moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #5.381 02-06-09 16:16 Ο Γιαννης δε με συμπαθει ε;Κριμα πες του,και στην επομενη Εκθεση θα τον ειχα να μου κραταει την ουρα της Breena... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Η marzep έγραψε: #5.382 02-06-09 16:20 Αν του το πω η θα σκασει η θα με σκισει (που σου το ειπα).Τωρα που το σκεφτομαι,μηπως το boy να κανει κατ σιτινγκ και εγω να κραταω τον μικρο πριγκιπα????Ενδιαφερομαι,ναιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η kristy314: #5.383 02-06-09 16:21 Τι ράτσα ειναι η κουκλάρα σου?(breena) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #5.384 02-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αν του το πω η θα σκασει η θα με σκισει (που σου το ειπα).Τωρα που το σκεφτομαι,μηπως το boy να κανει κατ σιτινγκ και εγω να κραταω τον μικρο πριγκιπα????Ενδιαφερομαι,ναιιιιιιιιιι! Click για ανάπτυξη... Μην του το λες τοτε,ησουν καλη παρεα στην προηγουμενη Εκθεση,μη σε χασουμε. Kristy η Breena μου ειναι Νορβηγικου Δασους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.385 02-06-09 16:31 Βαλε και μια Νορβηγικου Δασους στο καλαθι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #5.386 02-06-09 16:32 Σε ποιο καλαθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η kristy314: #5.387 02-06-09 16:32 Κούκλα!Από το εξωτερικό είναι? Να ρωτήσω και κάτι άλλο,η έκθεση αυτή γίνεται κάθε χρόνο?Και διαλέγουν την πιο όμορφη γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #5.388 02-06-09 16:51 Ναι απο την Ολλανδια.Η Εκθεση γινεται αρκετες φορες καθε χρονια,σε διαφορετικες χωρες.Δεν διαλεγουν την πιο ομορφη γατουλα,αλλα την αριστη μορφολογικα καθε κατηγοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η kristy314: #5.389 02-06-09 17:24 Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #5.390 02-06-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Click για ανάπτυξη... Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Η kristy314: #5.391 02-06-09 17:34 Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Γιαννης δε με συμπαθει ε;Κριμα πες του,και στην επομενη Εκθεση θα τον ειχα να μου κραταει την ουρα της Breena... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Η marzep έγραψε: #5.382 02-06-09 16:20 Αν του το πω η θα σκασει η θα με σκισει (που σου το ειπα).Τωρα που το σκεφτομαι,μηπως το boy να κανει κατ σιτινγκ και εγω να κραταω τον μικρο πριγκιπα????Ενδιαφερομαι,ναιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η kristy314: #5.383 02-06-09 16:21 Τι ράτσα ειναι η κουκλάρα σου?(breena) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #5.384 02-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αν του το πω η θα σκασει η θα με σκισει (που σου το ειπα).Τωρα που το σκεφτομαι,μηπως το boy να κανει κατ σιτινγκ και εγω να κραταω τον μικρο πριγκιπα????Ενδιαφερομαι,ναιιιιιιιιιι! Click για ανάπτυξη... Μην του το λες τοτε,ησουν καλη παρεα στην προηγουμενη Εκθεση,μη σε χασουμε. Kristy η Breena μου ειναι Νορβηγικου Δασους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.385 02-06-09 16:31 Βαλε και μια Νορβηγικου Δασους στο καλαθι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #5.386 02-06-09 16:32 Σε ποιο καλαθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η kristy314: #5.387 02-06-09 16:32 Κούκλα!Από το εξωτερικό είναι? Να ρωτήσω και κάτι άλλο,η έκθεση αυτή γίνεται κάθε χρόνο?Και διαλέγουν την πιο όμορφη γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #5.388 02-06-09 16:51 Ναι απο την Ολλανδια.Η Εκθεση γινεται αρκετες φορες καθε χρονια,σε διαφορετικες χωρες.Δεν διαλεγουν την πιο ομορφη γατουλα,αλλα την αριστη μορφολογικα καθε κατηγοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η kristy314: #5.389 02-06-09 17:24 Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #5.390 02-06-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Click για ανάπτυξη... Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Η kristy314: #5.391 02-06-09 17:34 Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν του το πω η θα σκασει η θα με σκισει (που σου το ειπα).Τωρα που το σκεφτομαι,μηπως το boy να κανει κατ σιτινγκ και εγω να κραταω τον μικρο πριγκιπα????Ενδιαφερομαι,ναιιιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η kristy314: #5.383 02-06-09 16:21 Τι ράτσα ειναι η κουκλάρα σου?(breena) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #5.384 02-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αν του το πω η θα σκασει η θα με σκισει (που σου το ειπα).Τωρα που το σκεφτομαι,μηπως το boy να κανει κατ σιτινγκ και εγω να κραταω τον μικρο πριγκιπα????Ενδιαφερομαι,ναιιιιιιιιιι! Click για ανάπτυξη... Μην του το λες τοτε,ησουν καλη παρεα στην προηγουμενη Εκθεση,μη σε χασουμε. Kristy η Breena μου ειναι Νορβηγικου Δασους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.385 02-06-09 16:31 Βαλε και μια Νορβηγικου Δασους στο καλαθι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #5.386 02-06-09 16:32 Σε ποιο καλαθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η kristy314: #5.387 02-06-09 16:32 Κούκλα!Από το εξωτερικό είναι? Να ρωτήσω και κάτι άλλο,η έκθεση αυτή γίνεται κάθε χρόνο?Και διαλέγουν την πιο όμορφη γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #5.388 02-06-09 16:51 Ναι απο την Ολλανδια.Η Εκθεση γινεται αρκετες φορες καθε χρονια,σε διαφορετικες χωρες.Δεν διαλεγουν την πιο ομορφη γατουλα,αλλα την αριστη μορφολογικα καθε κατηγοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η kristy314: #5.389 02-06-09 17:24 Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #5.390 02-06-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Click για ανάπτυξη... Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Η kristy314: #5.391 02-06-09 17:34 Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ράτσα ειναι η κουκλάρα σου?(breena) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #5.384 02-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αν του το πω η θα σκασει η θα με σκισει (που σου το ειπα).Τωρα που το σκεφτομαι,μηπως το boy να κανει κατ σιτινγκ και εγω να κραταω τον μικρο πριγκιπα????Ενδιαφερομαι,ναιιιιιιιιιι! Click για ανάπτυξη... Μην του το λες τοτε,ησουν καλη παρεα στην προηγουμενη Εκθεση,μη σε χασουμε. Kristy η Breena μου ειναι Νορβηγικου Δασους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.385 02-06-09 16:31 Βαλε και μια Νορβηγικου Δασους στο καλαθι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #5.386 02-06-09 16:32 Σε ποιο καλαθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η kristy314: #5.387 02-06-09 16:32 Κούκλα!Από το εξωτερικό είναι? Να ρωτήσω και κάτι άλλο,η έκθεση αυτή γίνεται κάθε χρόνο?Και διαλέγουν την πιο όμορφη γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #5.388 02-06-09 16:51 Ναι απο την Ολλανδια.Η Εκθεση γινεται αρκετες φορες καθε χρονια,σε διαφορετικες χωρες.Δεν διαλεγουν την πιο ομορφη γατουλα,αλλα την αριστη μορφολογικα καθε κατηγοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η kristy314: #5.389 02-06-09 17:24 Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #5.390 02-06-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Click για ανάπτυξη... Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Η kristy314: #5.391 02-06-09 17:34 Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αν του το πω η θα σκασει η θα με σκισει (που σου το ειπα).Τωρα που το σκεφτομαι,μηπως το boy να κανει κατ σιτινγκ και εγω να κραταω τον μικρο πριγκιπα????