Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Οσο γι`αυτο παιρνει επαξια το βραβειο κατασκοπειας

Καλημερα Νεκταρια![/quote]
Καλημερα Παυλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι το χαρηκαν πολυ,αλλα δε θελουν να τον ζευγαρωσουν με αλλη γατουλα εκτος της Μόιρας (την ερωτευτηκαν και οι συμπεθεροι μαλλον εκτος απο τον Σιμπα).Θα δειξει,εξαρταται κι απο το αν θα αναγνωριστει τελικα η ρατσα.ελα ρε...χαρα στο κουραγιο τους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω για να ειμαι ειλικρινης, στη θεση τους, θα τον στειρωνα και θα του εδινα ενα γατακι της Μοιρα για παρειτσα...επειδη ειναι τρυφερος γατουλης και του αρεσει η παρειτσα....γιατι και να ξαναζευγαρωσουν, παλι θα του φυγει η Μοιρα...ενω αυτο θα του μεινει μια ζωη...Αυτη τη στιγμη εχουν εναν ενεργο γατο που ολο ψεκαζει και ειναι ανησυχος...Ναι το χαρηκαν πολυ,αλλα δε θελουν να τον ζευγαρωσουν με αλλη γατουλα εκτος της Μόιρας (την ερωτευτηκαν και οι συμπεθεροι μαλλον εκτος απο τον Σιμπα).Θα δειξει,εξαρταται κι απο το αν θα αναγνωριστει τελικα η ρατσα.![]()
προσωπικη μου αποψη παντα....

staman2
Περιβόητο μέλος

η γνωστη πονεμενη ιστορια ε?
Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου
α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου[/quote]
ΕΕΕΕπππππ τσόντα το καταντήσατε εδώ????????
Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα!
Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο:
"Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;"
"Μα σας ειπα,σε λιγο..."
"Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!"
Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα...![]()
Εεε τα παιδιά τα τρώει ο κ$$#%ος τους!!! Ψεκάζει όλο το σπίτι ο Σίμπα και δεν το αντέχουν λένε και τώρα ...?? Δικός τους ειναι, ας κάνουν ό,τι θέλουνΤα παιδια σκεφτονται να τον κρατησουν ενεργο αν ειναι να κρατησω κι εγω τη μικρη.![]()
Αυτο είναι το μόνο σίγουρο.!! Την Μόιρα την ερωτεύεται κανεις μεσα στα πρώτα 10 λεπτά αφου την δει... Και του μένει για πάντα...Ναι το χαρηκαν πολυ,αλλα δε θελουν να τον ζευγαρωσουν με αλλη γατουλα εκτος της Μόιρας (την ερωτευτηκαν και οι συμπεθεροι μαλλον εκτος απο τον Σιμπα).Θα δειξει,εξαρταται κι απο το αν θα αναγνωριστει τελικα η ρατσα.![]()
Συμφωνώ απόλυτα.εγω για να ειμαι ειλικρινης, στη θεση τους, θα τον στειρωνα και θα του εδινα ενα γατακι της Μοιρα για παρειτσα...επειδη ειναι τρυφερος γατουλης και του αρεσει η παρειτσα....γιατι και να ξαναζευγαρωσουν, παλι θα του φυγει η Μοιρα...ενω αυτο θα του μεινει μια ζωη...Αυτη τη στιγμη εχουν εναν ενεργο γατο που ολο ψεκαζει και ειναι ανησυχος...
προσωπικη μου αποψη παντα....![]()
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα κουνάκια και παιδάκια!
Aκριβως, απλα εμεις σαν γνησιες Ελληνιδες πεθερες επεμβαινουμε και τους τη λεμεη γνωστη πονεμενη ιστορια ε?
Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου
α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου[/quote]
ΕΕΕΕπππππ τσόντα το καταντήσατε εδώ????????
Εεε τα παιδιά τα τρώει ο κ$$#%ος τους!!! Ψεκάζει όλο το σπίτι ο Σίμπα και δεν το αντέχουν λένε και τώρα ...?? Δικός τους ειναι, ας κάνουν ό,τι θέλουν
Αυτο είναι το μόνο σίγουρο.!! Την Μόιρα την ερωτεύεται κανεις μεσα στα πρώτα 10 λεπτά αφου την δει... Και του μένει για πάντα...
Συμφωνώ απόλυτα.![]()
![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Τωρα ειδα τη Σφιγγα!
moukelis
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι κανουμε σημερα;
EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλημερα κουνακια!
Τι κανουμε σημερα;
![]()
![]()
![]()
Νευρα εχουμε με ολες τις περιπτωσαρες....

Καλημερα!
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Τι επαθες καλε Παυλημ΄ ?
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι καλα Παυλο ακους???Εγω ειμαι καλα σημερα,εβγαλα δυο μισθοδοσιες και αυριο φτιαχνω βαλιτσες!![]()
Εκεινο το τριο που μας χρωστας Δωρα?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΟΚ! ευχαριστωτο KMR και της Royal![]()
τι αλλο να εχω αν χρειαστει? Συριγγα ή μπιμπερο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool