ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα!
Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο:
"Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;"
"Μα σας ειπα,σε λιγο..."
"Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!"
Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα...![]()

Δε μπορω παιδια....η κοιλια μου απο το γελιο ποναει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος

Κλασσικοι αντρες,οταν το θεμα ερχεται σε @@@@@ κρατουν τα δικα τους κι ανατριχιαζουν....Αφηνω το γεγονος οτι δεν μπορει λεει να ερθει στο κτηνιατρειο μαζι μου γιατι θα τον παρει να φυγουν μακρια.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αχου...μη μου στεναχωρεις το Παυλη μου τωρα...
Κλασσικοι αντρες,οταν το θεμα ερχεται σε @@@@@ κρατουν τα δικα τους κι ανατριχιαζουν....Αφηνω το γεγονος οτι δεν μπορει λεει να ερθει στο κτηνιατρειο μαζι μου γιατι θα τον παρει να φυγουν μακρια.....![]()
![]()

marzep
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ξερωΜα δεν ηταν για τον Παυλη η παρατηρηση,για τον αντρα μου ηταν(εκτος κι αν ισχυει αυτο για τη σφιγγα,που οποιος την εχει...)![]()
...απλα καιει κι αλλους αντρες αυτο το θεμα...του....κοψιματος

EL GATO
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι ενας σφιγγος που του κρεμονται τα αρ....κια σαν πετσια απο πισωΕγω αυτη τη Σφιγγα εξακουθω να μη την βλεπω. Θα περιμενω να παω σπιτι.

marzep
Δραστήριο μέλος

!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ε..και που το προβλημα? Αν γεννησει με το καλο και πανε ολα καλα....ξαναβαλτην του χρονου.... και φωναζε τον μεχτι τοτε, καθε φορα που θα εχει οιστρο να "κοιμαται" μαζι τηςΠαντως ο δικος μου κανενα προβλημα δεν ειχε με τη στειρωση του Σειριου.Με της Μόιρας προβλεπω δραματα...

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Παυλο μου η Γιουλη ηταν σαφεστατηΕννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι?![]()
Δεν την καταλαβες?Οχι ...κι αλλοι δεκα που σας ακουνΠαλι εμεις μιλαμε μονο, ε?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η σαφηνεια μου εγινε εμφανης με τη φωτο του πανεμορφου ΜουψηΠαυλο μου η Γιουλη ηταν σαφεστατηΔεν την καταλαβες?
Οχι ...κι αλλοι δεκα που σας ακουν![]()

τα pm μας ομως δεν τα βλεπουν

moukelis
Επιφανές μέλος
Χτες μου ελεγε και η Βασιλικη ποσο ταιριαστο ζευγαρακι ειναι και τι κριμα που δε θα ξαναζευγαρωσουν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Παυλο μου η Γιουλη ηταν σαφεστατηΔεν την καταλαβες?
Μετα που εβαλε τη φωτο του γιου μου, ναι, εγινε σαφεστατη.
Καλημερα Νεκταρια!
drf
Δραστήριο μέλος
Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω
ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν
![]()
τι μου αρέσει.. ; με μπερδέψατε λίγο εδώ...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πρωτα δες την εγκυμοσυνη, γεννα, μητροτητα κλπ...και μετα σκεψου το...α...καλε τι λεω...ο Σιμπα θα στειρωθειΛες Γιουλη;Χτες μου ελεγε και η Βασιλικη ποσο ταιριαστο ζευγαρακι ειναι και τι κριμα που δε θα ξαναζευγαρωσουν...

ενα τριο με σφιγγεςτι μου αρέσει.. ; με μπερδέψατε λίγο εδώ...
[/i]
Σε καλυψα τωρα?
EL GATO
Διάσημο μέλος
η σαφηνεια μου εγινε εμφανης με τη φωτο του πανεμορφου Μουψη
τα pm μας ομως δεν τα βλεπουν![]()
Και βεβαια δε τα βλεπουν. Γιατι αμα τα εβλεπαν....

moukelis
Επιφανές μέλος
Τα παιδια σκεφτονται να τον κρατησουν ενεργο αν ειναι να κρατησω κι εγω τη μικρη.πρωτα δες την εγκυμοσυνη, γεννα, μητροτητα κλπ...και μετα σκεψου το...α...καλε τι λεω...ο Σιμπα θα στειρωθει![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα ρε...χαρα στο κουραγιο τους...Τα παιδια σκεφτονται να τον κρατησουν ενεργο αν ειναι να κρατησω κι εγω τη μικρη.![]()
drf
Δραστήριο μέλος
πρωτα δες την εγκυμοσυνη, γεννα, μητροτητα κλπ...και μετα σκεψου το...α...καλε τι λεω...ο Σιμπα θα στειρωθει
ενα τριο με σφιγγεςΣε καλυψα τωρα?
![]()
ααα μιλαμε για εξτρίμ καταστάσεις δηλαδή...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool