moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #4.641 27-03-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σιγα μη στον δωσει Δεν ερχεσαι κατα δω να παρεις οποιο θελεις? Το "οποιο θελεις" ειναι σχετικο...οποιο σου δωσω δλδ Click για ανάπτυξη... Μην το λες,μην το λες,ασε μπορει να τον τουμπαρω. Νεκταρια μου ξερεις τι μεγαλη καρδια ειμαι,να σε ξαλαφρωσω απο οποιο θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Νεκταρια έγραψε: #4.642 27-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην το λες,μην το λες,ασε μπορει να τον τουμπαρω. Νεκταρια μου ξερεις τι μεγαλη καρδια ειμαι,να σε ξαλαφρωσω απο οποιο θες. Click για ανάπτυξη... Εεεε ναι φυσικα το ξερω καρδουλα μου....για κεινον τον καφε που λεγαμε ποτε θα τον πιουμε?στο σπιτι μου βεβαιως ,βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 22:58 Η moukelis έγραψε: #4.643 27-03-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεεε ναι φυσικα το ξερω καρδουλα μου....για κεινον τον καφε που λεγαμε ποτε θα τον πιουμε?στο σπιτι μου βεβαιως ,βεβαιως Click για ανάπτυξη... Το καλοκαιρακι με το καλο Νεκταρια μου,το περιμενω πως και πως.Εκτος αν το παρεις αποφαση και μας ερθεις για ψαρακι στην Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 23:18 Η Νεκταρια έγραψε: #4.644 27-03-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το καλοκαιρακι με το καλο Νεκταρια μου,το περιμενω πως και πως.Εκτος αν το παρεις αποφαση και μας ερθεις για ψαρακι στην Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 00:30 Η staman2 έγραψε: #4.645 28-03-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες Μουψογραφιες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I do αγορι μου... I do Click για ανάπτυξη... Tι υπέροχος γάταρος!!! Παύλο να τον χαίρεσαι τον Μουψη σου. Ειναι θεϊκός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #4.646 28-03-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #4.647 28-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Δημητρη ακουω και Δημητρη δεν βλεπωΑληθεια σε ποιο κουνακι αναφερεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #4.648 28-03-09 11:25 Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #4.649 28-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Click για ανάπτυξη... Αμ ετσι εξηγηταιμε το καλο να απολυθει λοιπον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 17:42 Η kwstantina: #4.650 28-03-09 17:42 Νεκταρινι.... , τι κανει η αδελφουλα του παιδιου μας??????? Να της πεις οτι την περιμενουμε με πολυ αγωνια και χαρα. Οταν μπορεσεις στειλε καμια καινουρια φωτο της.Φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ μικροτερη απο το μπισκοτακι. Την υπολογιζω γυρω στα 3 με 4 κιλα ( ποσο εξω επεσα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.651 28-03-09 18:49 Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σιγα μη στον δωσει Δεν ερχεσαι κατα δω να παρεις οποιο θελεις? Το "οποιο θελεις" ειναι σχετικο...οποιο σου δωσω δλδ Click για ανάπτυξη... Μην το λες,μην το λες,ασε μπορει να τον τουμπαρω. Νεκταρια μου ξερεις τι μεγαλη καρδια ειμαι,να σε ξαλαφρωσω απο οποιο θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 22:52 Η Νεκταρια έγραψε: #4.642 27-03-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην το λες,μην το λες,ασε μπορει να τον τουμπαρω. Νεκταρια μου ξερεις τι μεγαλη καρδια ειμαι,να σε ξαλαφρωσω απο οποιο θες. Click για ανάπτυξη... Εεεε ναι φυσικα το ξερω καρδουλα μου....για κεινον τον καφε που λεγαμε ποτε θα τον πιουμε?στο σπιτι μου βεβαιως ,βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 22:58 Η moukelis έγραψε: #4.643 27-03-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεεε ναι φυσικα το ξερω καρδουλα μου....για κεινον τον καφε που λεγαμε ποτε θα τον πιουμε?στο σπιτι μου βεβαιως ,βεβαιως Click για ανάπτυξη... Το καλοκαιρακι με το καλο Νεκταρια μου,το περιμενω πως και πως.Εκτος αν το παρεις αποφαση και μας ερθεις για ψαρακι στην Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 23:18 Η Νεκταρια έγραψε: #4.644 27-03-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το καλοκαιρακι με το καλο Νεκταρια μου,το περιμενω πως και πως.