Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια χαρα θα πανε ολα θα δειτε... Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας... Αφου και το βαρος τους ειναι μια χαρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
!Με το καλο το ψιψινομωρακια!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Εμενα ξερεις ποια ασημενια με τρελαινουν...Ολα θα πανε καλα.
Ποια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Εεεελα εσυ που δεν ξερεις...![]()
Αφου ξερεις οτι θελω να τ' ακουω!

moukelis
Επιφανές μέλος

Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου...

EL GATO
Διάσημο μέλος
Βιτσια ειναι αυτα...
Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου...![]()
Ειδες, παντως, τι καταπληκτικα γατια εβγαλε η Νεκταρια! Θαρρω παιζει και ενα Blue/Silver. Αντε ντε, τι περιμενεις? Κλειστο μη στο παρουν αλλοι.
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις...
Ναι μωρε, εχεις δικιο...
Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια!
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη!
staman2
Περιβόητο μέλος
Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!!Μια γευση απο μαμα και μωρα![]()
7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βιτσια ειναι αυτα...
Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου...![]()
Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχνας
Παει σουμεινε το παρατσουκλι
Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο?
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα.Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!!
7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα.Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι
Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο?

Luna
Περιβόητο μέλος
Μια γευση απο μαμα και μωρα![]()
Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!!

ειναι υπεροχα!!!!

να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!!Καλη Ανασταση και απο εμας!!
ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς!Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα.![]()

marzep
Δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα.....![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια
και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια
Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda
Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool