staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερούδια στα Κουνάκια!!!Ειμαστε σε περιοδο εκπτωσεων
Τρεχω πολυ παιδια,αντε να τελειωσω τις δουλειες γιατι εχω συναντηση με εκπροσωπους της Royal,να δουμε τον χωρο της εκθεσης .Βαρια η καλογερικη![]()

Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Δεν ισχυει παντα αγορι μου αυτο.....![]()
Εγω σου ευχομαι ολοψυχα να ισχυσει. Και ετσι νομιζω οτι θα γινει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι κοριτσι μου....παω να ντυθωΚαλημερούδια στα Κουνάκια!!!
Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!!![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλημερούδια στα Κουνάκια!!!
Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!!![]()
Γεια σου βρε Αναστασια. Καιρο εχουμε να τα πουμε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Kαλημέρα και απο μένα!![]()
Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran?
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες!Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran?
Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου!

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες!
Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου!![]()
Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο.
Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!!Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο.
Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα.

Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!
Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!!
EL GATO
Διάσημο μέλος
Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω..
Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!!
Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!!
![]()
Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε....
Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει.

Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα.
Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!!![]()
Αντε, ακομα αυτο το μπικινι?
marzep
Δραστήριο μέλος
Αντε, ακομα αυτο το μπικινι?

Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι?????

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tvΕίμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!!![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε χόρτασα πριν!!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv![]()
Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρουςΑμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;Μην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool