Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλα, που ειναι ολοι? Μονο εγω, η Γιουλη και η Δωρα παιζουμε εδω!

Καλημερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερούδια παιδάκια!!!!:up:
Aντε, παρτε αυτες που ειναι μιας βδομαδας παλιες.
Παύλοοοοο!!!! Τι μωρό υπέροχο είναι αυτο!! ΚΑι τι ουρά!!! Γουναρικό σκέτο για πολλες βουτιές και αγκαλιές!!! Δώσε του φιλάκια πολλά!!!

Ποιος αδερφος μου καλε,αυτος ειναι ο αντρας μου!Δεν ξερεις οτι τα φτιαξαμε στην εκθεση;
Α ναι???:hmm:τι σύμπτωση κι εγώ τα έχω φτιάξει με τον Μορφέα. Την Κυριακή μάλιστα που τον συνάντησα επειδή δεν μου καθόταν στο τέλος για φίλημα και για τα "αντίο μας" του λέω: Τι εγινε μωρό μου με αποφεύγεις? Χωρίσαμε?:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερούδια παιδάκια!!!!:up:

Παύλοοοοο!!!! Τι μωρό υπέροχο είναι αυτο!! ΚΑι τι ουρά!!! Γουναρικό σκέτο για πολλες βουτιές και αγκαλιές!!! Δώσε του φιλάκια πολλά!

Σ' ευχαριστω Αναστασια.

Καλό ταξίδι στη Νεκταρία μας για αύριο!!!:up::up:
Με το καλο να πάτε στη Σόφια και να μας γυρίσετε κι εσύ Νεκταρία και η Κατερίνα με διακρίσεις, βραβεία και κύπελλα.!
:up:

Καλημερα!

Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε?

Καλημερα!

Επεστρεψε χθες :)αλλα τρεχει με δουλειες...

Καλημερα!

Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο Σοφια:mad:Αντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε:P;):rolleyes:

Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο Σοφια:mad:Αντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε:P;):rolleyes:
Παυλη σε βρηκε καλο παιδι και σε πειραζει...:P
Αι μαρηηηηηη....ελα να μου πεις τι ειναι τα μωρα μου αγορια ή κοριτσια....που ειμαι ασχετη :redface::lol:

Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι!

(Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...)

Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι!

(Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...)

Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως:)
Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι:up:Προς το παρον δινω την Baby:)
Υποψηφιοι σπευσατε:)

Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!!:up:
Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!:up:
Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται???
Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ
:P;):rolleyes:

Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!!:up:
Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!:up:
Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται???
Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ:P;):rolleyes:
:lol:γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει:P:lol::lol::lol:

μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος:mad:
και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας :cool::lol:
αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια:P

[/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως:)
Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι

Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω.

:lol:γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει:P:lol::lol::lol:

μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος:mad:
και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας :cool::lol:
αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια:P
Τι γίνεται εδώ.:hmm:Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές?:lol:
Τι λέει η κυρία Γιουλη? :lol:Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!!:lol:
:D

Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως.

Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως.
Να σου πω Δωράκι. :hmm:Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη:lol::lol::lol:

Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια!
Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε;

Τι γίνεται εδώ.:hmm:Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές?:lol:
Τι λέει η κυρία Γιουλη? :lol:Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!!:lol::D

Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε...:P:lol:

Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω.
Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο:up::up::up:
Αντε να σου ζησει Παυλη:rolleyes:

Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back