Τα Μaine Coon-άκια!!

Ωραια!
Μπραβο για τον Troy και την Girly,αλλα περισσοτερα μπραβο στον μικρουλη Domino!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον εχω χασει πολλα επεισοδια !!!!!! Τι ωραια νεα ειναι αυτα που μαθαινω? Μπραβο Νεκταρινι μου !!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει ενα βρανειο για ολους Γιουλιτσκα,για να μην παραπονιεται κανεις!:P
Μπραβο Troy και Νεκταρια που τον ετοιμασες και τον εκανες γαταρο!:up:

Υπαρχει ενα βρανειο για ολους Γιουλιτσκα,για να μην παραπονιεται κανεις!:P
Μπραβο Troy και Νεκταρια που τον ετοιμασες και τον εκανες γαταρο!:up:
μου ειπε επισης οτι εχουν πολλοι εντυπωσιαστει απο αυτο το γατο...ειναι πραγματικα ομορφος κι εντυπωσιακος...οταν τον δεις απο κοντα θα καταλαβεις...

Δε χρειαζεται να τον δω απο κοντα για να καταλαβω,εγω καθε φορα που μπαινω στο σαιτ της Νεκταριας κανω κανενα τεταρτο να πατησω για να μπω στην αρχικη σελιδα...δε μου παει καρδια...:redface:

Μπράβο!!!:up: Τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!!:up:
Συγχαρητήρια στον Τρόυ και στην Γκέρλι και στον Ντομινο!!!
Πανω απ΄όλα συγχαρητήρια στην Νεκταρία!!! Μπράβο !!!!:up::)

Kαλησπερα σας:) Καλε που εχετε παει ολοι????????

A, υποχρεωσεις Κωνσταντινα... Εδω ειμαστε, παντως.

Τι κανει ο μικρος σου? Θα τον φερεις στην εκθεση?

A, υποχρεωσεις Κωνσταντινα... Εδω ειμαστε, παντως.

Τι κανει ο μικρος σου? Θα τον φερεις στην εκθεση?
Να τον φερεις Κωσταντινα...αν μας πιασει καμια λιγουρα για...μπισκοτακι, να στον φαμε:P:lol:

Φιλαρακια μου γεια σας!!!!! Στο τρεξιμο ειμαι κι εγω. sorry που δεν απαντω συντομα αλλα μια η δουλεια μια το σπιτι μια που δεν παιρνω σειρα απο τους αντρες στο pc..... να τ αποτελεσματα. Γιουλακι και Παυλο δεν ξερω τι θα κανω ακομη με την εκθεση.Η αληθεια ειναι πως με αγχωνει παρα πολυ. Πιστευω οτι θα ταλαιπωρηθει και ισως να στρεσαριστει πολυ το μπισκοτακι μου και δεν το θελω καθολου. Μετα σκεφτομαι ...τι σημασια εχουν οι εκθεσεις και τα βραβεια για κεινον... σαμπως θα το καταλαβει? Σημασια εχουν τα βραβεια και η λατρεια που περνει καθημερινα απο την τρελογατομανα του.... Αν εχεται αλλη αποψη θα ηθελα να την κουβεντιασουμε. Παντως αν δεν μου τυχει κατι εκτακτο θα χαρω πολυ να τα πουμε απο κοντα στις 22 του Μαρτη. Φιλακια στα μαγουλακια !!!!

DuranandCammy172.jpg
:up::up::up::up:

Αααααααχ!!!Τ
DuranandCammy174.jpg
ί νύστα είναι αυτή!!:P

Μιας και δεν είχα άλλες νέες φωτό των ζουζουνιών να βάλω είπα να σας βάλω τις μικρές μου ντυμένες καρναβαλάκια!
DuranandCammy158.jpg

Corpse Bride Junior!!:P

DuranandCammy160.jpg

Witch Junior!!:P

Sorry για το off topic με τις μικρές αλλά δοκίμαζα πρώτη φορά να ανεβάσω φωτό στο gallery και μιας και λείπει ο Γιώργος ακόμα,δουλειά δεν έχω...οπότε με έπιασε τώρα να θέλω να ανεβάσω ένα σωρό!!Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω πολλές φωτό σε ένα ποστ,να μην είναι δλδ μία μία ξεχωριστές..Δώρα,help!!!:P

Οταν κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει κατω απο τη φωτο,απο κατω ακριβως θα κανεις επικολληση και τον επομενο και παει λεγοντας.Ωραιες οι μικρες και τα γατουνια.ΝΑ τις χαιρεσαι,και του χρονου.

Ευχαριστώ Δώρα μου!Κάτσε να πάω να κάνω μια προσπάθεια να δω τί θα γίνει!:)

Nice pics Στελλα!:up:

Οταν κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει κατω απο τη φωτο,απο κατω ακριβως θα κανεις επικολληση και τον επομενο και παει λεγοντας.Ωραιες οι μικρες και τα γατουνια.ΝΑ τις χαιρεσαι,και του χρονου.
Γμτ προσπάθησα να το κάνω αλλά τίποτα...Βασικά κάνω copy paste τη φωτό που ανεβάζω.Βγάζει κάτι νούμερα κωδικούς απο κάτω αλλά δεν βγάζω άκρη εκεί..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back