Fotini
Διάσημο μέλος
Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται....![]()
είναι, είναι!

Πόσα κιλά είναι, Λιάκο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
χαλαρωσε εσυ...αφου ειπαμε...εμεις ειμαστε οι πιο ωραιοιH Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου;
Τώρα θα πεθάνω..
Πανέμορφη είναι...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το'πα δεν το'πα?είναι, είναι!
Πόσα κιλά είναι, Λιάκο;![]()

Fotini
Διάσημο μέλος
χαλαρωσε εσυ...αφου ειπαμε...εμεις ειμαστε οι πιο ωραιοι![]()

Ασυζητητί!Πειράζει που gatoholic;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για τα Κουνακια???Ελευθερα!Ασυζητητί!
Πειράζει που gatoholic;![]()

--->Liakos.
Νεοφερμένο μέλος
(για αρσενικό Μέην Κουν)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ(για αρσενικό Μέην Κουν)
7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους.
--->Liakos.
Νεοφερμένο μέλος
7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους.
ναι δεν αλλάζει το μέγεθος, αλλά μπορεί να παχύνει λίγο ακόμη.

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Nαι Φωτεινή η Cammy είναι στην υπογραφη μου!Εκεί είναι την πρώτη μέρα που την πήρα,σχεδόν 3 μηνών!H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου;
Τώρα θα πεθάνω..
Πανέμορφη είναι...![]()
Την αλλη βδομάδα θα κλείσουμε τους έξι μήνες!Στη φωτό αριστερά στο άβαταρ είναι μαζί με τον Duran το μικρό μου αντράκι,μόλις 3,5 μηνών!Πάντως τα άτιμα όσο μεγαλώνουν όλο και πιο όμορφα γίνονται!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητοΕίναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ(για αρσενικό Μέην Κουν)

πραγματι μου θυμιζει τη Cammy

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο
πραγματι μου θυμιζει τη Cammy![]()

!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι!Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Φτυστα μη τα ματιασειςΡε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου
Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!!
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry:

Θα συμμετεχεις ?Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου
Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση![]()
Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη?Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!!
Fotini
Διάσημο μέλος
Θα συμμετεχεις ?
Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares"

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουληΝαι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares"![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!!Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες.
https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page

Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου!

ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!!Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου
Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση

Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!!Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ...
Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς.
Νεκταρία τα φιλιά μου.
Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο.

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!!H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου;
Τώρα θα πεθάνω..
Πανέμορφη είναι...

Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ??????Φτυστα μη τα ματιασεις
Θα συμμετεχεις ?
Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη?

Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή....ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!!
Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου!![]()
Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο).
Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ.
Fotini
Διάσημο μέλος
ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη![]()

Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ
Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη?
EL GATO
Διάσημο μέλος
Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια?
Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη?
Πλακα πλακα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool