EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 10:33 Ο EL GATO έγραψε: #5.101 30-04-09 10:33 Καλα, που ειναι ολοι? Μονο εγω, η Γιουλη και η Δωρα παιζουμε εδω! Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η staman2 έγραψε: #5.102 30-04-09 10:44 Καλημερούδια παιδάκια!!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aντε, παρτε αυτες που ειναι μιας βδομαδας παλιες. Click για ανάπτυξη... Παύλοοοοο!!!! Τι μωρό υπέροχο είναι αυτο!! ΚΑι τι ουρά!!! Γουναρικό σκέτο για πολλες βουτιές και αγκαλιές!!! Δώσε του φιλάκια πολλά!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποιος αδερφος μου καλε,αυτος ειναι ο αντρας μου!Δεν ξερεις οτι τα φτιαξαμε στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Α ναι???τι σύμπτωση κι εγώ τα έχω φτιάξει με τον Μορφέα. Την Κυριακή μάλιστα που τον συνάντησα επειδή δεν μου καθόταν στο τέλος για φίλημα και για τα "αντίο μας" του λέω: Τι εγινε μωρό μου με αποφεύγεις? Χωρίσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:10 Ο EL GATO έγραψε: #5.103 30-04-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια παιδάκια!!!! Παύλοοοοο!!!! Τι μωρό υπέροχο είναι αυτο!! ΚΑι τι ουρά!!! Γουναρικό σκέτο για πολλες βουτιές και αγκαλιές!!! Δώσε του φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω Αναστασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:41 Η staman2 έγραψε: #5.104 30-04-09 12:41 Καλό ταξίδι στη Νεκταρία μας για αύριο!!! Με το καλο να πάτε στη Σόφια και να μας γυρίσετε κι εσύ Νεκταρία και η Κατερίνα με διακρίσεις, βραβεία και κύπελλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.105 05-05-09 10:45 Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.106 05-05-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Επεστρεψε χθες αλλα τρεχει με δουλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:51 Η Νεκταρια έγραψε: #5.107 05-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.108 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Παυλη σε βρηκε καλο παιδι και σε πειραζει... Αι μαρηηηηηη....ελα να μου πεις τι ειναι τα μωρα μου αγορια ή κοριτσια....που ειμαι ασχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.109 05-05-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Νεκταρια έγραψε: #5.110 05-05-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Click για ανάπτυξη... Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτιΠρος το παρον δινω την Baby Υποψηφιοι σπευσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #5.111 05-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα, που ειναι ολοι? Μονο εγω, η Γιουλη και η Δωρα παιζουμε εδω! Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 10:44 Η staman2 έγραψε: #5.102 30-04-09 10:44 Καλημερούδια παιδάκια!!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aντε, παρτε αυτες που ειναι μιας βδομαδας παλιες. Click για ανάπτυξη... Παύλοοοοο!!!! Τι μωρό υπέροχο είναι αυτο!! ΚΑι τι ουρά!!! Γουναρικό σκέτο για πολλες βουτιές και αγκαλιές!!! Δώσε του φιλάκια πολλά!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποιος αδερφος μου καλε,αυτος ειναι ο αντρας μου!Δεν ξερεις οτι τα φτιαξαμε στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Α ναι???τι σύμπτωση κι εγώ τα έχω φτιάξει με τον Μορφέα. Την Κυριακή μάλιστα που τον συνάντησα επειδή δεν μου καθόταν στο τέλος για φίλημα και για τα "αντίο μας" του λέω: Τι εγινε μωρό μου με αποφεύγεις? Χωρίσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:10 Ο EL GATO έγραψε: #5.103 30-04-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια παιδάκια!!!! Παύλοοοοο!!!! Τι μωρό υπέροχο είναι αυτο!! ΚΑι τι ουρά!!! Γουναρικό σκέτο για πολλες βουτιές και αγκαλιές!!! Δώσε του φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω Αναστασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:41 Η staman2 έγραψε: #5.104 30-04-09 12:41 Καλό ταξίδι στη Νεκταρία μας για αύριο!!! Με το καλο να πάτε στη Σόφια και να μας γυρίσετε κι εσύ Νεκταρία και η Κατερίνα με διακρίσεις, βραβεία και κύπελλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.105 05-05-09 10:45 Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.106 05-05-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Επεστρεψε χθες αλλα τρεχει με δουλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:51 Η Νεκταρια έγραψε: #5.107 05-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.108 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Παυλη σε βρηκε καλο παιδι και σε πειραζει... Αι μαρηηηηηη....