moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #5.181 07-05-09 10:57 Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα. Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ESTELLE έγραψε: #5.182 07-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γιατρος θα σου πει σιγουρα κοιτα μονο μην φερεις κανεναν για αποτριχωση μετα...να΄χεις το νου σου στο παιδι...τι σου λεω τωρα λες και δεν θα τον ειχες.... Click για ανάπτυξη... Tι λες τώρα Γιούλη μου!Τελειώνω την πελάτισσα αυτή τώρα και τρέχω να τον πάρω...Δεν αντέχω,θέλω να τον έχω κοντά μου μέχρι να συνέλθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.183 07-05-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα. Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης... Click για ανάπτυξη... σα δεν ντρεπεσαι λεω΄γω συλλεκτρια.... θελω ακομα ενα seal κοριτσακι, ενα Νορβηγακι κι ενα Σιβηρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:03 Η ESTELLE έγραψε: #5.184 07-05-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα. Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης... Click για ανάπτυξη... ΔΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ???ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #5.185 07-05-09 11:38 Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.186 07-05-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Click για ανάπτυξη... να παρουμε κι ενα μεγαλο βιβλιο με θηκες να τα βαζουμε μεσα Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #5.187 07-05-09 11:48 Ναι σαν τα γραμματοσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η Νεκταρια έγραψε: #5.188 07-05-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! Μουψη μ'αρεσεις πιο πολυ κι απο τη σοκολατα! Ενταξει τωρα daddy? Click για ανάπτυξη... Δωρακι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟμε το καλο και το αγορακι Καλως ηρθες στον κοσμο των εκτροφεων.....καλη δυναμη.. σιδεροκεφαλη. Να παμε του χρονου στη Σοφια να τους δειξουμε εμειςΑντε γιατι ο χοντρος το εχει μονοπωλιο με τα νορβηγακια Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κουνάκια!Μόλις άφησα το αγοράκι μου στο γιατρό για τη στείρωση...Σε καμιά ωρίτσα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει πως πήγε...Θα τον πάρω το μεσημέρι γιατί έπρεπε να έρθω στη δουλειά...Τον καημένο πως τον λυπήθηκα απο χθες που δεν έκανε να φάει και να πιεί τίποτα..Εψαχνε,έψαχνε ο καημενούλης,νιαούριζε....Εβαζα την Cammy σε άλλο δωμάτιο για να φάει και αυτός καθόταν απο έξω και έξυνε την πόρτα και με κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν να έλεγε γιατί μαμά δεν με αφήνεις να φάω,τί έκανα?Αααααχ,ας πάνε όλα καλά... Click για ανάπτυξη... Α μωρε τον κακομοιρη Ελα ολα καλα θα πανε ,θα το δεις.Περιμενουμε νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η moukelis έγραψε: #5.189 07-05-09 12:08 Ευαριστω Νεκταρινι! Ποιος χοντρος;Γιααααα στειλε λινκ του εκτροφειου του να δουμε τους ανταγωνιστες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.190 07-05-09 12:13 Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.191 07-05-09 12:16 https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα. Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ESTELLE έγραψε: #5.182 07-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γιατρος θα σου πει σιγουρα κοιτα μονο μην φερεις κανεναν για αποτριχωση μετα...να΄χεις το νου σου στο παιδι...τι σου λεω τωρα λες και δεν θα τον ειχες.... Click για ανάπτυξη... Tι λες τώρα Γιούλη μου!Τελειώνω την πελάτισσα αυτή τώρα και τρέχω να τον πάρω...Δεν αντέχω,θέλω να τον έχω κοντά μου μέχρι να συνέλθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.183 07-05-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα. Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης... Click για ανάπτυξη... σα δεν ντρεπεσαι λεω΄γω συλλεκτρια.... θελω ακομα ενα seal κοριτσακι, ενα Νορβηγακι κι ενα Σιβηρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:03 Η ESTELLE έγραψε: #5.184 07-05-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα. Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης... Click για ανάπτυξη... ΔΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ???ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #5.185 07-05-09 11:38 Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.186 07-05-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Click για ανάπτυξη... να παρουμε κι ενα μεγαλο βιβλιο με θηκες να τα βαζουμε μεσα Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #5.187 07-05-09 11:48 Ναι σαν τα γραμματοσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η Νεκταρια έγραψε: #5.188 07-05-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! Μουψη μ'αρεσεις πιο πολυ κι απο τη σοκολατα! Ενταξει τωρα daddy? Click για ανάπτυξη... Δωρακι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟμε το καλο και το αγορακι Καλως ηρθες στον κοσμο των εκτροφεων.....καλη δυναμη.. σιδεροκεφαλη. Να παμε του χρονου στη Σοφια να τους δειξουμε εμειςΑντε γιατι ο χοντρος το εχει μονοπωλιο με τα νορβηγακια Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κουνάκια!Μόλις άφησα το αγοράκι μου στο γιατρό για τη στείρωση...Σε καμιά ωρίτσα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει πως πήγε...Θα τον πάρω το μεσημέρι γιατί έπρεπε να έρθω στη δουλειά...Τον καημένο πως τον λυπήθηκα απο χθες που δεν έκανε να φάει και να πιεί τίποτα..Εψαχνε,έψαχνε ο καημενούλης,νιαούριζε....Εβαζα την Cammy σε άλλο δωμάτιο για να φάει και αυτός καθόταν απο έξω και έξυνε την πόρτα και με κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν να έλεγε γιατί μαμά δεν με αφήνεις να φάω,τί έκανα?Αααααχ,ας πάνε όλα καλά... Click για ανάπτυξη... Α μωρε τον κακομοιρη Ελα ολα καλα θα πανε ,θα το δεις.Περιμενουμε νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η moukelis έγραψε: #5.189 07-05-09 12:08 Ευαριστω Νεκταρινι! Ποιος χοντρος;Γιααααα στειλε λινκ του εκτροφειου του να δουμε τους ανταγωνιστες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.190 07-05-09 12:13 Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.191 07-05-09 12:16 https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο γιατρος θα σου πει σιγουρα κοιτα μονο μην φερεις κανεναν για αποτριχωση μετα...να΄χεις το νου σου στο παιδι...τι σου λεω τωρα λες και δεν θα τον ειχες.... Click για ανάπτυξη... Tι λες τώρα Γιούλη μου!Τελειώνω την πελάτισσα αυτή τώρα και τρέχω να τον πάρω...Δεν αντέχω,θέλω να τον έχω κοντά μου μέχρι να συνέλθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.183 07-05-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα. Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης... Click για ανάπτυξη... σα δεν ντρεπεσαι λεω΄γω συλλεκτρια.... θελω ακομα ενα seal κοριτσακι, ενα Νορβηγακι κι ενα Σιβηρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:03 Η ESTELLE έγραψε: #5.184 07-05-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα. Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης... Click για ανάπτυξη... ΔΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ???ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #5.185 07-05-09 11:38 Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.186 07-05-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Click για ανάπτυξη... να παρουμε κι ενα μεγαλο βιβλιο με θηκες να τα βαζουμε μεσα Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #5.187 07-05-09 11:48 Ναι σαν τα γραμματοσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η Νεκταρια έγραψε: #5.188 07-05-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! Μουψη μ'αρεσεις πιο πολυ κι απο τη σοκολατα! Ενταξει τωρα daddy? Click για ανάπτυξη... Δωρακι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟμε το καλο και το αγορακι Καλως ηρθες στον κοσμο των εκτροφεων.....καλη δυναμη.. σιδεροκεφαλη. Να παμε του χρονου στη Σοφια να τους δειξουμε εμειςΑντε γιατι ο χοντρος το εχει μονοπωλιο με τα νορβηγακια Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κουνάκια!Μόλις άφησα το αγοράκι μου στο γιατρό για τη στείρωση...Σε καμιά ωρίτσα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει πως πήγε...Θα τον πάρω το μεσημέρι γιατί έπρεπε να έρθω στη δουλειά...Τον καημένο πως τον λυπήθηκα απο χθες που δεν έκανε να φάει και να πιεί τίποτα..Εψαχνε,έψαχνε ο καημενούλης,νιαούριζε....Εβαζα την Cammy σε άλλο δωμάτιο για να φάει και αυτός καθόταν απο έξω και έξυνε την πόρτα και με κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν να έλεγε γιατί μαμά δεν με αφήνεις να φάω,τί έκανα?Αααααχ,ας πάνε όλα καλά... Click για ανάπτυξη... Α μωρε τον κακομοιρη Ελα ολα καλα θα πανε ,θα το δεις.Περιμενουμε νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η moukelis έγραψε: #5.189 07-05-09 12:08 Ευαριστω Νεκταρινι! Ποιος χοντρος;Γιααααα στειλε λινκ του εκτροφειου του να δουμε τους ανταγωνιστες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.190 07-05-09 12:13 Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.191 07-05-09 12:16 https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα. Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης... Click για ανάπτυξη... σα δεν ντρεπεσαι λεω΄γω συλλεκτρια.... θελω ακομα ενα seal κοριτσακι, ενα Νορβηγακι κι ενα Σιβηρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:03 Η ESTELLE έγραψε: #5.184 07-05-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα. Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης... Click για ανάπτυξη... ΔΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ???ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #5.185 07-05-09 11:38 Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.186 07-05-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Click για ανάπτυξη... να παρουμε κι ενα μεγαλο βιβλιο με θηκες να τα βαζουμε μεσα Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #5.187 07-05-09 11:48 Ναι σαν τα γραμματοσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η Νεκταρια έγραψε: #5.188 07-05-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! Μουψη μ'αρεσεις πιο πολυ κι απο τη σοκολατα! Ενταξει τωρα daddy? Click για ανάπτυξη... Δωρακι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟμε το καλο και το αγορακι Καλως ηρθες στον κοσμο των εκτροφεων.....καλη δυναμη.. σιδεροκεφαλη. Να παμε του χρονου στη Σοφια να τους δειξουμε εμειςΑντε γιατι ο χοντρος το εχει μονοπωλιο με τα νορβηγακια Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κουνάκια!Μόλις άφησα το αγοράκι μου στο γιατρό για τη στείρωση...Σε καμιά ωρίτσα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει πως πήγε...Θα τον πάρω το μεσημέρι γιατί έπρεπε να έρθω στη δουλειά...Τον καημένο πως τον λυπήθηκα απο χθες που δεν έκανε να φάει και να πιεί τίποτα..Εψαχνε,έψαχνε ο καημενούλης,νιαούριζε....Εβαζα την Cammy σε άλλο δωμάτιο για να φάει και αυτός καθόταν απο έξω και έξυνε την πόρτα και με κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν να έλεγε γιατί μαμά δεν με αφήνεις να φάω,τί έκανα?Αααααχ,ας πάνε όλα καλά... Click για ανάπτυξη... Α μωρε τον κακομοιρη Ελα ολα καλα θα πανε ,θα το δεις.Περιμενουμε νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η moukelis έγραψε: #5.189 07-05-09 12:08 Ευαριστω Νεκταρινι! Ποιος χοντρος;Γιααααα στειλε λινκ του εκτροφειου του να δουμε τους ανταγωνιστες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.190 07-05-09 12:13 Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.191 07-05-09 12:16 https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα. Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης... Click για ανάπτυξη... ΔΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ???ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #5.185 07-05-09 11:38 Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.186 07-05-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Click για ανάπτυξη... να παρουμε κι ενα μεγαλο βιβλιο με θηκες να τα βαζουμε μεσα Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #5.187 07-05-09 11:48 Ναι σαν τα γραμματοσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η Νεκταρια έγραψε: #5.188 07-05-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! Μουψη μ'αρεσεις πιο πολυ κι απο τη σοκολατα! Ενταξει τωρα daddy? Click για ανάπτυξη... Δωρακι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟμε το καλο και το αγορακι Καλως ηρθες στον κοσμο των εκτροφεων.....καλη δυναμη.. σιδεροκεφαλη. Να παμε του χρονου στη Σοφια να τους δειξουμε εμειςΑντε γιατι ο χοντρος το εχει μονοπωλιο με τα νορβηγακια Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κουνάκια!Μόλις άφησα το αγοράκι μου στο γιατρό για τη στείρωση...Σε καμιά ωρίτσα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει πως πήγε...Θα τον πάρω το μεσημέρι γιατί έπρεπε να έρθω στη δουλειά...Τον καημένο πως τον λυπήθηκα απο χθες που δεν έκανε να φάει και να πιεί τίποτα..Εψαχνε,έψαχνε ο καημενούλης,νιαούριζε....Εβαζα την Cammy σε άλλο δωμάτιο για να φάει και αυτός καθόταν απο έξω και έξυνε την πόρτα και με κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν να έλεγε γιατί μαμά δεν με αφήνεις να φάω,τί έκανα?Αααααχ,ας πάνε όλα καλά... Click για ανάπτυξη... Α μωρε τον κακομοιρη Ελα ολα καλα θα πανε ,θα το δεις.Περιμενουμε νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η moukelis έγραψε: #5.189 07-05-09 12:08 Ευαριστω Νεκταρινι! Ποιος χοντρος;Γιααααα στειλε λινκ του εκτροφειου του να δουμε τους ανταγωνιστες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.190 07-05-09 12:13 Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.191 07-05-09 12:16 https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.186 07-05-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Click για ανάπτυξη... να παρουμε κι ενα μεγαλο βιβλιο με θηκες να τα βαζουμε μεσα Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #5.187 07-05-09 11:48 Ναι σαν τα γραμματοσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η Νεκταρια έγραψε: #5.188 07-05-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! Μουψη μ'αρεσεις πιο πολυ κι απο τη σοκολατα! Ενταξει τωρα daddy? Click για ανάπτυξη... Δωρακι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟμε το καλο και το αγορακι Καλως ηρθες στον κοσμο των εκτροφεων.....καλη δυναμη.. σιδεροκεφαλη. Να παμε του χρονου στη Σοφια να τους δειξουμε εμειςΑντε γιατι ο χοντρος το εχει μονοπωλιο με τα νορβηγακια Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κουνάκια!Μόλις άφησα το αγοράκι μου στο γιατρό για τη στείρωση...Σε καμιά ωρίτσα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει πως πήγε...Θα τον πάρω το μεσημέρι γιατί έπρεπε να έρθω στη δουλειά...Τον καημένο πως τον λυπήθηκα απο χθες που δεν έκανε να φάει και να πιεί τίποτα..Εψαχνε,έψαχνε ο καημενούλης,νιαούριζε....Εβαζα την Cammy σε άλλο δωμάτιο για να φάει και αυτός καθόταν απο έξω και έξυνε την πόρτα και με κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν να έλεγε γιατί μαμά δεν με αφήνεις να φάω,τί έκανα?Αααααχ,ας πάνε όλα καλά... Click για ανάπτυξη... Α μωρε τον κακομοιρη Ελα ολα καλα θα πανε ,θα το δεις.Περιμενουμε νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η moukelis έγραψε: #5.189 07-05-09 12:08 Ευαριστω Νεκταρινι! Ποιος χοντρος;Γιααααα στειλε λινκ του εκτροφειου του να δουμε τους ανταγωνιστες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.190 07-05-09 12:13 Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.191 07-05-09 12:16 https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη! Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ. Click για ανάπτυξη... να παρουμε κι ενα μεγαλο βιβλιο με θηκες να τα βαζουμε μεσα Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #5.187 07-05-09 11:48 Ναι σαν τα γραμματοσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η Νεκταρια έγραψε: #5.188 07-05-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! Μουψη μ'αρεσεις πιο πολυ κι απο τη σοκολατα! Ενταξει τωρα daddy? Click για ανάπτυξη... Δωρακι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟμε το καλο και το αγορακι Καλως ηρθες στον κοσμο των εκτροφεων.....καλη δυναμη.. σιδεροκεφαλη. Να παμε του χρονου στη Σοφια να τους δειξουμε εμειςΑντε γιατι ο χοντρος το εχει μονοπωλιο με τα νορβηγακια Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κουνάκια!Μόλις άφησα το αγοράκι μου στο γιατρό για τη στείρωση...Σε καμιά ωρίτσα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει πως πήγε...Θα τον πάρω το μεσημέρι γιατί έπρεπε να έρθω στη δουλειά...Τον καημένο πως τον λυπήθηκα απο χθες που δεν έκανε να φάει και να πιεί τίποτα..Εψαχνε,έψαχνε ο καημενούλης,νιαούριζε....Εβαζα την Cammy σε άλλο δωμάτιο για να φάει και αυτός καθόταν απο έξω και έξυνε την πόρτα και με κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν να έλεγε γιατί μαμά δεν με αφήνεις να φάω,τί έκανα?Αααααχ,ας πάνε όλα καλά... Click για ανάπτυξη... Α μωρε τον κακομοιρη Ελα ολα καλα θα πανε ,θα το δεις.Περιμενουμε νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η moukelis έγραψε: #5.189 07-05-09 12:08 Ευαριστω Νεκταρινι! Ποιος χοντρος;Γιααααα στειλε λινκ του εκτροφειου του να δουμε τους ανταγωνιστες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.190 07-05-09 12:13 Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.191 07-05-09 12:16 https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι σαν τα γραμματοσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η Νεκταρια έγραψε: #5.188 07-05-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! Μουψη μ'αρεσεις πιο πολυ κι απο τη σοκολατα! Ενταξει τωρα daddy? Click για ανάπτυξη... Δωρακι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟμε το καλο και το αγορακι Καλως ηρθες στον κοσμο των εκτροφεων.....καλη δυναμη.. σιδεροκεφαλη. Να παμε του χρονου στη Σοφια να τους δειξουμε εμειςΑντε γιατι ο χοντρος το εχει μονοπωλιο με τα νορβηγακια Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κουνάκια!Μόλις άφησα το αγοράκι μου στο γιατρό για τη στείρωση...Σε καμιά ωρίτσα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει πως πήγε...