Τα Μaine Coon-άκια!!

τα pm μας ομως δεν τα βλεπουν:bleh:

Οσο γι`αυτο παιρνει επαξια το βραβειο κατασκοπειας;)

Καλημερα Νεκταρια![/quote]
Καλημερα Παυλη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελα ρε...χαρα στο κουραγιο τους...
Ναι το χαρηκαν πολυ,αλλα δε θελουν να τον ζευγαρωσουν με αλλη γατουλα εκτος της Μόιρας (την ερωτευτηκαν και οι συμπεθεροι μαλλον εκτος απο τον Σιμπα).Θα δειξει,εξαρταται κι απο το αν θα αναγνωριστει τελικα η ρατσα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι το χαρηκαν πολυ,αλλα δε θελουν να τον ζευγαρωσουν με αλλη γατουλα εκτος της Μόιρας (την ερωτευτηκαν και οι συμπεθεροι μαλλον εκτος απο τον Σιμπα).Θα δειξει,εξαρταται κι απο το αν θα αναγνωριστει τελικα η ρατσα.;)
εγω για να ειμαι ειλικρινης, στη θεση τους, θα τον στειρωνα και θα του εδινα ενα γατακι της Μοιρα για παρειτσα...επειδη ειναι τρυφερος γατουλης και του αρεσει η παρειτσα....γιατι και να ξαναζευγαρωσουν, παλι θα του φυγει η Μοιρα...ενω αυτο θα του μεινει μια ζωη...Αυτη τη στιγμη εχουν εναν ενεργο γατο που ολο ψεκαζει και ειναι ανησυχος...
προσωπικη μου αποψη παντα....:)

Καλημέρα κουνάκια και παιδάκια!:D

η γνωστη πονεμενη ιστορια ε?
Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου
α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου:blink::lol::lol:[/quote]
ΕΕΕΕπππππ τσόντα το καταντήσατε εδώ????????:redface:

Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα!:lol:
Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο:
"Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;"
"Μα σας ειπα,σε λιγο..."
"Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!"
Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα...:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Τα παιδια σκεφτονται να τον κρατησουν ενεργο αν ειναι να κρατησω κι εγω τη μικρη.:hmm:
Εεε τα παιδιά τα τρώει ο κ$$#%ος τους!!! Ψεκάζει όλο το σπίτι ο Σίμπα και δεν το αντέχουν λένε και τώρα ...?? Δικός τους ειναι, ας κάνουν ό,τι θέλουν:lol::blink:

Αυτο είναι το μόνο σίγουρο.!! Την Μόιρα την ερωτεύεται κανεις μεσα στα πρώτα 10 λεπτά αφου την δει... Και του μένει για πάντα...:rolleyes::up:

εγω για να ειμαι ειλικρινης, στη θεση τους, θα τον στειρωνα και θα του εδινα ενα γατακι της Μοιρα για παρειτσα...επειδη ειναι τρυφερος γατουλης και του αρεσει η παρειτσα....γιατι και να ξαναζευγαρωσουν, παλι θα του φυγει η Μοιρα...ενω αυτο θα του μεινει μια ζωη...Αυτη τη στιγμη εχουν εναν ενεργο γατο που ολο ψεκαζει και ειναι ανησυχος...
προσωπικη μου αποψη παντα....:)
Συμφωνώ απόλυτα.:)

Καλημέρα κουνάκια και παιδάκια!:D

η γνωστη πονεμενη ιστορια ε?
Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου
α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου:blink::lol::lol:[/quote]
ΕΕΕΕπππππ τσόντα το καταντήσατε εδώ????????:redface:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εεε τα παιδιά τα τρώει ο κ$$#%ος τους!!! Ψεκάζει όλο το σπίτι ο Σίμπα και δεν το αντέχουν λένε και τώρα ...?? Δικός τους ειναι, ας κάνουν ό,τι θέλουν:lol::blink:

Αυτο είναι το μόνο σίγουρο.!! Την Μόιρα την ερωτεύεται κανεις μεσα στα πρώτα 10 λεπτά αφου την δει... Και του μένει για πάντα...:rolleyes::up:

Συμφωνώ απόλυτα.:)
Aκριβως, απλα εμεις σαν γνησιες Ελληνιδες πεθερες επεμβαινουμε και τους τη λεμε:P:lol::lol::lol::lol:

Δε γινεται να παρουν δευτερο γατακι δυστυχως...

Ειπα οτι ειναι μια σκεψη Αναστασω,θα δουμε τι και πως.Ας ειναι εγκυος η μικρη κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε.

:blink:Τωρα ειδα τη Σφιγγα!:blink:

Ειδες που σου ειπα οτι ηταν καλυτερα που δεν εβλεπες το πρωι τη φωτο;:lol:

Εμ, μου τα 'πες δε μου τα 'πες?

Καλημερα κουνακια!
Τι κανουμε σημερα;
2593433783_5351cccd2d.jpg
ho0463.jpg
mcoon.gif

Καλημερα κουνακια!
Τι κανουμε σημερα;
2593433783_5351cccd2d.jpg
ho0463.jpg
mcoon.gif

Νευρα εχουμε με ολες τις περιπτωσαρες....:mad:

Καλημερα!

Γιατι Daddy,ποιος σε πειραξε;

Τωρα ηρεμησα καπως. Τι λεει? Ολα καλα? Που πηγατε ολοι? :hmm:

και μετα λενε οτι λογω περιοδου μονο εμεις εχουμε τα....νευρα μας:P
Τι επαθες καλε Παυλημ΄ ?

Εγω ειμαι καλα σημερα,εβγαλα δυο μισθοδοσιες και αυριο φτιαχνω βαλιτσες!:up:

Εγω ειμαι καλα σημερα,εβγαλα δυο μισθοδοσιες και αυριο φτιαχνω βαλιτσες!:up:
ειναι καλα Παυλο ακους???
Εκεινο το τριο που μας χρωστας Δωρα?;):hmm:
:lol::lol::lol::lol:

Ποιο γαλα να παρω να εχω για νεογεννητα...αν τυχον χρειαστει?

το KMR και της Royal:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back