Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 20:29 Η Vasiliki86: #4.921 18-04-09 20:29 Συμφωνω με την Ελενα... Μια χαρα θα πανε ολα θα δειτε... Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας... Αφου και το βαρος τους ειναι μια χαρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 20:34 Η marzep έγραψε: #4.922 18-04-09 20:34 Συγχαρτηριααααααα!Θα μαθαινω νεα απο'δω και θα μπαινω και στο σα'ι'τ σου,για να παιρνω μααατι!Με το καλο το ψιψινομωρακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.923 18-04-09 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ξερεις ποια ασημενια με τρελαινουν...Ολα θα πανε καλα. Click για ανάπτυξη... Ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #4.924 18-04-09 21:21 Εεεελα εσυ που δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.925 18-04-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεελα εσυ που δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Αφου ξερεις οτι θελω να τ' ακουω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.926 18-04-09 21:40 Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.927 18-04-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ειδες, παντως, τι καταπληκτικα γατια εβγαλε η Νεκταρια! Θαρρω παιζει και ενα Blue/Silver. Αντε ντε, τι περιμενεις? Κλειστο μη στο παρουν αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #4.928 18-04-09 21:51 Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #4.929 18-04-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε, εχεις δικιο... Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #4.930 18-04-09 22:00 Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη. Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η staman2 έγραψε: #4.931 18-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνω με την Ελενα... Μια χαρα θα πανε ολα θα δειτε... Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας... Αφου και το βαρος τους ειναι μια χαρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 20:34 Η marzep έγραψε: #4.922 18-04-09 20:34 Συγχαρτηριααααααα!Θα μαθαινω νεα απο'δω και θα μπαινω και στο σα'ι'τ σου,για να παιρνω μααατι!Με το καλο το ψιψινομωρακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.923 18-04-09 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ξερεις ποια ασημενια με τρελαινουν...Ολα θα πανε καλα. Click για ανάπτυξη... Ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #4.924 18-04-09 21:21 Εεεελα εσυ που δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.925 18-04-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεελα εσυ που δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Αφου ξερεις οτι θελω να τ' ακουω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.926 18-04-09 21:40 Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.927 18-04-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ειδες, παντως, τι καταπληκτικα γατια εβγαλε η Νεκταρια! Θαρρω παιζει και ενα Blue/Silver. Αντε ντε, τι περιμενεις? Κλειστο μη στο παρουν αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #4.928 18-04-09 21:51 Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #4.929 18-04-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε, εχεις δικιο... Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #4.930 18-04-09 22:00 Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη. Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η staman2 έγραψε: #4.931 18-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρτηριααααααα!Θα μαθαινω νεα απο'δω και θα μπαινω και στο σα'ι'τ σου,για να παιρνω μααατι!Με το καλο το ψιψινομωρακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.923 18-04-09 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ξερεις ποια ασημενια με τρελαινουν...Ολα θα πανε καλα. Click για ανάπτυξη... Ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #4.924 18-04-09 21:21 Εεεελα εσυ που δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.925 18-04-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεελα εσυ που δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Αφου ξερεις οτι θελω να τ' ακουω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.926 18-04-09 21:40 Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.927 18-04-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ειδες, παντως, τι καταπληκτικα γατια εβγαλε η Νεκταρια! Θαρρω παιζει και ενα Blue/Silver. Αντε ντε, τι περιμενεις? Κλειστο μη στο παρουν αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #4.928 18-04-09 21:51 Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #4.929 18-04-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε, εχεις δικιο... Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #4.930 18-04-09 22:00 Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη. Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η staman2 έγραψε: #4.931 18-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ξερεις ποια ασημενια με τρελαινουν...Ολα θα πανε καλα. Click για ανάπτυξη... Ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #4.924 18-04-09 21:21 Εεεελα εσυ που δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.925 18-04-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεελα εσυ που δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Αφου ξερεις οτι θελω να τ' ακουω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.926 18-04-09 21:40 Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.927 18-04-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ειδες, παντως, τι καταπληκτικα γατια εβγαλε η Νεκταρια! Θαρρω παιζει και ενα Blue/Silver. Αντε ντε, τι περιμενεις? Κλειστο μη στο παρουν αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #4.928 18-04-09 21:51 Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #4.929 18-04-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε, εχεις δικιο... Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #4.930 18-04-09 22:00 Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη. Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η staman2 έγραψε: #4.931 18-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εεεελα εσυ που δεν ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.925 18-04-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεελα εσυ που δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Αφου ξερεις οτι θελω να τ' ακουω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.926 18-04-09 21:40 Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.927 18-04-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ειδες, παντως, τι καταπληκτικα γατια εβγαλε η Νεκταρια! Θαρρω παιζει και ενα Blue/Silver. Αντε ντε, τι περιμενεις? Κλειστο μη στο παρουν αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #4.928 18-04-09 21:51 Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #4.929 18-04-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε, εχεις δικιο... Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #4.930 18-04-09 22:00 Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη. Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η staman2 έγραψε: #4.931 18-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεελα εσυ που δεν ξερεις... Click για ανάπτυξη... Αφου ξερεις οτι θελω να τ' ακουω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.926 18-04-09 21:40 Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.927 18-04-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ειδες, παντως, τι καταπληκτικα γατια εβγαλε η Νεκταρια! Θαρρω παιζει και ενα Blue/Silver. Αντε ντε, τι περιμενεις? Κλειστο μη στο παρουν αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #4.928 18-04-09 21:51 Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #4.929 18-04-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε, εχεις δικιο... Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #4.930 18-04-09 22:00 Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη. Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η staman2 έγραψε: #4.931 18-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.927 18-04-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ειδες, παντως, τι καταπληκτικα γατια εβγαλε η Νεκταρια! Θαρρω παιζει και ενα Blue/Silver. Αντε ντε, τι περιμενεις? Κλειστο μη στο παρουν αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #4.928 18-04-09 21:51 Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #4.929 18-04-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε, εχεις δικιο... Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #4.930 18-04-09 22:00 Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη. Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η staman2 έγραψε: #4.931 18-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ειδες, παντως, τι καταπληκτικα γατια εβγαλε η Νεκταρια! Θαρρω παιζει και ενα Blue/Silver. Αντε ντε, τι περιμενεις? Κλειστο μη στο παρουν αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #4.928 18-04-09 21:51 Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #4.929 18-04-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε, εχεις δικιο... Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #4.930 18-04-09 22:00 Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη. Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η staman2 έγραψε: #4.931 18-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 21:56 Ο EL GATO έγραψε: #4.929 18-04-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε, εχεις δικιο... Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #4.930 18-04-09 22:00 Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη. Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η staman2 έγραψε: #4.931 18-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να τα πηγαινοφερνω βρε Παυλο τρια γατια απο την Καλυμνο;Για μερικα χρονια ακομα θα ειναι πολυ αναστατη η ζωη μου με τις μεταθεσεις... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε, εχεις δικιο... Αντε, καλο Πασχα ευχομαι! Να περασεις τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #4.930 18-04-09 22:00 Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη. Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η staman2 έγραψε: #4.931 18-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξαλλου θα γυρισουμε για καλοκαιρι με πολλαααααααααα περισσοτερα γατια ηδη. Καλα να περασεις κι εσυ,φιλια στον Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η staman2 έγραψε: #4.931 18-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.932 18-04-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιτσια ειναι αυτα... Με ξετρελαινουν σαν τον Μούψη,που ο μπαμπας του θα μου τον δινει στις διακοπες για να μην βαλαντωνω και τραβαω τις κοτσιδες μου... Click για ανάπτυξη... Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 22:44 Η Νεκταρια έγραψε: #4.933 18-04-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρία!!!! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο σας!!! 7 υπέροχα μωρά???? και τι υπεροχα χρώματα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η moukelis έγραψε: #4.934 19-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Λωρα μου τις κοτσιδες μη ξεχναςΠαει σουμεινε το παρατσουκλι Δε μου λες, θα σε δουμε καθολου στο κατεβασμο? Click για ανάπτυξη... Οχι καλο μου,με τα πραγματα και δυο γατες ειναι πολυ δυσκολο να μεινω Αθηνα,ταλαιπωρουνται και τα ζωα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 11:56 Η Luna έγραψε: #4.935 19-04-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μια γευση απο μαμα και μωρα Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου τωρα τα ειδα!!!!! ειναι υπεροχα!!!!να σας ζησουν και να ειναι παντα καλα!!! Καλη Ανασταση και απο εμας!! ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η sabi έγραψε: #4.936 19-04-09 12:24 Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα thumb_medium_3691_s.jpg 19,4 KB · Εμφανίσεις: 46 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #4.937 20-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χρονια Πολλα και σε σας Αναστασακο μου και καλο Πασχα.Ευχαριστω για τις ευχες σας και απο SMS.Σας περιμενω με χαρα να δειτε απο κοντα τα επταδημα.Ευχομαι να τα βγαλει περα η μανουλα. Click για ανάπτυξη... Oλα θα πάνε καλά και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά και η μανούλα και η Νεκταρούλα δίπλα τους πάντα με έτοιμες τις αγκάλες της να τα αγκαλιάσει διαρκώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #4.938 20-04-09 10:43 Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 14:32 Η Νεκταρια έγραψε: #4.939 20-04-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκταρακι ακου παρατηρηση του Γιαννη για την καινουργια μαμα > αυτη δεν ειναι γατα,ειναι coon-ελα..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 18:54 Η Νεκταρια έγραψε: #4.940 20-04-09 18:54 θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θελω τη βοηθεια σας για τα ονοματα των μωρων μας. απο τα 6 να διαλεξουμε τα 4 για τα κοριτσια και απο τα 6 τα 3 για τα αγορια Gypsy,Grey, Greta, Grace, Glory,Gilda Gismo,Gibson,Gusto,Guindo,Gordy,Gonzo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.