ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:27 Η ESTELLE έγραψε: #4.121 13-02-09 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Click για ανάπτυξη... Χοιρινό ή μοσχαρίσιο γύρο προτιμάς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:10 Ο EL GATO έγραψε: #4.122 13-02-09 21:10 Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η Νεκταρια έγραψε: #4.123 13-02-09 21:22 Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sebastian.jpg 44,3 KB · Εμφανίσεις: 32 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:39 Η ESTELLE έγραψε: #4.124 13-02-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει? Click για ανάπτυξη... Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.125 13-02-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Η ESTELLE έγραψε: #4.126 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.127 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, τι γαμ@τος γατος ειναι αυτος? Απιστευτος πραγματικα. (Καλα, δεν ειναι και σα τον Μουψη, αλλα παρα παρα πολυ καλος. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Ο EL GATO έγραψε: #4.128 13-02-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Click για ανάπτυξη... Δεν πανε καλα τα γατια μας.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το αποκλειω καθολου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Click για ανάπτυξη... Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.129 13-02-09 21:50 Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.130 13-02-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν το ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.131 14-02-09 02:48 Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε λενε Γιουλη και διψαω για....πολλους γυρους Click για ανάπτυξη... Χοιρινό ή μοσχαρίσιο γύρο προτιμάς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:10 Ο EL GATO έγραψε: #4.122 13-02-09 21:10 Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η Νεκταρια έγραψε: #4.123 13-02-09 21:22 Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sebastian.jpg 44,3 KB · Εμφανίσεις: 32 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:39 Η ESTELLE έγραψε: #4.124 13-02-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει? Click για ανάπτυξη... Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.125 13-02-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Η ESTELLE έγραψε: #4.126 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.127 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, τι γαμ@τος γατος ειναι αυτος? Απιστευτος πραγματικα. (Καλα, δεν ειναι και σα τον Μουψη, αλλα παρα παρα πολυ καλος. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Ο EL GATO έγραψε: #4.128 13-02-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Click για ανάπτυξη... Δεν πανε καλα τα γατια μας.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το αποκλειω καθολου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Click για ανάπτυξη... Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.129 13-02-09 21:50 Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.130 13-02-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν το ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.131 14-02-09 02:48 Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η Νεκταρια έγραψε: #4.123 13-02-09 21:22 Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sebastian.jpg 44,3 KB · Εμφανίσεις: 32 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:39 Η ESTELLE έγραψε: #4.124 13-02-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει? Click για ανάπτυξη... Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.125 13-02-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Η ESTELLE έγραψε: #4.126 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.127 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, τι γαμ@τος γατος ειναι αυτος? Απιστευτος πραγματικα. (Καλα, δεν ειναι και σα τον Μουψη, αλλα παρα παρα πολυ καλος. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Ο EL GATO έγραψε: #4.128 13-02-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Click για ανάπτυξη... Δεν πανε καλα τα γατια μας.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το αποκλειω καθολου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Click για ανάπτυξη... Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.129 13-02-09 21:50 Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.130 13-02-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν το ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.131 14-02-09 02:48 Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:39 Η ESTELLE έγραψε: #4.124 13-02-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει? Click για ανάπτυξη... Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.125 13-02-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Η ESTELLE έγραψε: #4.126 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.127 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, τι γαμ@τος γατος ειναι αυτος? Απιστευτος πραγματικα. (Καλα, δεν ειναι και σα τον Μουψη, αλλα παρα παρα πολυ καλος. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Ο EL GATO έγραψε: #4.128 13-02-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Click για ανάπτυξη... Δεν πανε καλα τα γατια μας.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το αποκλειω καθολου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Click για ανάπτυξη... Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.129 13-02-09 21:50 Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.130 13-02-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν το ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.131 14-02-09 02:48 Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει? Click για ανάπτυξη... Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:40 Η ESTELLE έγραψε: #4.125 13-02-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Η ESTELLE έγραψε: #4.126 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.127 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, τι γαμ@τος γατος ειναι αυτος? Απιστευτος πραγματικα. (Καλα, δεν ειναι και σα τον Μουψη, αλλα παρα παρα πολυ καλος. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Ο EL GATO έγραψε: #4.128 13-02-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Click για ανάπτυξη... Δεν πανε καλα τα γατια μας.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το αποκλειω καθολου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Click για ανάπτυξη... Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.129 13-02-09 21:50 Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.130 13-02-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν το ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.131 14-02-09 02:48 Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Η ESTELLE έγραψε: #4.126 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.127 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, τι γαμ@τος γατος ειναι αυτος? Απιστευτος πραγματικα. (Καλα, δεν ειναι και σα τον Μουψη, αλλα παρα παρα πολυ καλος. