Τα Μaine Coon-άκια!!

Ο Γιαννης δε με συμπαθει ε;Κριμα πες του,και στην επομενη Εκθεση θα τον ειχα να μου κραταει την ουρα της Breena...:whistle::whistle::whistle::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν του το πω η θα σκασει η θα με σκισει (που σου το ειπα):P:P:lol::lol::lol:.Τωρα που το σκεφτομαι,μηπως το boy να κανει κατ σιτινγκ και εγω να κραταω τον μικρο πριγκιπα????Ενδιαφερομαι,ναιιιιιιιιιι:up::up:!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ράτσα ειναι η κουκλάρα σου?(breena)

Αν του το πω η θα σκασει η θα με σκισει (που σου το ειπα):P:P:lol::lol::lol:.Τωρα που το σκεφτομαι,μηπως το boy να κανει κατ σιτινγκ και εγω να κραταω τον μικρο πριγκιπα????Ενδιαφερομαι,ναιιιιιιιιιι:up::up:!
Μην του το λες τοτε,ησουν καλη παρεα στην προηγουμενη Εκθεση,μη σε χασουμε.:lol:
Kristy η Breena μου ειναι Νορβηγικου Δασους.

Βαλε και μια Νορβηγικου Δασους στο καλαθι:rolleyes:

Σε ποιο καλαθι;:confused:

Κούκλα!Από το εξωτερικό είναι?
Να ρωτήσω και κάτι άλλο,η έκθεση αυτή γίνεται κάθε χρόνο?Και διαλέγουν την πιο όμορφη γατούλα?

Ναι απο την Ολλανδια.Η Εκθεση γινεται αρκετες φορες καθε χρονια,σε διαφορετικες χωρες.Δεν διαλεγουν την πιο ομορφη γατουλα,αλλα την αριστη μορφολογικα καθε κατηγοριας.

Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή.
Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!!
Στα στέλνουν αεροπορικώς?

Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή.
Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!!
Στα στέλνουν αεροπορικώς?
Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες.
Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση.

Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα...
Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα?

Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα...
Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα?
Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι.
Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο.

Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι.
Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο.
Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου:lol::lol:

Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες.
Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση.
Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω ;)

Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα.;)

Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω ;)
Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη.:lol:

Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα.;)
Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι:lol:
Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες?
Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο?

Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι:lol:
Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες?
Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο?
Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι...

Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι...
Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου...:(

Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back