποτέ εδώ μου φάνηκε μια πάρα πολύ καλή κοπέλα...

Ο Παύλος κλασσικά πειραχτήρι,περιττό να σας πω ότι έφαγε τον άμπακα!!!

Η Νεκταρία δεν άφησε τσουτσούνι για τσουτσούνι που να μη βγήκε φωτογραφία και η Γιούλη συνόδευε τη Νεκταρία στις τρέλες!!

Η αποθέωση όμως ήταν την επόμενη μέρα στο σπίτι της Νεκταρίας!!

Οσοι έχουν πάει ξέρουν αυτο που ένιωσα...Δεν ξέρω πλεον τί παραπάνω να πω για τη Νεκταρία σαν άνθρωπο,την οικογένεια της και τις υπέροχες γάτες της...Μία λέξη μόνο..ΔΕΟΣ!!Δεν ήξερα τί να πρωτοχαιδέψω,που να πρωτοπάω...Το δωμάτιο των αγοριών-παρά τη μυρωδιά-ήταν το αγαπημένο μου!!Ηταν τοσο επιβλητικο αυτό που έβλεπα που τα έχασα!!!Τεράστιοι γάταροι να με κοιτούν,να τρίβονται πάνω μου,να πηδάν πάνω μου!!

Καλά,για τον Τρου το θεό τί να πω!!Με το που τον ακούμπησα,έλιωσε!!Τόσο τρυφερός γάτος!Αλλά το καλύτερο που μου έκανε ποιό ήταν;Ξάπλωσα στο κρεββάτι της Νεκταρίας μαζί του και κάποια στιγμή έτσι πως τον κοιτούσα τρίφτηκε με τρομερή δύναμη στο πρόσωπό μου!!Περιττό να σας πω ότι έλιωσα....

Και τα μωρά!!!Χριστέ μου!Τι ομορφιά,τί τρέλα!!

Ο Elvin είναι φάτσα απίστευτη,όπως και η Ηλέκτρα!!!

Πως δεν το έκλεψα αυτό το γατί!!

Οταν βρω χρόνο θα βάλω και φωτογραφίες να δείτε!!!
Πρέπει να σταματήσω να γράφω γιατί αν συνεχίσω θα βραδιάσουμε!!Εχω πολλά ακόμα να σας πω αλλά σίγουρα σας κούρασα με τόσα που έγραψα σήμερα..!!