ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι κάνετε;Ορεξάτους σας βλέπω πρωί πρωί!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες![]()
Τι λες? Με ζαρτιερες δινουν δωρο και γυαλια?
Καλημέρα παιδάκια!Τι κάνετε;Ορεξάτους σας βλέπω πρωί πρωί!!
![]()
Ναι, τρομαρα μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΚΑλημερα Στελλα! τωρα αν σου πω οτι χθες πλακα πλακα τσακωθηκα με το Μαριο...και σημερα ολο κλαιω και ειμαι σκαταΚαλημέρα παιδάκια!Τι κάνετε;Ορεξάτους σας βλέπω πρωί πρωί!!
![]()

Απλα βρισκω το χιουμορ για παρηγορια...
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμενα γιατι δεν μου εδωσαν;Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες![]()
Δεν πειραζει μου τα εδωσε χωρια ο οφθαλμιατρος και διορθωσε την αδικια.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι τρομαρα μου
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Εμ, δεν ειναι Δωρα μου? Πες τα κι εσυ....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ξερω

αλλα σημερα αισθανομαι ασχημη και χαλια

και δεν το λεω για να εισπραξω κοπλιμεντα...ετσι νοιωθω...
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτο, κι ας τ΄αφησουμε εδω...ευχαριστω για τα γλυκα σας λογια

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!Καλημερουδια σε ολους!![]()

Ναι Δωρακι...τα΄χαν μεσα δωρο οι ζαρτιερες που αγορασα προχθες![]()
Ναι φιλεναδάκι μου να βρεις το κουράγιο και να έχεις πάντα χιουμορ, και να μην αφήνεις τίποτα να σε στενοχωρεί και να σου χαλάει την χαρά. Ξέρεις εσύ... Είμαστε εδώ εμεις κοντά σου!!ΚΑλημερα Στελλα! τωρα αν σου πω οτι χθες πλακα πλακα τσακωθηκα με το Μαριο...και σημερα ολο κλαιω και ειμαι σκατα

Αααα θα πάω κι εγώ σε λίγες μέρες να αλλαξω γυαλιά και να πάρω νέα γιατι μεγάλωσε η πρεσβυωπία μου. Λέτε να γίνει το αντίθετο και να μου δώσουν δώρο ζαρτιέρες?Εμενα γιατι δεν μου εδωσαν;Δεν πειραζει μου τα εδωσε χωρια ο οφθαλμιατρος και διορθωσε την αδικια.
![]()

Μα πού είναι η Νεκταρία μας!!!!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Να μη κλαις κοριτσι μου,μπορα ειναι και θα περασειΚΑλημερα Στελλα! τωρα αν σου πω οτι χθες πλακα πλακα τσακωθηκα με το Μαριο...και σημερα ολο κλαιω και ειμαι σκατα

Οταν πας σπιτι παρε αγκαλια τα βιρμανακια σου και θα δεις πως θα φτιαξει η διαθεση σουτο ξερωαλλα σημερα αισθανομαι ασχημη και χαλια
και δεν το λεω για να εισπραξω κοπλιμεντα...ετσι νοιωθω...

Εδω ειμαι μαρι,φασινα εκανα,οπως καθε μερα δλδΚαλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!
Ναι φιλεναδάκι μου να βρεις το κουράγιο και να έχεις πάντα χιουμορ, και να μην αφήνεις τίποτα να σε στενοχωρεί και να σου χαλάει την χαρά. Ξέρεις εσύ... Είμαστε εδώ εμεις κοντά σου!!
Πες της τα Αναστασακο μου
Αααα θα πάω κι εγώ σε λίγες μέρες να αλλαξω γυαλιά και να πάρω νέα γιατι μεγάλωσε η πρεσβυωπία μου. Λέτε να γίνει το αντίθετο και να μου δώσουν δώρο ζαρτιέρες?
Βλεπω τον Ηλια απο μια μερια.....
Μα πού είναι η Νεκταρία μας!!!!
Που νυχι να κρατησω
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να μη κλαις κοριτσι μου,μπορα ειναι και θα περασει
Οταν πας σπιτι παρε αγκαλια τα βιρμανακια σου και θα δεις πως θα φτιαξει η διαθεση σου
Εδω ειμαι μαρι,φασινα εκανα,οπως καθε μερα δλδΠου νυχι να κρατησω
![]()

μπηκε και μας καλυψε ολους

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι μπήκε το Νεκταρίνι μας και μας κάλυψε... Καλημέρα Νεκταρίνι!Να μη κλαις κοριτσι μου,μπορα ειναι και θα περασει
Οταν πας σπιτι παρε αγκαλια τα βιρμανακια σου και θα δεις πως θα φτιαξει η διαθεση σου
Εδω ειμαι μαρι,φασινα εκανα,οπως καθε μερα δλδΠου νυχι να κρατησω
![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Φώναξα καρδιολόγο,μου έκανε καρδιογράφημα 205 σφυγμούς είχα μαζί με ακανόνιστες συστολές..Μου έδωσε ένα ηρεμιστικό,ένα αντιαρρυθμικό και ένα για την ταχυκαρδία.Ρίξαμε τους σφυγμούς στους 150 τώρα..Αν περάσει κανά 2ωρο /3ωρο και δεν γίνει τίποτα θα κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο ως συνήθως....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool