Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #4.361 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Click για ανάπτυξη... είναι, είναι! Πόσα κιλά είναι, Λιάκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.362 26-02-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε εσυ...αφου ειπαμε...εμεις ειμαστε οι πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.363 26-02-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: είναι, είναι! Πόσα κιλά είναι, Λιάκο; Click για ανάπτυξη... το'πα δεν το'πα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η Fotini έγραψε: #4.364 26-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαρωσε εσυ...αφου ειπαμε...εμεις ειμαστε οι πιο ωραιοι Click για ανάπτυξη... Ασυζητητί! Πειράζει που gatoholic; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.365 26-02-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ασυζητητί! Πειράζει που gatoholic; Click για ανάπτυξη... για τα Κουνακια???Ελευθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Ο --->Liakos.: #4.366 26-02-09 15:37 Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.367 26-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο --->Liakos.: #4.368 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Click για ανάπτυξη... ναι δεν αλλάζει το μέγεθος, αλλά μπορεί να παχύνει λίγο ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.369 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Nαι Φωτεινή η Cammy είναι στην υπογραφη μου!Εκεί είναι την πρώτη μέρα που την πήρα,σχεδόν 3 μηνών!Την αλλη βδομάδα θα κλείσουμε τους έξι μήνες!Στη φωτό αριστερά στο άβαταρ είναι μαζί με τον Duran το μικρό μου αντράκι,μόλις 3,5 μηνών!Πάντως τα άτιμα όσο μεγαλώνουν όλο και πιο όμορφα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.370 26-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ESTELLE έγραψε: #4.371 26-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Click για ανάπτυξη... είναι, είναι! Πόσα κιλά είναι, Λιάκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.362 26-02-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε εσυ...αφου ειπαμε...εμεις ειμαστε οι πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.363 26-02-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: είναι, είναι! Πόσα κιλά είναι, Λιάκο; Click για ανάπτυξη... το'πα δεν το'πα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η Fotini έγραψε: #4.364 26-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαρωσε εσυ...αφου ειπαμε...εμεις ειμαστε οι πιο ωραιοι Click για ανάπτυξη... Ασυζητητί! Πειράζει που gatoholic; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.365 26-02-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ασυζητητί! Πειράζει που gatoholic; Click για ανάπτυξη... για τα Κουνακια???Ελευθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Ο --->Liakos.: #4.366 26-02-09 15:37 Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.367 26-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο --->Liakos.: #4.368 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Click για ανάπτυξη... ναι δεν αλλάζει το μέγεθος, αλλά μπορεί να παχύνει λίγο ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.369 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Nαι Φωτεινή η Cammy είναι στην υπογραφη μου!Εκεί είναι την πρώτη μέρα που την πήρα,σχεδόν 3 μηνών!Την αλλη βδομάδα θα κλείσουμε τους έξι μήνες!Στη φωτό αριστερά στο άβαταρ είναι μαζί με τον Duran το μικρό μου αντράκι,μόλις 3,5 μηνών!Πάντως τα άτιμα όσο μεγαλώνουν όλο και πιο όμορφα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.370 26-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ESTELLE έγραψε: #4.371 26-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε εσυ...αφου ειπαμε...εμεις ειμαστε οι πιο ωραιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.363 26-02-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: είναι, είναι! Πόσα κιλά είναι, Λιάκο; Click για ανάπτυξη... το'πα δεν το'πα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η Fotini έγραψε: #4.364 26-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαρωσε εσυ...αφου ειπαμε...εμεις ειμαστε οι πιο ωραιοι Click για ανάπτυξη... Ασυζητητί! Πειράζει που gatoholic; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.365 26-02-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ασυζητητί! Πειράζει που gatoholic; Click για ανάπτυξη... για τα Κουνακια???Ελευθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Ο --->Liakos.: #4.366 26-02-09 15:37 Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.367 26-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο --->Liakos.: #4.368 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Click για ανάπτυξη... ναι δεν αλλάζει το μέγεθος, αλλά μπορεί να παχύνει λίγο ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.369 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Nαι Φωτεινή η Cammy είναι στην υπογραφη μου!Εκεί είναι την πρώτη μέρα που την πήρα,σχεδόν 3 μηνών!Την αλλη βδομάδα θα κλείσουμε τους έξι μήνες!Στη φωτό αριστερά στο άβαταρ είναι μαζί με τον Duran το μικρό μου αντράκι,μόλις 3,5 μηνών!Πάντως τα άτιμα όσο μεγαλώνουν όλο και πιο όμορφα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.370 26-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ESTELLE έγραψε: #4.371 26-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: είναι, είναι! Πόσα κιλά είναι, Λιάκο; Click για ανάπτυξη... το'πα δεν το'πα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η Fotini έγραψε: #4.364 26-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαρωσε εσυ...αφου ειπαμε...εμεις ειμαστε οι πιο ωραιοι Click για ανάπτυξη... Ασυζητητί! Πειράζει που gatoholic; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.365 26-02-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ασυζητητί! Πειράζει που gatoholic; Click για ανάπτυξη... για τα Κουνακια???Ελευθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Ο --->Liakos.: #4.366 26-02-09 15:37 Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.367 26-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο --->Liakos.: #4.368 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Click για ανάπτυξη... ναι δεν αλλάζει το μέγεθος, αλλά μπορεί να παχύνει λίγο ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.369 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Nαι Φωτεινή η Cammy είναι στην υπογραφη μου!Εκεί είναι την πρώτη μέρα που την πήρα,σχεδόν 3 μηνών!Την αλλη βδομάδα θα κλείσουμε τους έξι μήνες!Στη φωτό αριστερά στο άβαταρ είναι μαζί με τον Duran το μικρό μου αντράκι,μόλις 3,5 μηνών!Πάντως τα άτιμα όσο μεγαλώνουν όλο και πιο όμορφα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.370 26-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ESTELLE έγραψε: #4.371 26-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαλαρωσε εσυ...αφου ειπαμε...εμεις ειμαστε οι πιο ωραιοι Click για ανάπτυξη... Ασυζητητί! Πειράζει που gatoholic; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.365 26-02-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ασυζητητί! Πειράζει που gatoholic; Click για ανάπτυξη... για τα Κουνακια???Ελευθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Ο --->Liakos.: #4.366 26-02-09 15:37 Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.367 26-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο --->Liakos.: #4.368 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Click για ανάπτυξη... ναι δεν αλλάζει το μέγεθος, αλλά μπορεί να παχύνει λίγο ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.369 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Nαι Φωτεινή η Cammy είναι στην υπογραφη μου!Εκεί είναι την πρώτη μέρα που την πήρα,σχεδόν 3 μηνών!Την αλλη βδομάδα θα κλείσουμε τους έξι μήνες!Στη φωτό αριστερά στο άβαταρ είναι μαζί με τον Duran το μικρό μου αντράκι,μόλις 3,5 μηνών!Πάντως τα άτιμα όσο μεγαλώνουν όλο και πιο όμορφα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.370 26-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ESTELLE έγραψε: #4.371 26-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ασυζητητί! Πειράζει που gatoholic; Click για ανάπτυξη... για τα Κουνακια???Ελευθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
--->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:37 Ο --->Liakos.: #4.366 26-02-09 15:37 Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.367 26-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο --->Liakos.: #4.368 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Click για ανάπτυξη... ναι δεν αλλάζει το μέγεθος, αλλά μπορεί να παχύνει λίγο ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.369 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Nαι Φωτεινή η Cammy είναι στην υπογραφη μου!Εκεί είναι την πρώτη μέρα που την πήρα,σχεδόν 3 μηνών!Την αλλη βδομάδα θα κλείσουμε τους έξι μήνες!Στη φωτό αριστερά στο άβαταρ είναι μαζί με τον Duran το μικρό μου αντράκι,μόλις 3,5 μηνών!Πάντως τα άτιμα όσο μεγαλώνουν όλο και πιο όμορφα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.370 26-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ESTELLE έγραψε: #4.371 26-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.367 26-02-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο --->Liakos.: #4.368 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Click για ανάπτυξη... ναι δεν αλλάζει το μέγεθος, αλλά μπορεί να παχύνει λίγο ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.369 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Nαι Φωτεινή η Cammy είναι στην υπογραφη μου!Εκεί είναι την πρώτη μέρα που την πήρα,σχεδόν 3 μηνών!Την αλλη βδομάδα θα κλείσουμε τους έξι μήνες!Στη φωτό αριστερά στο άβαταρ είναι μαζί με τον Duran το μικρό μου αντράκι,μόλις 3,5 μηνών!Πάντως τα άτιμα όσο μεγαλώνουν όλο και πιο όμορφα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.370 26-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ESTELLE έγραψε: #4.371 26-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
--->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο --->Liakos.: #4.368 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Click για ανάπτυξη... ναι δεν αλλάζει το μέγεθος, αλλά μπορεί να παχύνει λίγο ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.369 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Nαι Φωτεινή η Cammy είναι στην υπογραφη μου!Εκεί είναι την πρώτη μέρα που την πήρα,σχεδόν 3 μηνών!Την αλλη βδομάδα θα κλείσουμε τους έξι μήνες!Στη φωτό αριστερά στο άβαταρ είναι μαζί με τον Duran το μικρό μου αντράκι,μόλις 3,5 μηνών!Πάντως τα άτιμα όσο μεγαλώνουν όλο και πιο όμορφα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.370 26-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ESTELLE έγραψε: #4.371 26-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: 7 κιλα ειναι πολυ καλα! Λογικα, δε θα παρει αλλα αφου ειναι 6 χρονων. Νομιζω πως τα MC μεγαλωνουν μεχρι τα 4 χρονια τους. Click για ανάπτυξη... ναι δεν αλλάζει το μέγεθος, αλλά μπορεί να παχύνει λίγο ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ESTELLE έγραψε: #4.369 26-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Nαι Φωτεινή η Cammy είναι στην υπογραφη μου!Εκεί είναι την πρώτη μέρα που την πήρα,σχεδόν 3 μηνών!Την αλλη βδομάδα θα κλείσουμε τους έξι μήνες!Στη φωτό αριστερά στο άβαταρ είναι μαζί με τον Duran το μικρό μου αντράκι,μόλις 3,5 μηνών!Πάντως τα άτιμα όσο μεγαλώνουν όλο και πιο όμορφα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.370 26-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ESTELLE έγραψε: #4.371 26-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Nαι Φωτεινή η Cammy είναι στην υπογραφη μου!Εκεί είναι την πρώτη μέρα που την πήρα,σχεδόν 3 μηνών!Την αλλη βδομάδα θα κλείσουμε τους έξι μήνες!Στη φωτό αριστερά στο άβαταρ είναι μαζί με τον Duran το μικρό μου αντράκι,μόλις 3,5 μηνών!Πάντως τα άτιμα όσο μεγαλώνουν όλο και πιο όμορφα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.370 26-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ESTELLE έγραψε: #4.371 26-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Είναι 7 κιλά... Αλλά θέλω να πάει 8-9 για να είναι οκ (για αρσενικό Μέην Κουν) Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:47 Η ESTELLE έγραψε: #4.371 26-02-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ ομορφος παντως ειναι Λιακο...μην αγχωνεσαι με το βαρος του αν ειναι υγιης και τρωει καλο φαγητο πραγματι μου θυμιζει τη Cammy Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.372 26-02-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι...το χρωμα τους μου θυμιζει κατι φλογερο...σαν φωτιτσες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Νεκταρια έγραψε: #4.373 26-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Φτυστα μη τα ματιασεις Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Θα συμμετεχεις ? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και η Cammy σε λίγα χρόνια!!Οχι φυσικά τόσο μεγαλόσωμη αλλά σίγουρα τόσο όμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η Fotini έγραψε: #4.374 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα συμμετεχεις ? Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.375 27-02-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, μόνη μου στην κατηγορία "Gates Palaviares" Click για ανάπτυξη... ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #4.376 27-02-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Click για ανάπτυξη... ΝΑιιιιι σύσσωμο!!! Και θα περάσουμε και τέλεια!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Λιάκο είναι τέλειος ο Braveheart!!!! Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Click για ανάπτυξη... ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από Fotini: H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είναι πανέμορφη αυτη η γάτα? Οταν την είδα μωρουλίνι την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και δεν μου έκανε καρδιά να την αφήσω!!! Ειναι και υπέροχο χρώμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Φτυστα μη τα ματιασεις Θα συμμετεχεις ? Γιατι δεν ειναι απο τωρα ομορφη? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε???Δεν είναι απο τωρα ΚΑΛΟΝΗ?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Φερε τον... εεεελααα Φωτεινή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #4.377 27-02-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟ Παυλο μου!!!! Δεν τον χορταίνω τον Μούψη σου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια μου, σε ευχαριστω για πολλοστη φορα. (Ελπιζω να ειδες το τελικο βιντεο). Δε σου κρυβω οτι θα ηθελα πολυ να γνωρισω και τα δικα σου, αλλα ιδιαιτερα τον Σεβαχ και τον Τιμυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η Fotini έγραψε: #4.378 27-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε... φερε τον ομορφο κοκκινουλη Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει ο Ντακίρι για "κλουβάκια" και εκθέσεις και ατέλειωτες ώρες αναμονής..θα μου "πάρει τ' αυτιά". Θα ταλαιπωρηθεί κιόλας, περισσότερο απ' όσο θα κουραστώ εγώ Και μετά απ' όσα μου είπαν τα κορίτσια για τις εκθέσεις...μακριά!! Άσε που το πρόβλημα που έχει, διόλου απίθανο να μεταφέρθηκε από καμιά τέτοια έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Νεκταρια έγραψε: #4.379 27-02-09 11:28 Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.380 27-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου πολυ ωραιος ο Μουψης,καταπληκτικος θα ελεγα.Δεν τον φερνεις κατα Σαλαμινα μερια? Σου εδωσα τετοιο κελεπουρι,η χαζη? Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.