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Ο EL GATO έγραψε: #4.128 13-02-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Click για ανάπτυξη... Δεν πανε καλα τα γατια μας.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το αποκλειω καθολου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Click για ανάπτυξη... Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.129 13-02-09 21:50 Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.130 13-02-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν το ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.131 14-02-09 02:48 Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.127 13-02-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, τι γαμ@τος γατος ειναι αυτος? Απιστευτος πραγματικα. (Καλα, δεν ειναι και σα τον Μουψη, αλλα παρα παρα πολυ καλος. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Ο EL GATO έγραψε: #4.128 13-02-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Click για ανάπτυξη... Δεν πανε καλα τα γατια μας.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το αποκλειω καθολου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Click για ανάπτυξη... Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.129 13-02-09 21:50 Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.130 13-02-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν το ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.131 14-02-09 02:48 Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Νεκταρια, τι γαμ@τος γατος ειναι αυτος? Απιστευτος πραγματικα. (Καλα, δεν ειναι και σα τον Μουψη, αλλα παρα παρα πολυ καλος. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Ο EL GATO έγραψε: #4.128 13-02-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Click για ανάπτυξη... Δεν πανε καλα τα γατια μας.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το αποκλειω καθολου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Click για ανάπτυξη... Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.129 13-02-09 21:50 Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.130 13-02-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν το ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.131 14-02-09 02:48 Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο η Cammy τρώει ψωμί απο την ημέρα που την πήρα!!Τρελαίνεται!! Click για ανάπτυξη... Δεν πανε καλα τα γατια μας.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα τρελαθω. Ο γατος μου τρωει ΚΑΙ ψωμι. Μα τι αλλο θα φαει?[/quote] Σε λίγα χρόνια κι εσένα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το αποκλειω καθολου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πού τον είχες καλε αυτόν;;Τον είδα ή μου πήρε τα μυαλά ο Troy;;; Click για ανάπτυξη... Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.129 13-02-09 21:50 Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.130 13-02-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν το ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.131 14-02-09 02:48 Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.130 13-02-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν το ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.131 14-02-09 02:48 Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη. Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν το ξερουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.131 14-02-09 02:48 Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Ο EL GATO έγραψε: #4.132 14-02-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μην ξεχνατε και το δικο μου αγορι μα δεν ειναι κουκλος ε? πειτε μου πειτε μου ιχιχιχιχι Παυλο εμενα η κορη μου τρωει ολα τα φρουτα σχεδον και φυσικα οτιδηποτε αλλο αλλα δεν την αφηνω,ξηρα τροφη και παλι ξηρα τροφη Click για ανάπτυξη... Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.133 14-02-09 10:43 Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οοοοοταν ξαναμπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες θα δειτε τι κουκλια εχω κι εγω στο σπιτι μου!!!!Κι οταν μου ξανακατσουν τα ατιμα πλασματα,που μολις βλεπουν τη μηχανη λες και τους δινω υπνοστεντον και κοιμουνται αμεσως και παντου! Ειμαι η Μαρια περηφανη μαμα μεινκουνακιων!Στελλακι ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση,το σκατουλι μου εκανε βηματα,λεω με τροπο μαγικο!!!!!Φιλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:21 Η staman2 έγραψε: #4.134 14-02-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aυτος ειναι ο Sebastian γατος δικος μου 2,5 χρονων.Θα διαγωνιστει στην εκθεση!!!!! Αν θελετε να δειτε κι αλλες φωτογραφιες https://www.panoramio.com/photo/17446170 Click για ανάπτυξη... Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:34 Η Νεκταρια έγραψε: #4.135 14-02-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα τι ΓΑΤΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ είναι αυτός???? Νεκταρία μήπως είναι αυτος ο γάταρος που διαγωνίστηκε στην προηγούμενη έκθεση και τον είχε διαρκως αγκαλιά η ιδιοκτήτριά του και τον χάιδευα κι εγώ και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά του??? Θυμαμαι πως είχε πάρει και βραβείο. Ή είναι άλλος? Καταπληκτικός!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Ο EL GATO έγραψε: #4.136 14-02-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #4.137 14-02-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Ε ΚΑΛΑ ΝΤΕ μη βαρας και που εισαι αστον να δαγκωνει ,θα του περασει....του μυριζει μαιευτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η staman2 έγραψε: #4.138 14-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Nαι αυτος ειναι γα@@@ος εε?Ε, βγαζει που και που τετοια φιντανια το Nektarcats Click για ανάπτυξη... Ετοιμάζομαι λοιπόν να ξαναζουλήξω και να λουκουμαδιάσω γιατι ηταν ο ΤΕΛΕΙΟΣ γάταρος!!!! ΤΟΝ θυμάμαι σαν και τώρα!! Αλλα τι να πω και για όλους τους γαταρους που έχεις Νεκταρία μου!!! Εγώ βεβαια θα ήθελα να καμαρώσω εκει και τα πρόσφατα μωράκια που τα έχω χουχουλιάσει και αγκαλιάσει πολύ πριν τα πάρουν οι γατογονεις στα νέα τους σπιτάκια!!! Μακαρι να δω μερικά απ΄αυτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #4.139 15-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, τον Elvin τον πηρες ή ακομα? Click για ανάπτυξη... Οχι ακομα Παυλο μου δεν ειναι και η ωρα του ακομα αλλα η πριν κλεισει ο μηνας η την πρωτη εβδομαδα του μαρτιου θα ειναι εδω το μωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η ESTELLE έγραψε: #4.140 15-02-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και που και που. Εβγαλε στη γεννα του "C" και καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Για την Cammy λες Παύλο ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.