Ενδιαφερομαι,ναιιιιιιιιιι! Click για ανάπτυξη... Μην του το λες τοτε,ησουν καλη παρεα στην προηγουμενη Εκθεση,μη σε χασουμε. Kristy η Breena μου ειναι Νορβηγικου Δασους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.385 02-06-09 16:31 Βαλε και μια Νορβηγικου Δασους στο καλαθι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #5.386 02-06-09 16:32 Σε ποιο καλαθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η kristy314: #5.387 02-06-09 16:32 Κούκλα!Από το εξωτερικό είναι? Να ρωτήσω και κάτι άλλο,η έκθεση αυτή γίνεται κάθε χρόνο?Και διαλέγουν την πιο όμορφη γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #5.388 02-06-09 16:51 Ναι απο την Ολλανδια.Η Εκθεση γινεται αρκετες φορες καθε χρονια,σε διαφορετικες χωρες.Δεν διαλεγουν την πιο ομορφη γατουλα,αλλα την αριστη μορφολογικα καθε κατηγοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η kristy314: #5.389 02-06-09 17:24 Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #5.390 02-06-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Click για ανάπτυξη... Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Η kristy314: #5.391 02-06-09 17:34 Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαλε και μια Νορβηγικου Δασους στο καλαθι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #5.386 02-06-09 16:32 Σε ποιο καλαθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η kristy314: #5.387 02-06-09 16:32 Κούκλα!Από το εξωτερικό είναι? Να ρωτήσω και κάτι άλλο,η έκθεση αυτή γίνεται κάθε χρόνο?Και διαλέγουν την πιο όμορφη γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #5.388 02-06-09 16:51 Ναι απο την Ολλανδια.Η Εκθεση γινεται αρκετες φορες καθε χρονια,σε διαφορετικες χωρες.Δεν διαλεγουν την πιο ομορφη γατουλα,αλλα την αριστη μορφολογικα καθε κατηγοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η kristy314: #5.389 02-06-09 17:24 Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #5.390 02-06-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Click για ανάπτυξη... Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Η kristy314: #5.391 02-06-09 17:34 Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ποιο καλαθι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η kristy314: #5.387 02-06-09 16:32 Κούκλα!Από το εξωτερικό είναι? Να ρωτήσω και κάτι άλλο,η έκθεση αυτή γίνεται κάθε χρόνο?Και διαλέγουν την πιο όμορφη γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #5.388 02-06-09 16:51 Ναι απο την Ολλανδια.Η Εκθεση γινεται αρκετες φορες καθε χρονια,σε διαφορετικες χωρες.Δεν διαλεγουν την πιο ομορφη γατουλα,αλλα την αριστη μορφολογικα καθε κατηγοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η kristy314: #5.389 02-06-09 17:24 Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #5.390 02-06-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Click για ανάπτυξη... Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Η kristy314: #5.391 02-06-09 17:34 Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κούκλα!Από το εξωτερικό είναι? Να ρωτήσω και κάτι άλλο,η έκθεση αυτή γίνεται κάθε χρόνο?Και διαλέγουν την πιο όμορφη γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #5.388 02-06-09 16:51 Ναι απο την Ολλανδια.Η Εκθεση γινεται αρκετες φορες καθε χρονια,σε διαφορετικες χωρες.Δεν διαλεγουν την πιο ομορφη γατουλα,αλλα την αριστη μορφολογικα καθε κατηγοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η kristy314: #5.389 02-06-09 17:24 Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #5.390 02-06-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Click για ανάπτυξη... Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Η kristy314: #5.391 02-06-09 17:34 Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι απο την Ολλανδια.Η Εκθεση γινεται αρκετες φορες καθε χρονια,σε διαφορετικες χωρες.Δεν διαλεγουν την πιο ομορφη γατουλα,αλλα την αριστη μορφολογικα καθε κατηγοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η kristy314: #5.389 02-06-09 17:24 Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #5.390 02-06-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Click για ανάπτυξη... Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Η kristy314: #5.391 02-06-09 17:34 Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:26 Η moukelis έγραψε: #5.390 02-06-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Click για ανάπτυξη... Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Η kristy314: #5.391 02-06-09 17:34 Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Και πάει όποιος θέλει ε?Θα πάω και το κουνάκι μου τοτε κάποια στιγμή. Καλε τι μωρά είναι αυτά που έβαλες εδώ??Θεικά!! Στα στέλνουν αεροπορικώς? Click για ανάπτυξη... Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Η kristy314: #5.391 02-06-09 17:34 Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η moukelis έγραψε: #5.392 02-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Α δηλαδή αν θελήσω γατάκι απο εξωτερικό πρέπει να πάω να τα πάρω μονη μου ε?Μαλιστα... Γιατι αν ήθελα Βιρμανίας στην Ελλάδα δεν έχει.Τα νορβηγικού δάσους μόνο έξω υπάρχουν και αυτα? Click για ανάπτυξη... Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #5.393 02-06-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι. Προς το παρον δεν υπαρχει εκτροφειο νορβηγικων στην Ελλαδα,το δικο μας ερασιτεχνικο θα ειναι το πρωτο. Click για ανάπτυξη... Ελα, ελα βραζει το πραγμα! Περιμενω πως και πως την αιτηση σου για αδεια εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η Νεκταρια έγραψε: #5.394 02-06-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πηγαινει οποιος εχει γατουλα ρατσας με τα χαρτια της,γατούλα με φυλη υπο αναγνωριση ή κεραμιδογατακι,διαγωνιζονται σε ξεχωριστες κατηγοριες. Οχι,δεν τα στελνει,απλα επειδη δεν μπορω να αλλαξω το εισητηριο μου για να τα παραλαβω θα κανει μια εξαιρεση. Click για ανάπτυξη... Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #5.395 02-06-09 17:58 Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #5.396 02-06-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συνηθως σε περνανε απο κοσκινο οι ξενοι εκτροφεις(εχουμε κακο ονομα σαν Ελλαδα)Σε καποιον δεν του δινανε και μεσολαβησα εγω Click για ανάπτυξη... Κοσκινο δε λες τιποτα...Εγω επειδη ηξερα τι θελει να ξερει εγραψα ενα κατεβατο απο μονη μου απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.397 02-06-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι εννοεις την αιτηση;Στειλε μου ενα ΡΜ με τα διαδικαστικα. Click για ανάπτυξη... Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #5.398 02-06-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να στα πω απο δω για να μαθαινουν κι αλλοι Η "Αιτηση" δεν ειναι τπτ αλλο απο το να μας πεις πως εχεις 2 θηλυκα και 1 αρσενικο,εγγραφοντας τα γατακια στον ομιλο.Γραφεις 3 ονοματα εκτροφειου εκ των οποιων ενα θα διαλεχτει απο τη FIFe.Γιατι τρια?Γιατι δεν θα υπαρχει αλλο με το ιδιο ονομα πουθενα.Και για να μη πηγαινοερχομαστε ,λεμε τρια ονοματα .Καταλαβες? Πληρωνεις καποια χρηματα στον ομιλο,και εγινες εκτροφεας.Καλο? Click για ανάπτυξη... Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.399 02-06-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 268 269 270 271 272 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 270 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο και σχετικα ευκολο,αλλα εγω δε μπορω να γραφτω Νεκταρινι,δε θα παρω αλλο κοριτσακι... Click για ανάπτυξη... Γιατι Δωρα μου,δεν το σκεφτεσαι καθολου?Ισως του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #5.400 02-06-09 21:46 Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οχι δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω τι και πως αργοτερα αλλα προς το παρον δεν θα παρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.