ελα να μου πεις τι ειναι τα μωρα μου αγορια ή κοριτσια....που ειμαι ασχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.109 05-05-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Νεκταρια έγραψε: #5.110 05-05-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Click για ανάπτυξη... Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτιΠρος το παρον δινω την Baby Υποψηφιοι σπευσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #5.111 05-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερούδια παιδάκια!!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Aντε, παρτε αυτες που ειναι μιας βδομαδας παλιες. Click για ανάπτυξη... Παύλοοοοο!!!! Τι μωρό υπέροχο είναι αυτο!! ΚΑι τι ουρά!!! Γουναρικό σκέτο για πολλες βουτιές και αγκαλιές!!! Δώσε του φιλάκια πολλά!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποιος αδερφος μου καλε,αυτος ειναι ο αντρας μου!Δεν ξερεις οτι τα φτιαξαμε στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Α ναι???τι σύμπτωση κι εγώ τα έχω φτιάξει με τον Μορφέα. Την Κυριακή μάλιστα που τον συνάντησα επειδή δεν μου καθόταν στο τέλος για φίλημα και για τα "αντίο μας" του λέω: Τι εγινε μωρό μου με αποφεύγεις? Χωρίσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:10 Ο EL GATO έγραψε: #5.103 30-04-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια παιδάκια!!!! Παύλοοοοο!!!! Τι μωρό υπέροχο είναι αυτο!! ΚΑι τι ουρά!!! Γουναρικό σκέτο για πολλες βουτιές και αγκαλιές!!! Δώσε του φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω Αναστασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:41 Η staman2 έγραψε: #5.104 30-04-09 12:41 Καλό ταξίδι στη Νεκταρία μας για αύριο!!! Με το καλο να πάτε στη Σόφια και να μας γυρίσετε κι εσύ Νεκταρία και η Κατερίνα με διακρίσεις, βραβεία και κύπελλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.105 05-05-09 10:45 Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.106 05-05-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Επεστρεψε χθες αλλα τρεχει με δουλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:51 Η Νεκταρια έγραψε: #5.107 05-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.108 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Παυλη σε βρηκε καλο παιδι και σε πειραζει... Αι μαρηηηηηη....ελα να μου πεις τι ειναι τα μωρα μου αγορια ή κοριτσια....που ειμαι ασχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.109 05-05-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Νεκταρια έγραψε: #5.110 05-05-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Click για ανάπτυξη... Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτιΠρος το παρον δινω την Baby Υποψηφιοι σπευσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #5.111 05-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια παιδάκια!!!! Παύλοοοοο!!!! Τι μωρό υπέροχο είναι αυτο!! ΚΑι τι ουρά!!! Γουναρικό σκέτο για πολλες βουτιές και αγκαλιές!!! Δώσε του φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστω Αναστασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:41 Η staman2 έγραψε: #5.104 30-04-09 12:41 Καλό ταξίδι στη Νεκταρία μας για αύριο!!! Με το καλο να πάτε στη Σόφια και να μας γυρίσετε κι εσύ Νεκταρία και η Κατερίνα με διακρίσεις, βραβεία και κύπελλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.105 05-05-09 10:45 Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.106 05-05-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Επεστρεψε χθες αλλα τρεχει με δουλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:51 Η Νεκταρια έγραψε: #5.107 05-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.108 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Παυλη σε βρηκε καλο παιδι και σε πειραζει... Αι μαρηηηηηη....ελα να μου πεις τι ειναι τα μωρα μου αγορια ή κοριτσια....που ειμαι ασχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.109 05-05-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Νεκταρια έγραψε: #5.110 05-05-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Click για ανάπτυξη... Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτιΠρος το παρον δινω την Baby Υποψηφιοι σπευσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #5.111 05-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό ταξίδι στη Νεκταρία μας για αύριο!!! Με το καλο να πάτε στη Σόφια και να μας γυρίσετε κι εσύ Νεκταρία και η Κατερίνα με διακρίσεις, βραβεία και κύπελλα.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:45 Ο EL GATO έγραψε: #5.105 05-05-09 10:45 Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.106 05-05-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Επεστρεψε χθες αλλα τρεχει με δουλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:51 Η Νεκταρια έγραψε: #5.107 05-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.108 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Παυλη σε βρηκε καλο παιδι και σε πειραζει... Αι μαρηηηηηη....ελα να μου πεις τι ειναι τα μωρα μου αγορια ή κοριτσια....που ειμαι ασχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.109 05-05-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Νεκταρια έγραψε: #5.110 05-05-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Click για ανάπτυξη... Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτιΠρος το παρον δινω την Baby Υποψηφιοι σπευσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #5.111 05-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.106 05-05-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Επεστρεψε χθες αλλα τρεχει με δουλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:51 Η Νεκταρια έγραψε: #5.107 05-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.108 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Παυλη σε βρηκε καλο παιδι και σε πειραζει... Αι μαρηηηηηη....ελα να μου πεις τι ειναι τα μωρα μου αγορια ή κοριτσια....που ειμαι ασχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.109 05-05-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Νεκταρια έγραψε: #5.110 05-05-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Click για ανάπτυξη... Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτιΠρος το παρον δινω την Baby Υποψηφιοι σπευσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #5.111 05-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Επεστρεψε χθες αλλα τρεχει με δουλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:51 Η Νεκταρια έγραψε: #5.107 05-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.108 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Παυλη σε βρηκε καλο παιδι και σε πειραζει... Αι μαρηηηηηη....ελα να μου πεις τι ειναι τα μωρα μου αγορια ή κοριτσια....που ειμαι ασχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.109 05-05-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Νεκταρια έγραψε: #5.110 05-05-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Click για ανάπτυξη... Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτιΠρος το παρον δινω την Baby Υποψηφιοι σπευσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #5.111 05-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Ετσι, για να μην ερημωσει γραφω. Η Νεκταρια δεν επεστρεψε? Click για ανάπτυξη... Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.108 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Παυλη σε βρηκε καλο παιδι και σε πειραζει... Αι μαρηηηηηη....ελα να μου πεις τι ειναι τα μωρα μου αγορια ή κοριτσια....που ειμαι ασχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.109 05-05-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Νεκταρια έγραψε: #5.110 05-05-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Click για ανάπτυξη... Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτιΠρος το παρον δινω την Baby Υποψηφιοι σπευσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #5.111 05-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Παυλη σε βρηκε καλο παιδι και σε πειραζει... Αι μαρηηηηηη....ελα να μου πεις τι ειναι τα μωρα μου αγορια ή κοριτσια....που ειμαι ασχετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.109 05-05-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Νεκταρια έγραψε: #5.110 05-05-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Click για ανάπτυξη... Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτιΠρος το παρον δινω την Baby Υποψηφιοι σπευσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #5.111 05-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Νεκταρια έγραψε: #5.110 05-05-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Click για ανάπτυξη... Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτιΠρος το παρον δινω την Baby Υποψηφιοι σπευσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #5.111 05-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι, πολυ ωραιες φωτογραφιες. Συγχαρητηρια και παλι! (Μια μερα των ημερων θα στον παρω τον Troy! Ποτε θα ειναι ομως...) Click για ανάπτυξη... Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτιΠρος το παρον δινω την Baby Υποψηφιοι σπευσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η staman2 έγραψε: #5.111 05-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Νεκταρια επεστρεψε αλλα που ματια εσυ να δεις τις φωτο απο ΣοφιαΑντε δες τες στο "Εκθεση γατας στη Βουλγαρια" και κοιτα! κανε καμμια δουλεια,μετεφερε καποιες στα Μεινκουνακια,αντε αντε γιατι σαν πολυ καθομαστε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.112 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σου Νεκταρία μας!!! Με τα υπέροχα γατονια!!! Οι φωτο στο θέμα της έκθεσης ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!! Και εσύ με το ροζ μπουζί ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Αλήθεια ο Βασίλης τις έχει δει αυτές τις φωτο? Ή ... κοιμάται??? Ετσι για να φοβάται και λιγάκι .. χμχμ χμχμ Click για ανάπτυξη... γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.113 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: [/u]Δεν αμφιβαλω γι`αυτο που λες,οταν θα αποσυρθει πολυ ευχαριστως Ειδατε απο τωρα του βρηκα σπιτι Click για ανάπτυξη... Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η staman2 έγραψε: #5.114 05-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι ο....Τζεκινσ Χαν κριτης καραδοκει μαρι Νεκταρια...ετσι και δεν μας φερεις αντρες κριτες στην Εκθεση το Δεκεμβρη θα γινει χαμος και μαλιστα οταν θα τους διαλεγεις θα μας δειχνεις και φωτο να σου λεμε τη γνωμη μας αντε κλεισε τους ωραιους απο τωρα...εγω θελω τον Τζεκινς και εκεινο το περσινο τον Ιταλο στη Σοφια Click για ανάπτυξη... Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #5.115 05-05-09 12:18 Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η staman2 έγραψε: #5.116 05-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Δωράκι. Προλαβαίνουμε να εκπαιδεύσουμε τον λελέ σου (ξέρεις εσύ ποιον εννοώ αυτον που γουστάρει κι η κόρη μου) για κριτή και να τον φέρουμε στην έκθεση? Ειμαι σίγουρη πως όλη την ώρα θα κρέμεσαι απο... την ομορφάδα του και οι γάτες σου θα ξαμοληθουν στην αίθουσα για να σε επαναφέρουν στην τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η moukelis έγραψε: #5.117 05-05-09 12:24 Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απαπα,μην φερετε το κοκατιλ,δεν προκειται να συγκεντρωθω,θα μου φυγουν ολα τα γατια! Τον Ντεπ προλαβαινουμε να τον φερουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.118 05-05-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι γίνεται εδώ.Μπορουμε να παραγγείλουμε κριτές? Τι λέει η κυρία Γιουλη? Νεκταρία αν είναι να δω κι εγώ να σου πω τη γνώμη μου... Ο Τζέκινς Χαν μου φαίνεται αυστηρός. Αλλα φαίνεται να γουστάρει πολύ την διαδικασία!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θελω μια κυρια με μωβ μαλλια και Piercing που ειδα στο flickr της εκτροφεως βεβαιως βεβαιως. Click για ανάπτυξη... Θελω το Τζεκινς εγω...εσεις παρτε λελεδες, μωβ κυριες, Ντεπ...οτι θελετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.119 05-05-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 254 255 256 257 258 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 256 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες πως εκλεισε απο τωρα. Και δεν αστειευομαι καθολου! Καλα να ειμαστε ολοι και ανεξαρτητως αλλων συνθηκων (που γνωριζεις...) θα τον παρω. Click για ανάπτυξη... Ο Τροι κατοχυρωθηκε για τον κ. Παυλο Αντε να σου ζησει Παυλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #5.120 05-05-09 12:43 Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τζουλς εβαλα μερικα απο τα μωρα που ειναι διαθεσιμα απο αλλα εκτροφεια στην περιγραφη της φυλης,ριξε μια ματια,αν και νομιζω οτι απεχουν ετη φωτος απο αυτα που θα παρουμε τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.