Τα Μaine Coon-άκια!!

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα.:P
Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο γιατρος θα σου πει σιγουρα:)
κοιτα μονο μην φερεις κανεναν για αποτριχωση μετα...:Pνα΄χεις το νου σου στο παιδι...τι σου λεω τωρα:redface: λες και δεν θα τον ειχες....
Tι λες τώρα Γιούλη μου!Τελειώνω την πελάτισσα αυτή τώρα και τρέχω να τον πάρω...Δεν αντέχω,θέλω να τον έχω κοντά μου μέχρι να συνέλθει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παυλο μοιαζει αρκετα αλλα δεν ειναι.Εχουν πολλες διαφορες.Κατσε βρε,δυο μηνων γατακι ειναι,κατσε να του βρουμε το ταιρι του πρωτα.:P
Γιουλη εγω ετσι κι αλλιως δεν επροκειτο να σου κανω,η γατα μου μπορει.Θες να σου δωσουμε ενα μπλε αεροπορι;Θα παρω κι αλλο μωρε,νομιζω οτι θα γινω συλλεκτης...
σα δεν ντρεπεσαι λεω΄γω συλλεκτρια....:mad:
θελω ακομα ενα seal κοριτσακι, ενα Νορβηγακι κι ενα Σιβηρακι:rolleyes:

ΔΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ???ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!:up:

Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη!:mad:
Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ.

Και μετα λες εμαν συλλεκτρια μαρη!:mad:
Ναι Στελλα αυτη ειναι,ευχαριστω πολυ.
να παρουμε κι ενα μεγαλο βιβλιο με θηκες να τα βαζουμε μεσα Δωρα:lol::lol:

Ναι σαν τα γραμματοσημα...:lol:

ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!
Μουψη μ'αρεσεις πιο πολυ κι απο τη σοκολατα!
Ενταξει τωρα daddy?
Δωρακι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ:)με το καλο και το αγορακι:)
Καλως ηρθες στον κοσμο των εκτροφεων.....καλη δυναμη.. σιδεροκεφαλη.
Να παμε του χρονου στη Σοφια να τους δειξουμε εμεις:down:Αντε γιατι ο χοντρος το εχει μονοπωλιο με τα νορβηγακια:up:

Kαλημέρα κουνάκια!Μόλις άφησα το αγοράκι μου στο γιατρό για τη στείρωση...Σε καμιά ωρίτσα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει πως πήγε...Θα τον πάρω το μεσημέρι γιατί έπρεπε να έρθω στη δουλειά...Τον καημένο πως τον λυπήθηκα απο χθες που δεν έκανε να φάει και να πιεί τίποτα..Εψαχνε,έψαχνε ο καημενούλης,νιαούριζε....Εβαζα την Cammy σε άλλο δωμάτιο για να φάει και αυτός καθόταν απο έξω και έξυνε την πόρτα και με κοιτούσε με ένα βλέμμα σαν να έλεγε γιατί μαμά δεν με αφήνεις να φάω,τί έκανα?Αααααχ,ας πάνε όλα καλά...:/:
Α μωρε τον κακομοιρη :(Ελα ολα καλα θα πανε ,θα το δεις.Περιμενουμε νεα:)

Ευαριστω Νεκταρινι!
Ποιος χοντρος;Γιααααα στειλε λινκ του εκτροφειου του να δουμε τους ανταγωνιστες.

Χοντρος ή κατα τη Νεκταρια "Πλατεια Συνταγματος" ειναι ο διοργανωτης της Εκθεσης στη Σοφια, που ειναι εκτροφευς Νορβηγικων... :lol::lol::lol:
Το ποσο ειχαμε γελασει τοτε...θυμασαι Νεκταρινι?:P:lol:

https://www.norskbijou.com/

Για σενα Δωρακι;)

Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!:up:Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό...:D
Πάω σε λίγο να τον πάρω!

Kαταπληκτικο site:down::P:P:lol::lol:
να μαρη Δωρα, βλεπε να μαθαινεις...:P:lol:
κι εχει και ασπρομαυρο μασκοφορακι....απο τον Chris Θα παρω γατι:P:lol:

Μόλις μίλησα με το γιατρό!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!:up:Τελείωσαν γρήγορα,τώρα είναι στη γατοφόρο και συνέρχεται!!!Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση για 2 μέρες και μου είπε για άλλες δέκα μέρες περίπου να του δίνω αντιβίωση στο σπίτι..Αχ πάει κι αυτό..Σειρά έχει τώρα το κοριτσάκι μου...Εκεί να δείτε άγχος που θα τραβήξω!Θα πρέπει να με ανεχθείτε για λίγες μέρες!Θα σας ζαλίσω μέχρι να τελειώσει κι αυτό...:D
Πάω σε λίγο να τον πάρω!
μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακι:P:lol:μπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? ;)

μπραβο μπραβο! η αναρρωση του θα ειναι ταχεια και θα χοροπηδαει ξανα σαν κατσικακι:P:lol:μπορει βεβαια παλι να του μυριζει η Cammy ε? ;)
Ναι το κατσίκι μου!!!:D
Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε!
Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα!:)

Περαστικα του Στελλα!

Ναι το κατσίκι μου!!!:D
Ξέρω ότι ίσως πάλι του μυρίζει η Cammy...θέλει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες του..Θα δούμε!
Πάω να τον πάρω τώρα!Θα σας πω νέα αργότερα!:)

Ειδες που στο 'πα?
Αντε, περαστικα!

Περαστικα στο μικρουλι Στελλα. Ολα θα πανε μια χαρα, ειναι θεμα χρονου.

Κουκλος ο Μουψης Παυλο:up:Ετσι ειναι και η μαμα του. Ειμαι πολυ ασχετη με το pc και δεν τα καταφερνω να σας βαλω φωτο. Να δω σε ποιο φεγγαρι θα εχουν κεφια τα μαντραχαλοπαιδα μου ,να ασχοληθουν με το θεμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back