moukelis
Επιφανές μέλος
Μην το λες,μην το λες,ασε μπορει να τον τουμπαρω.Σιγα μη στον δωσειΔεν ερχεσαι κατα δω να παρεις οποιο θελεις?
Το "οποιο θελεις" ειναι σχετικο...οποιο σου δωσω δλδ![]()

Νεκταρια μου ξερεις τι μεγαλη καρδια ειμαι,να σε ξαλαφρωσω απο οποιο θες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εεεε ναι φυσικα το ξερω καρδουλα μου....για κεινον τον καφε που λεγαμε ποτε θα τον πιουμε?στο σπιτι μου βεβαιως ,βεβαιωςΜην το λες,μην το λες,ασε μπορει να τον τουμπαρω.
Νεκταρια μου ξερεις τι μεγαλη καρδια ειμαι,να σε ξαλαφρωσω απο οποιο θες.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Το καλοκαιρακι με το καλο Νεκταρια μου,το περιμενω πως και πως.Εκτος αν το παρεις αποφαση και μας ερθεις για ψαρακι στην Καλυμνο.Εεεε ναι φυσικα το ξερω καρδουλα μου....για κεινον τον καφε που λεγαμε ποτε θα τον πιουμε?στο σπιτι μου βεβαιως ,βεβαιως![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θεςΤο καλοκαιρακι με το καλο Νεκταρια μου,το περιμενω πως και πως.Εκτος αν το παρεις αποφαση και μας ερθεις για ψαρακι στην Καλυμνο.![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Νεες Μουψογραφιες!
Tι υπέροχος γάταρος!!! Παύλο να τον χαίρεσαι τον Μουψη σου. Ειναι θεϊκός γάτοςI do αγορι μου... I do
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα.Γενικα το καλοκαιρι δεν μετακινουμε λογω του προβληματος μου,αλλα ευχαριστως σε φιλοξενω στο σπιτι μου,αν θες![]()
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δημητρη ακουω και Δημητρη δεν βλεπωΝεκταρινι το καλοκαιρι δε θα ειμαι ουτε εγω εδω,για πριν φυγω ελεγα.Θα δω αν καταφερω να σου κανουμε μια επισκεψη-αστραπη με το Δημητρη,ειχε ξετρελαθει με ενα κουνακι που ειχε δει και θα ειναι κριμα να μην θαυμασει τις γατες σου απο κοντα.
Αληθεια σε ποιο κουνακι αναφερεται?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αμ ετσι εξηγηταιΑφου μας τον πηραν τα στρατα μαρη Νεκταρια,τοσα χρονια ειμαστε μαζι,τωρα που σε γνωρισα μας τον πηρε η πατριδα!
Δεν ειναι δικο σου κουνακι,μιας ιταλιδας κυριας που παμε στον ιδιο κτηνιατρο ειναι.
με το καλο να απολυθει λοιπον.
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

marzep
Δραστήριο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα
,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια...

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Mαρακι μου ειναι τελεια(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Επειδη η μανα ειναι ολιγον γκαβη,οι φωτογραφιες ειναι λιγο μαπα,αλλα με συναρπαζει το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα σκ@τ@κια...
![]()
Σου ευχομαι επισης και με ενα δικο σου μωρακι
EL GATO
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλημερα!Καλημερουδια σε ολους!![]()
Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια?

EL GATO
Διάσημο μέλος
καλημερα!Σε ενοχλει η σκονη απ'την Αφρικη Παυλη και φορας γυαλια?
![]()
Μπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αααα....σου πανε παντωςΜπα, εδω δεν εχουμε σκονη. "Ψαρωτικα" ειναι τα γυαλια.

Τα δικα μου πως σου φαινονται?

moukelis
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιουλιτσκα φορας γυαλια;![]()
Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθεςΕνιοτε Δωρα μου. Δε την κανουν πιο σεξυ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool