Τα Μaine Coon-άκια!!

Συμφωνω με την Ελενα...:)
Μια χαρα θα πανε ολα θα δειτε... Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας... Αφου και το βαρος τους ειναι μια χαρα....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρτηριααααααα!Θα μαθαινω νεα απο'δω και θα μπαινω και στο σα'ι'τ σου,για να παιρνω μααατι;)!Με το καλο το ψιψινομωρακια!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εεεελα εσυ που δεν ξερεις...:P

Βιτσια ειναι αυτα...:lol:
Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου...:P

Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου...:P

Ειδες, παντως, τι καταπληκτικα γατια εβγαλε η Νεκταρια! Θαρρω παιζει και ενα Blue/Silver. Αντε ντε, τι περιμενεις? Κλειστο μη στο παρουν αλλοι.

Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις...

Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις...

Ναι μωρε, εχεις δικιο...
Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια!

Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη.
Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη!

Μια γευση απο μαμα και μωρα:)
Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!!
7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!
:up::up::up:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχνας:PΠαει σουμεινε το παρατσουκλι:lol:
Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο?

Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!!
7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!
:up::up::up:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ
Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα.:(

Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχνας:PΠαει σουμεινε το παρατσουκλι:lol:
Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο?
Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα.:/:

Μια γευση απο μαμα και μωρα:)

Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!!:up::up:
ειναι υπεροχα!!!!:P:Pνα σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!!
Καλη Ανασταση και απο εμας!!
ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!!:up::up::rolleyes:

Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα!:D:D

Συνημμένα

• thumb_medium_3691_s.jpg
    thumb_medium_3691_s.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 40
Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα.:(
Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς!:up:

Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα.....:redface::redface::redface:

Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα.....:redface::redface::redface:

:lol::lol::lol:

θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας.
απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια
και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια
Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda
Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back