staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η staman2 έγραψε: #4.101 13-02-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειμαστε σε περιοδο εκπτωσεων Τρεχω πολυ παιδια,αντε να τελειωσω τις δουλειες γιατι εχω συναντηση με εκπροσωπους της Royal,να δουμε τον χωρο της εκθεσης .Βαρια η καλογερικη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια στα Κουνάκια!!! Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.102 13-02-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν ισχυει παντα αγορι μου αυτο..... Click για ανάπτυξη... Εγω σου ευχομαι ολοψυχα να ισχυσει. Και ετσι νομιζω οτι θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η Νεκταρια έγραψε: #4.103 13-02-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια στα Κουνάκια!!! Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι κοριτσι μου....παω να ντυθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #4.104 13-02-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια στα Κουνάκια!!! Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Αναστασια. Καιρο εχουμε να τα πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.105 13-02-09 10:52 Kαλημέρα και απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.106 13-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα και απο μένα! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.107 13-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Click για ανάπτυξη... Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #4.108 13-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.109 13-02-09 11:12 Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.110 13-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Click για ανάπτυξη... Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.111 13-02-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ειμαστε σε περιοδο εκπτωσεων Τρεχω πολυ παιδια,αντε να τελειωσω τις δουλειες γιατι εχω συναντηση με εκπροσωπους της Royal,να δουμε τον χωρο της εκθεσης .Βαρια η καλογερικη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια στα Κουνάκια!!! Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.102 13-02-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν ισχυει παντα αγορι μου αυτο..... Click για ανάπτυξη... Εγω σου ευχομαι ολοψυχα να ισχυσει. Και ετσι νομιζω οτι θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η Νεκταρια έγραψε: #4.103 13-02-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια στα Κουνάκια!!! Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι κοριτσι μου....παω να ντυθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #4.104 13-02-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια στα Κουνάκια!!! Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Αναστασια. Καιρο εχουμε να τα πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.105 13-02-09 10:52 Kαλημέρα και απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.106 13-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα και απο μένα! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.107 13-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Click για ανάπτυξη... Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #4.108 13-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.109 13-02-09 11:12 Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.110 13-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Click για ανάπτυξη... Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.111 13-02-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν ισχυει παντα αγορι μου αυτο..... Click για ανάπτυξη... Εγω σου ευχομαι ολοψυχα να ισχυσει. Και ετσι νομιζω οτι θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Η Νεκταρια έγραψε: #4.103 13-02-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια στα Κουνάκια!!! Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι κοριτσι μου....παω να ντυθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #4.104 13-02-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια στα Κουνάκια!!! Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Αναστασια. Καιρο εχουμε να τα πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.105 13-02-09 10:52 Kαλημέρα και απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.106 13-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα και απο μένα! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.107 13-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Click για ανάπτυξη... Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #4.108 13-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.109 13-02-09 11:12 Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.110 13-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Click για ανάπτυξη... Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.111 13-02-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια στα Κουνάκια!!! Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Click για ανάπτυξη... Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι κοριτσι μου....παω να ντυθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:46 Ο EL GATO έγραψε: #4.104 13-02-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια στα Κουνάκια!!! Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Αναστασια. Καιρο εχουμε να τα πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.105 13-02-09 10:52 Kαλημέρα και απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.106 13-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα και απο μένα! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.107 13-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Click για ανάπτυξη... Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #4.108 13-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.109 13-02-09 11:12 Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.110 13-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Click για ανάπτυξη... Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.111 13-02-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια στα Κουνάκια!!! Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου βρε Αναστασια. Καιρο εχουμε να τα πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:52 Η ESTELLE έγραψε: #4.105 13-02-09 10:52 Kαλημέρα και απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.106 13-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα και απο μένα! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.107 13-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Click για ανάπτυξη... Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #4.108 13-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.109 13-02-09 11:12 Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.110 13-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Click για ανάπτυξη... Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.111 13-02-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημέρα και απο μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.106 13-02-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα και απο μένα! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.107 13-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Click για ανάπτυξη... Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #4.108 13-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.109 13-02-09 11:12 Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.110 13-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Click για ανάπτυξη... Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.111 13-02-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα και απο μένα! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Η ESTELLE έγραψε: #4.107 13-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Click για ανάπτυξη... Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #4.108 13-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.109 13-02-09 11:12 Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.110 13-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Click για ανάπτυξη... Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.111 13-02-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran? Click για ανάπτυξη... Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #4.108 13-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.109 13-02-09 11:12 Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.110 13-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Click για ανάπτυξη... Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.111 13-02-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες! Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.109 13-02-09 11:12 Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.110 13-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Click για ανάπτυξη... Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.111 13-02-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.110 13-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Click για ανάπτυξη... Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.111 13-02-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο. Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα. Click για ανάπτυξη... Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.111 13-02-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω.. Click για ανάπτυξη... Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #4.112 13-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!! Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!! Click για ανάπτυξη... Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε.... Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει. Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η ESTELLE έγραψε: #4.113 13-02-09 11:37 Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.114 13-02-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!! Click για ανάπτυξη... Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.115 13-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, ακομα αυτο το μπικινι? Click για ανάπτυξη... Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.116 13-02-09 13:41 Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.117 13-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!! Click για ανάπτυξη... βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ESTELLE έγραψε: #4.118 13-02-09 13:45 Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!Δε χόρτασα πριν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η ESTELLE έγραψε: #4.119 13-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv Click για ανάπτυξη... Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.120 13-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!! Click για ανάπτυξη... Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.