Εκτος αν το παρεις αποφαση και μας ερθεις για ψαρακι στην Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 00:30 Η staman2 έγραψε: #4.645 28-03-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες Μουψογραφιες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I do αγορι μου... I do Click για ανάπτυξη... Tι υπέροχος γάταρος!!! Παύλο να τον χαίρεσαι τον Μουψη σου. Ειναι θεϊκός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #4.646 28-03-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #4.647 28-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Δημητρη ακουω και Δημητρη δεν βλεπωΑληθεια σε ποιο κουνακι αναφερεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #4.648 28-03-09 11:25 Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #4.649 28-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Click για ανάπτυξη... Αμ ετσι εξηγηταιμε το καλο να απολυθει λοιπον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 17:42 Η kwstantina: #4.650 28-03-09 17:42 Νεκταρινι.... , τι κανει η αδελφουλα του παιδιου μας??????? Να της πεις οτι την περιμενουμε με πολυ αγωνια και χαρα. Οταν μπορεσεις στειλε καμια καινουρια φωτο της.Φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ μικροτερη απο το μπισκοτακι. Την υπολογιζω γυρω στα 3 με 4 κιλα ( ποσο εξω επεσα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.651 28-03-09 18:49 Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην το λες,μην το λες,ασε μπορει να τον τουμπαρω. Νεκταρια μου ξερεις τι μεγαλη καρδια ειμαι,να σε ξαλαφρωσω απο οποιο θες. Click για ανάπτυξη... Εεεε ναι φυσικα το ξερω καρδουλα μου....για κεινον τον καφε που λεγαμε ποτε θα τον πιουμε?στο σπιτι μου βεβαιως ,βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 22:58 Η moukelis έγραψε: #4.643 27-03-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεεε ναι φυσικα το ξερω καρδουλα μου....για κεινον τον καφε που λεγαμε ποτε θα τον πιουμε?στο σπιτι μου βεβαιως ,βεβαιως Click για ανάπτυξη... Το καλοκαιρακι με το καλο Νεκταρια μου,το περιμενω πως και πως.Εκτος αν το παρεις αποφαση και μας ερθεις για ψαρακι στην Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 23:18 Η Νεκταρια έγραψε: #4.644 27-03-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το καλοκαιρακι με το καλο Νεκταρια μου,το περιμενω πως και πως.Εκτος αν το παρεις αποφαση και μας ερθεις για ψαρακι στην Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 00:30 Η staman2 έγραψε: #4.645 28-03-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες Μουψογραφιες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I do αγορι μου... I do Click για ανάπτυξη... Tι υπέροχος γάταρος!!! Παύλο να τον χαίρεσαι τον Μουψη σου. Ειναι θεϊκός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #4.646 28-03-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #4.647 28-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Δημητρη ακουω και Δημητρη δεν βλεπωΑληθεια σε ποιο κουνακι αναφερεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #4.648 28-03-09 11:25 Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #4.649 28-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Click για ανάπτυξη... Αμ ετσι εξηγηταιμε το καλο να απολυθει λοιπον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 17:42 Η kwstantina: #4.650 28-03-09 17:42 Νεκταρινι.... , τι κανει η αδελφουλα του παιδιου μας??????? Να της πεις οτι την περιμενουμε με πολυ αγωνια και χαρα. Οταν μπορεσεις στειλε καμια καινουρια φωτο της.Φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ μικροτερη απο το μπισκοτακι. Την υπολογιζω γυρω στα 3 με 4 κιλα ( ποσο εξω επεσα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.651 28-03-09 18:49 Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεεε ναι φυσικα το ξερω καρδουλα μου....για κεινον τον καφε που λεγαμε ποτε θα τον πιουμε?στο σπιτι μου βεβαιως ,βεβαιως Click για ανάπτυξη... Το καλοκαιρακι με το καλο Νεκταρια μου,το περιμενω πως και πως.Εκτος αν το παρεις αποφαση και μας ερθεις για ψαρακι στην Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 23:18 Η Νεκταρια έγραψε: #4.644 27-03-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το καλοκαιρακι με το καλο Νεκταρια μου,το περιμενω πως και πως.Εκτος αν το παρεις αποφαση και μας ερθεις για ψαρακι στην Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 00:30 Η staman2 έγραψε: #4.645 28-03-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες Μουψογραφιες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I do αγορι μου... I do Click για ανάπτυξη... Tι υπέροχος γάταρος!!! Παύλο να τον χαίρεσαι τον Μουψη σου. Ειναι θεϊκός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #4.646 28-03-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #4.647 28-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Δημητρη ακουω και Δημητρη δεν βλεπωΑληθεια σε ποιο κουνακι αναφερεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #4.648 28-03-09 11:25 Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #4.649 28-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Click για ανάπτυξη... Αμ ετσι εξηγηταιμε το καλο να απολυθει λοιπον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 17:42 Η kwstantina: #4.650 28-03-09 17:42 Νεκταρινι.... , τι κανει η αδελφουλα του παιδιου μας??????? Να της πεις οτι την περιμενουμε με πολυ αγωνια και χαρα. Οταν μπορεσεις στειλε καμια καινουρια φωτο της.Φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ μικροτερη απο το μπισκοτακι. Την υπολογιζω γυρω στα 3 με 4 κιλα ( ποσο εξω επεσα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.651 28-03-09 18:49 Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το καλοκαιρακι με το καλο Νεκταρια μου,το περιμενω πως και πως.Εκτος αν το παρεις αποφαση και μας ερθεις για ψαρακι στην Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 00:30 Η staman2 έγραψε: #4.645 28-03-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες Μουψογραφιες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I do αγορι μου... I do Click για ανάπτυξη... Tι υπέροχος γάταρος!!! Παύλο να τον χαίρεσαι τον Μουψη σου. Ειναι θεϊκός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #4.646 28-03-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #4.647 28-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Δημητρη ακουω και Δημητρη δεν βλεπωΑληθεια σε ποιο κουνακι αναφερεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #4.648 28-03-09 11:25 Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #4.649 28-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Click για ανάπτυξη... Αμ ετσι εξηγηταιμε το καλο να απολυθει λοιπον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 17:42 Η kwstantina: #4.650 28-03-09 17:42 Νεκταρινι.... , τι κανει η αδελφουλα του παιδιου μας??????? Να της πεις οτι την περιμενουμε με πολυ αγωνια και χαρα. Οταν μπορεσεις στειλε καμια καινουρια φωτο της.Φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ μικροτερη απο το μπισκοτακι. Την υπολογιζω γυρω στα 3 με 4 κιλα ( ποσο εξω επεσα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.651 28-03-09 18:49 Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες Μουψογραφιες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I do αγορι μου... I do Click για ανάπτυξη... Tι υπέροχος γάταρος!!! Παύλο να τον χαίρεσαι τον Μουψη σου. Ειναι θεϊκός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 09:47 Η moukelis έγραψε: #4.646 28-03-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #4.647 28-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Δημητρη ακουω και Δημητρη δεν βλεπωΑληθεια σε ποιο κουνακι αναφερεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #4.648 28-03-09 11:25 Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #4.649 28-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Click για ανάπτυξη... Αμ ετσι εξηγηταιμε το καλο να απολυθει λοιπον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 17:42 Η kwstantina: #4.650 28-03-09 17:42 Νεκταρινι.... , τι κανει η αδελφουλα του παιδιου μας??????? Να της πεις οτι την περιμενουμε με πολυ αγωνια και χαρα. Οταν μπορεσεις στειλε καμια καινουρια φωτο της.Φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ μικροτερη απο το μπισκοτακι. Την υπολογιζω γυρω στα 3 με 4 κιλα ( ποσο εξω επεσα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.651 28-03-09 18:49 Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες Click για ανάπτυξη... Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η Νεκταρια έγραψε: #4.647 28-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Δημητρη ακουω και Δημητρη δεν βλεπωΑληθεια σε ποιο κουνακι αναφερεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #4.648 28-03-09 11:25 Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #4.649 28-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Click για ανάπτυξη... Αμ ετσι εξηγηταιμε το καλο να απολυθει λοιπον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 17:42 Η kwstantina: #4.650 28-03-09 17:42 Νεκταρινι.... , τι κανει η αδελφουλα του παιδιου μας??????? Να της πεις οτι την περιμενουμε με πολυ αγωνια και χαρα. Οταν μπορεσεις στειλε καμια καινουρια φωτο της.Φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ μικροτερη απο το μπισκοτακι. Την υπολογιζω γυρω στα 3 με 4 κιλα ( ποσο εξω επεσα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.651 28-03-09 18:49 Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Δημητρη ακουω και Δημητρη δεν βλεπωΑληθεια σε ποιο κουνακι αναφερεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #4.648 28-03-09 11:25 Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #4.649 28-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Click για ανάπτυξη... Αμ ετσι εξηγηταιμε το καλο να απολυθει λοιπον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 17:42 Η kwstantina: #4.650 28-03-09 17:42 Νεκταρινι.... , τι κανει η αδελφουλα του παιδιου μας??????? Να της πεις οτι την περιμενουμε με πολυ αγωνια και χαρα. Οταν μπορεσεις στειλε καμια καινουρια φωτο της.Φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ μικροτερη απο το μπισκοτακι. Την υπολογιζω γυρω στα 3 με 4 κιλα ( ποσο εξω επεσα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.651 28-03-09 18:49 Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #4.649 28-03-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Click για ανάπτυξη... Αμ ετσι εξηγηταιμε το καλο να απολυθει λοιπον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 17:42 Η kwstantina: #4.650 28-03-09 17:42 Νεκταρινι.... , τι κανει η αδελφουλα του παιδιου μας??????? Να της πεις οτι την περιμενουμε με πολυ αγωνια και χαρα. Οταν μπορεσεις στειλε καμια καινουρια φωτο της.Φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ μικροτερη απο το μπισκοτακι. Την υπολογιζω γυρω στα 3 με 4 κιλα ( ποσο εξω επεσα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.651 28-03-09 18:49 Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα! Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι. Click για ανάπτυξη... Αμ ετσι εξηγηταιμε το καλο να απολυθει λοιπον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 17:42 Η kwstantina: #4.650 28-03-09 17:42 Νεκταρινι.... , τι κανει η αδελφουλα του παιδιου μας??????? Να της πεις οτι την περιμενουμε με πολυ αγωνια και χαρα. Οταν μπορεσεις στειλε καμια καινουρια φωτο της.Φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ μικροτερη απο το μπισκοτακι. Την υπολογιζω γυρω στα 3 με 4 κιλα ( ποσο εξω επεσα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.651 28-03-09 18:49 Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρινι.... , τι κανει η αδελφουλα του παιδιου μας??????? Να της πεις οτι την περιμενουμε με πολυ αγωνια και χαρα. Οταν μπορεσεις στειλε καμια καινουρια φωτο της.Φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ μικροτερη απο το μπισκοτακι. Την υπολογιζω γυρω στα 3 με 4 κιλα ( ποσο εξω επεσα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.651 28-03-09 18:49 Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα ειναι την ερχομενη βδομαδα παμε για στειρωση.Σιγουρα πανω απο 4 ειναι, μεχρι 5.Θα σου στειλω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η marzep έγραψε: #4.652 30-03-09 23:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #4.653 30-03-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια... Click για ανάπτυξη... Mαρακι μου ειναι τελεια Ελπιζω να σου δωσουν την ευτυχια που ζητουσες Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Ο EL GATO έγραψε: #4.654 31-03-09 09:20 Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερουδια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.655 31-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερουδια σε ολους! Click για ανάπτυξη... καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Ο EL GATO έγραψε: #4.656 31-03-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια? Click για ανάπτυξη... Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.657 31-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια. Click για ανάπτυξη... αααα....σου πανε παντως Τα δικα μου πως σου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:45 Η moukelis έγραψε: #4.658 31-03-09 09:45 Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Ο EL GATO έγραψε: #4.659 31-03-09 09:50 Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.660 31-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα φορας γυαλια; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ενιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ? Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.