Θα τον πάρω το μεσημέρι γιατί έπρεπε να έρθω στη δουλειά...Τον καημένο πως τον λυπήθηκα απο χθες που δεν έκανε να φάει και να πιεί τίποτα..Εψαχνε,έψαχνε ο καημενούλης,νιαούριζε....Εβαζα την Cammy σε άλλο δωμάτιο για να φάει και αυτός καθόταν απο έξω και έξυνε την πόρτα και με κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν να έλεγε γιατί μαμά δεν με αφήνεις να φάω,τί έκανα?Αααααχ,ας πάνε όλα καλά... Click για ανάπτυξη... Α μωρε τον κακομοιρη Ελα ολα καλα θα πανε ,θα το δεις.Περιμενουμε νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η moukelis έγραψε: #5.189 07-05-09 12:08 Ευαριστω Νεκταρινι! Ποιος χοντρος;Γιααααα στειλε λινκ του εκτροφειου του να δουμε τους ανταγωνιστες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.190 07-05-09 12:13 Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.191 07-05-09 12:16 https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! Μουψη μ'αρεσεις πιο πολυ κι απο τη σοκολατα! Ενταξει τωρα daddy? Click για ανάπτυξη... Δωρακι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟμε το καλο και το αγορακι Καλως ηρθες στον κοσμο των εκτροφεων.....καλη δυναμη.. σιδεροκεφαλη. Να παμε του χρονου στη Σοφια να τους δειξουμε εμειςΑντε γιατι ο χοντρος το εχει μονοπωλιο με τα νορβηγακια Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κουνάκια!Μόλις άφησα το αγοράκι μου στο γιατρό για τη στείρωση...Σε καμιά ωρίτσα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει πως πήγε...Θα τον πάρω το μεσημέρι γιατί έπρεπε να έρθω στη δουλειά...Τον καημένο πως τον λυπήθηκα απο χθες που δεν έκανε να φάει και να πιεί τίποτα..Εψαχνε,έψαχνε ο καημενούλης,νιαούριζε....Εβαζα την Cammy σε άλλο δωμάτιο για να φάει και αυτός καθόταν απο έξω και έξυνε την πόρτα και με κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν να έλεγε γιατί μαμά δεν με αφήνεις να φάω,τί έκανα?Αααααχ,ας πάνε όλα καλά... Click για ανάπτυξη... Α μωρε τον κακομοιρη Ελα ολα καλα θα πανε ,θα το δεις.Περιμενουμε νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η moukelis έγραψε: #5.189 07-05-09 12:08 Ευαριστω Νεκταρινι! Ποιος χοντρος;Γιααααα στειλε λινκ του εκτροφειου του να δουμε τους ανταγωνιστες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.190 07-05-09 12:13 Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.191 07-05-09 12:16 https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευαριστω Νεκταρινι! Ποιος χοντρος;Γιααααα στειλε λινκ του εκτροφειου του να δουμε τους ανταγωνιστες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.190 07-05-09 12:13 Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.191 07-05-09 12:16 https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.191 07-05-09 12:16 https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η ESTELLE έγραψε: #5.192 07-05-09 12:18 Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.193 07-05-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Kαταπληκτικο site να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις... κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:20 Η moukelis έγραψε: #5.194 07-05-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.norskbijou.com/ Για σενα Δωρακι Click για ανάπτυξη... Σιγα τα ωα,τα δικα μας ειναι πιο ωραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.195 07-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό... Πάω σε λίγο να τον πάρω! Click για ανάπτυξη... μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η ESTELLE έγραψε: #5.196 07-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακιμπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? Click για ανάπτυξη... Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η moukelis έγραψε: #5.197 07-05-09 12:36 Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περαστικα του Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:07 Ο EL GATO έγραψε: #5.198 07-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι το κατσίκι μου!!! Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε! Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα! Click για ανάπτυξη... Ειδες που στο 'πα? Αντε, περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:23 Η kwstantina: #5.199 07-05-09 15:23 Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:43 Η kwstantina: #5.200 07-05-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...Μουψης! Click για ανάπτυξη... Κουκλος ο Μουψης ΠαυλοΕτσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.