ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
αληθεια το εχετε δει του γατου σας πως ειναι? Πανεμορφο και ροζ![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
προς τι η εκπληξη? Για το πανεμορφο ή για το ροζ?

EL GATO
Διάσημο μέλος
προς τι η εκπληξη? Για το πανεμορφο ή για το ροζ?![]()
Μαλλον και για τα δυο. Περιμενω να δω τι εχουν να πουν, περι του θεματος, και οι αλλες κυριες... Ε, ρε γλεντια.
Παω να παρω pop corn....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε τι ειπα?Μαλλον και για τα δυο. Περιμενω να δω τι εχουν να πουν, περι του θεματος, και οι αλλες κυριες... Ε, ρε γλεντια.
Παω να παρω pop corn....
η ερωτηση ειναι αν το εχεις δει σε στυση Παυλο μου!
για το πουλι του Μουψη μιλαμε ε?

EL GATO
Διάσημο μέλος
καλε τι ειπα?η ερωτηση ειναι αν το εχεις δει σε στυση Παυλο μου!
![]()
E, ολο και καποια φορα θα το 'χω δει. Και τι περιμενεις? Να συμφωνησω για το αν ειναι "πανεμορφο"?

Ημαρτον!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλα ντε...εμενα μου αρεσει...ειναι κομψο, μικρο και καλοσχηματισμενο κι εχει χαριτωμενο χρωμα....σε σχεση με του γαιδαρου ή με του σκυλου δηλ.E, και καποια φορα θα το 'χω δει. Και τι περιμενεις? Να συμφωνησω για το αν ειναι "πανεμορφο"?
Ημαρτον!!!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
Που να εβλεπες και της φαλαινας....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε μελος του σωματος δεν ειναι κι αυτο? Γιατι οταν μιλαμε για τα αυτακια τους και τα πατουσακια τους δε λες τιποτα?Καποιος εχει κανει διατριβη στο θεμα...
Που να εβλεπες και της φαλαινας....

Α...εμενα οταν μου αρεσει κατι το λεω...χωρις ντροπες και χαζα

EL GATO
Διάσημο μέλος

Καιρο ειχαμε να μονοπωλησουμε το thread.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΠραγματιΧμμμ....
Καιρο ειχαμε να μονοπωλησουμε το thread.

EL GATO
Διάσημο μέλος
Πραγματι![]()
Και ειμαι σιγουρος οτι η Δωρα απο καπου κρυφοκοιταει
και γελαει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
λες η πονηρω? Μας κανει μπανιστηρι?Και ειμαι σιγουρος οτι η Δωρα απο καπου κρυφοκοιταεικαι γελαει....

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παυλο τυλιξου με το σεντονι!Καλε δε ντρεπεστε;Να σας πω,αν σας δωσω τη διευθυνση του λογιστη στην Αθηνα μπορειτε να πατε να τον καθαρισετε;Πληρωνουμε με δισκετα πλεον και μου τα εχει κανει ολα ανω κατω,δε βρισκω ακρη.Ευτυχως εχω πλεονασμα και οχι ελλειμα.
Μας πιασανε
Ευτυχως τα΄χει με το λογιστη της και δεν ειναι απολυτα συγκεντρωμενη

EL GATO
Διάσημο μέλος
Παυλο τυλιξου με το σεντονι!Μας πιασανε
Ευτυχως τα΄χει με το λογιστη της και δεν ειναι απολυτα συγκεντρωμενη![]()
Εμ, δεν στα 'λεγα εγω?
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παιδια θα τον σκοτωσω,ειλικρινα μιλαω.Και μου κανει και τον εξυπνο οποτε παιρνω,τον βγαζω απο τα ρουχα του λεει οποτε εχω ερωτησεις!Αγγλικου ειμαι χρυσε μου,και τοσα που κανω πολλα ειναι!

καλε μπας και του δινεις κι αυτουνου συμφωνητικο?

πλακα κανω ε?

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει του Ντουράν!Μήπως επειδή είναι μικρούλης ακόμα;Προς το παρόν αρκούμε να του χαιδεύω τα αρχ#$%άκια! Τόσο μικρά και μαλακά!!
Τί να κάνω η καημένη ένα αρσενικό μου έμεινε στο σπίτι,να μην το χαρώ κι εγώ λίγο;
Mε έχει πιάσει το σύνδρομο στερητικότητας!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool