moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Σας λεμε κι εμεις ενα γεια

staman2
Περιβόητο μέλος
ΠΑΥΛΟΟΟΟ!!!! ΤΙ ΜΟΥΨΗΣ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΟΟΟΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημερινες...

Αυτός αγόρι μου είναι για διαφημίσεις! Τι φωτογραφίες έχεις τραβήξει!!! ΜΑς εχεις όλους ξεπεράσει στο φωτορεπορτάζ! Ειναι τέλειος και πανέμορφος και εσύ καταπληκτικός που τον πετυχαίνεις σε τετοιες πόζες. Με έχει ξετρελάνει στις δυο πρώτες. Αυτή δε που γέρνει και το κεφαλάκι του είναι ολα τα λεφτά!!

Luna
Περιβόητο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ε, οποτε τον πετυχαινω σε καλες φασεις τον βγαζω!
EL GATO
Διάσημο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Σας λεμε κι εμεις ενα γεια![]()
Πολυ ομορφα και τα δυο!
staman2
Περιβόητο μέλος
Τι ομορφιές καλέ κι εσείς!!! Ποσο μεγαλώσατε!!! Φιλάκια πολλάααααααααα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Nα τα και τα άλλα τα αδελφάκια!!!Πλάκα πλάκα όλα τα κουνάκια τα μικρά εδώ στο thread είναι αδελφάκια!!!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Μαράκι μου έχουν γίνει κουκλιά και τα δικά σου!!
Μου θυμίζουν τα δικά μου πολύ στα χρώματα!!Δώστους πολλά φιλάκια απο τη θεία Στέλλα!!!
marzep
Δραστήριο μέλος
Πολυ ομορφα και τα δυο!
Τα κ...παιδακια και η μαμα σας ευχαριστουν!!!
Οικογενειακως δε,καμαρωνουμε/ζαχαρωνουμε τον Μουψη!
marzep
Δραστήριο μέλος
Nα τα και τα άλλα τα αδελφάκια!!!Πλάκα πλάκα όλα τα κουνάκια τα μικρά εδώ στο thread είναι αδελφάκια!!!
Μαράκι μου έχουν γίνει κουκλιά και τα δικά σου!!Μου θυμίζουν τα δικά μου πολύ στα χρώματα!!Δώστους πολλά φιλάκια απο τη θεία Στέλλα!!!
![]()
Ευχαριστουμε κι ανταποδιδουμε θεια Στελλα!!!:kiss::kiss::kiss:
marzep
Δραστήριο μέλος
Τι ομορφιές καλέ κι εσείς!!! Ποσο μεγαλώσατε!!! Φιλάκια πολλάααααααααα![]()

:kiss::kiss: σε ολους!
EL GATO
Διάσημο μέλος
Τα κ...παιδακια και η μαμα σας ευχαριστουν!!!
Οικογενειακως δε,καμαρωνουμε/ζαχαρωνουμε τον Μουψη!
Σε ευχαριστουμε!
(Γιατι τα αποκαλεις ετσι τα παιδια?
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Aμα είχες κι εσύ 2 Παύλο έτσι θα τα αποκαλούσες!!Ενα ίσον κανένα!!!Σε ευχαριστουμε!
(Γιατι τα αποκαλεις ετσι τα παιδια?)

Α,και καλημέρα!!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
Aμα είχες κι εσύ 2 Παύλο έτσι θα τα αποκαλούσες!!Ενα ίσον κανένα!!!
Α,και καλημέρα!!!![]()
A... Σε πιανω νομιζω...!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Με πιάνεις;Που;;;A... Σε πιανω νομιζω...!![]()

Aσε μην το συνεχίσεις είναι και Μ.Βδομάδα...!
marzep
Δραστήριο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Με πιάνεις;Που;;;
Aσε μην το συνεχίσεις είναι και Μ.Βδομάδα...!
Καθομαι στην οθονη του υπολογιστη και γελω μονος μου!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα μην στεναχωριέσαι,δεν γελάς μόνος σου!Γελάει και η Μαρία κι εγώ μαζί!!!Καινούριο τριο αυτή τη φορά!Ετσι να έχεις ποικιλλία για να μην βαριέσαι!!!Καθομαι στην οθονη του υπολογιστη και γελω μονος μου!![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ελα μην στεναχωριέσαι,δεν γελάς μόνος σου!Γελάει και η Μαρία κι εγώ μαζί!!!Καινούριο τριο αυτή τη φορά!Ετσι να έχεις ποικιλλία για να μην βαριέσαι!!!![]()
Πως με σκεφτεσαι, ομως!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool