Τα Μaine Coon-άκια!!

Ειμαστε σε περιοδο εκπτωσεων:lol::lol:

Τρεχω πολυ παιδια,αντε να τελειωσω τις δουλειες γιατι εχω συναντηση με εκπροσωπους της Royal,να δουμε τον χωρο της εκθεσης .Βαρια η καλογερικη:confused:
Καλημερούδια στα Κουνάκια!!!:)
Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!!
:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ισχυει παντα αγορι μου αυτο.....:hmm:

Εγω σου ευχομαι ολοψυχα να ισχυσει. Και ετσι νομιζω οτι θα γινει. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! :up:
Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι κοριτσι μου....παω να ντυθω;)

Νεκταρία μου καλό κουράγιο καλή μου!!! :up:

Γεια σου βρε Αναστασια. Καιρο εχουμε να τα πουμε.

Kαλημέρα και απο μένα!:)

Kαλημέρα και απο μένα!:)

Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran?

Καλημερα. Εσυ πρεπει να βαλεις στο avatar σου φωτογραφια και με τα δυο γατια σου. Τι διακρισεις ειναι αυτες? Θες να στεναχωρησεις τον Duran?
Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες!
Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου!:happy:

Ναι,Παύλο δίκιο έχεις!Θα βάλω μία αμέσως τωρα και αν δε φαίνεται καλή θα βάλω απο το σπίτι που έχω περισσότερες!
Πάντως πως να το κάνω η Cammy είναι η χαιδεμένη μου!:happy:

Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο.
Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα.

Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;:hmm:Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω..

Ναι, αλλα μην του το πεις αυτο.
Ετσι ειναι... Τα θηλυκουλια ειναι πιο γλυκα. Οπως ακριβως ισχυει και στους ανθρωπους. Λεει ενας μυθος.... Γιατι μπορω να φερω στο μυαλο μου κατι θηλυκα... Αλλα ας μην αναμοχλευω τωρα.
Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!!:lol:
Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!:up:Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!!:mad:

Πως είναι αυτη;Eίναι λίγο μικρή ε;:hmm:Θα δω μέσα στο Σαββατοκύριακο αν βρω μια πιο καλή να βάλω..

Ναι, μωρε. Βρες μια να ειναι πιο κοντα τα παιδια.

Εγω απο την άλλη ξέρω κάτι θηλυκά άστα να πάνε!!:lol:
Πάντως ο Ντουραν είναι πιο καλόβολος απο τη μικρή!Ερχεται απο μονος του πάνω μας και κάθεται κι εγώ να τον πάρω να τον βάλω πάνω μου δεν αντιδρά!!:up:Οχι όπως την Cammy που ακόμα δεν έχει έρθει στην αγκαλιά μας απο μόνη της!!:mad:

Μα για θηλυκα "αστα να πανε" μιλω και γω. Ασε....

Ναι, ενω ο Μουψης νομιζεις ολο επανω μας ερχεται. Εδω με το ζορι μας αφηνει να τον χαϊδευουμε. Οχι, ενταξει καθεται αμα βαριεται να φυγει.:lol:
Παντως, για αγκαλιες και τετοια δεν το συζητω. Αδελφια παιδι μου, τι ψαχνεις να βρεις τωρα.
Παντως, αυτο που μου αρεσει στον Μουψη, ειναι οτι εχει προσωπικοτητα. Αυτο του το αναγνωριζω.

Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!!;)

Εχω πελάτισσα.Πάω να αποτριχώσω ένα μπικίνι και έρχομαι!!;)

Αντε, ακομα αυτο το μπικινι?

Αντε, ακομα αυτο το μπικινι?
:hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello:
Φαινονται οι αντρες!!!!Ξερεις ποοοοοσα ακομα μπορει να μας ερθουν στο κεφαλι?????
:D:D:D:D

Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!!;):lol::lol:

Είμαι η Στέλλα και μόλις τέλειωσα.....!!!!!;):lol::lol:
βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv:lol::lol::lol:

Πάω για δεύτερο γύρο σε λίγο!;)Δε χόρτασα πριν!!:P:P

βλεπω αποκομιζουμε παντα τα ψαγμενα ποιοτικα αποφθεγματα της tv:lol::lol::lol:
Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;:DΜην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!!:lol::lol::lol:

Αμαν βρε παιδί μου,ραντάρ έχεις;:DΜην πιάσει το αυτί σου τέτοιες συζητήσεις!!!:lol::lol::lol:
Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back