Τα Μaine Coon-άκια!!

Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα!:lol:
Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο:
"Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;"
"Μα σας ειπα,σε λιγο..."
"Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!"
Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα...:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δε μπορω παιδια....η κοιλια μου απο το γελιο ποναει:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink:
Κλασσικοι αντρες,οταν το θεμα ερχεται σε @@@@@ κρατουν τα δικα τους κι ανατριχιαζουν....Αφηνω το γεγονος οτι δεν μπορει λεει να ερθει στο κτηνιατρειο μαζι μου γιατι θα τον παρει να φυγουν μακρια.....:/: :confused::P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink:
Κλασσικοι αντρες,οταν το θεμα ερχεται σε @@@@@ κρατουν τα δικα τους κι ανατριχιαζουν....Αφηνω το γεγονος οτι δεν μπορει λεει να ερθει στο κτηνιατρειο μαζι μου γιατι θα τον παρει να φυγουν μακρια.....:/: :confused::P:P
Αχου...μη μου στεναχωρεις το Παυλη μου τωρα...:/:

Μα δεν ηταν για τον Παυλη η παρατηρηση,για τον αντρα μου ηταν(εκτος κι αν ισχυει αυτο για τη σφιγγα,που οποιος την εχει...):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P

Μα δεν ηταν για τον Παυλη η παρατηρηση,για τον αντρα μου ηταν(εκτος κι αν ισχυει αυτο για τη σφιγγα,που οποιος την εχει...):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P
το ξερω;)...απλα καιει κι αλλους αντρες αυτο το θεμα...του....κοψιματος:/::lol:

Εγω αυτη τη Σφιγγα εξακουθω να μη την βλεπω. Θα περιμενω να παω σπιτι.

Εγω αυτη τη Σφιγγα εξακουθω να μη την βλεπω. Θα περιμενω να παω σπιτι.
ειναι ενας σφιγγος που του κρεμονται τα αρ....κια σαν πετσια απο πισω:P:P:lol:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!

Παντως ο δικος μου κανενα προβλημα δεν ειχε με τη στειρωση του Σειριου.Με της Μόιρας προβλεπω δραματα...

Παντως ο δικος μου κανενα προβλημα δεν ειχε με τη στειρωση του Σειριου.Με της Μόιρας προβλεπω δραματα...
Ε..και που το προβλημα? Αν γεννησει με το καλο και πανε ολα καλα....ξαναβαλτην του χρονου.... και φωναζε τον μεχτι τοτε, καθε φορα που θα εχει οιστρο να "κοιμαται" μαζι της;) :P:lol:

Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? :lol:
Παυλο μου η Γιουλη ηταν σαφεστατη;)Δεν την καταλαβες?

Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε?
Οχι ...κι αλλοι δεκα που σας ακουν:cool:

Οχι ...κι αλλοι δεκα που σας ακουν:cool:
η σαφηνεια μου εγινε εμφανης με τη φωτο του πανεμορφου Μουψη:)

τα pm μας ομως δεν τα βλεπουν:bleh:

Λες Γιουλη;:lol:Χτες μου ελεγε και η Βασιλικη ποσο ταιριαστο ζευγαρακι ειναι και τι κριμα που δε θα ξαναζευγαρωσουν...

Μετα που εβαλε τη φωτο του γιου μου, ναι, εγινε σαφεστατη.
Καλημερα Νεκταρια!

Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν:lol::lol::lol:

3c7b204b696eba32e4.jpg

Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ
αναθεμα κι αν καταλαβα:P:lol:

Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο:blink::blink::lol::lol:

τι μου αρέσει.. ; με μπερδέψατε λίγο εδώ... :happy:

Λες Γιουλη;:lol:Χτες μου ελεγε και η Βασιλικη ποσο ταιριαστο ζευγαρακι ειναι και τι κριμα που δε θα ξαναζευγαρωσουν...
πρωτα δες την εγκυμοσυνη, γεννα, μητροτητα κλπ...και μετα σκεψου το...α...καλε τι λεω...ο Σιμπα θα στειρωθει:redface:
τι μου αρέσει.. ; με μπερδέψατε λίγο εδώ... :happy:
[/i]
ενα τριο με σφιγγες:blink:Σε καλυψα τωρα?:lol:

η σαφηνεια μου εγινε εμφανης με τη φωτο του πανεμορφου Μουψη:)

τα pm μας ομως δεν τα βλεπουν:bleh:

Και βεβαια δε τα βλεπουν. Γιατι αμα τα εβλεπαν.... :redface::bleh:

πρωτα δες την εγκυμοσυνη, γεννα, μητροτητα κλπ...και μετα σκεψου το...α...καλε τι λεω...ο Σιμπα θα στειρωθει:redface:
Τα παιδια σκεφτονται να τον κρατησουν ενεργο αν ειναι να κρατησω κι εγω τη μικρη.:hmm:

Τα παιδια σκεφτονται να τον κρατησουν ενεργο αν ειναι να κρατησω κι εγω τη μικρη.:hmm:
ελα ρε...χαρα στο κουραγιο τους...

ενα τριο με σφιγγες:blink:Σε καλυψα τωρα?:lol:

ααα μιλαμε για εξτρίμ καταστάσεις δηλαδή... :up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back