Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η Μαρία Γάτσιου: #6.781 05-10-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και από μας!Κούκλα η Ice όπως πάντα,της άξιζε η 1η θέσηΜπράβο Νεκταρία πάντα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η bastet_13: #6.782 05-10-09 17:22 congrtssssssssssssss!!!!μπραβο νεκταρια..πολυ χαρηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 18:46 Η ESTELLE έγραψε: #6.783 05-10-09 18:46 Nεκταρία συγχαρητήρια κι απο μένα!!!Μπράβο στην Ice για τον τίτλο!!!Είναι κουκλάρα η άτιμη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Η Νεκταρια έγραψε: #6.784 05-10-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nεκταρία συγχαρητήρια κι απο μένα!!!Μπράβο στην Ice για τον τίτλο!!!Είναι κουκλάρα η άτιμη!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.785 05-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... παντα τετοια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #6.786 05-10-09 20:15 Ευχαριστω Ελενη μου,και σε περιμενω απο κοντα να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 01:07 Η staman2 έγραψε: #6.787 06-10-09 01:07 Καλώς ήρθαν οι νικητές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.788 06-10-09 13:24 αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Ο EL GATO έγραψε: #6.789 06-10-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Click για ανάπτυξη... Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.790 06-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω Παυλη!! παω να κλεισω εισιτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #6.791 06-10-09 15:13 Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια και από μας!Κούκλα η Ice όπως πάντα,της άξιζε η 1η θέσηΜπράβο Νεκταρία πάντα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η bastet_13: #6.782 05-10-09 17:22 congrtssssssssssssss!!!!μπραβο νεκταρια..πολυ χαρηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 18:46 Η ESTELLE έγραψε: #6.783 05-10-09 18:46 Nεκταρία συγχαρητήρια κι απο μένα!!!Μπράβο στην Ice για τον τίτλο!!!Είναι κουκλάρα η άτιμη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Η Νεκταρια έγραψε: #6.784 05-10-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nεκταρία συγχαρητήρια κι απο μένα!!!Μπράβο στην Ice για τον τίτλο!!!Είναι κουκλάρα η άτιμη!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.785 05-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... παντα τετοια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #6.786 05-10-09 20:15 Ευχαριστω Ελενη μου,και σε περιμενω απο κοντα να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 01:07 Η staman2 έγραψε: #6.787 06-10-09 01:07 Καλώς ήρθαν οι νικητές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.788 06-10-09 13:24 αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Ο EL GATO έγραψε: #6.789 06-10-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Click για ανάπτυξη... Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.790 06-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω Παυλη!! παω να κλεισω εισιτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #6.791 06-10-09 15:13 Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
congrtssssssssssssss!!!!μπραβο νεκταρια..πολυ χαρηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 18:46 Η ESTELLE έγραψε: #6.783 05-10-09 18:46 Nεκταρία συγχαρητήρια κι απο μένα!!!Μπράβο στην Ice για τον τίτλο!!!Είναι κουκλάρα η άτιμη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Η Νεκταρια έγραψε: #6.784 05-10-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nεκταρία συγχαρητήρια κι απο μένα!!!Μπράβο στην Ice για τον τίτλο!!!Είναι κουκλάρα η άτιμη!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.785 05-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... παντα τετοια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #6.786 05-10-09 20:15 Ευχαριστω Ελενη μου,και σε περιμενω απο κοντα να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 01:07 Η staman2 έγραψε: #6.787 06-10-09 01:07 Καλώς ήρθαν οι νικητές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.788 06-10-09 13:24 αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Ο EL GATO έγραψε: #6.789 06-10-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Click για ανάπτυξη... Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.790 06-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω Παυλη!! παω να κλεισω εισιτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #6.791 06-10-09 15:13 Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nεκταρία συγχαρητήρια κι απο μένα!!!Μπράβο στην Ice για τον τίτλο!!!Είναι κουκλάρα η άτιμη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:02 Η Νεκταρια έγραψε: #6.784 05-10-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nεκταρία συγχαρητήρια κι απο μένα!!!Μπράβο στην Ice για τον τίτλο!!!Είναι κουκλάρα η άτιμη!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.785 05-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... παντα τετοια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #6.786 05-10-09 20:15 Ευχαριστω Ελενη μου,και σε περιμενω απο κοντα να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 01:07 Η staman2 έγραψε: #6.787 06-10-09 01:07 Καλώς ήρθαν οι νικητές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.788 06-10-09 13:24 αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Ο EL GATO έγραψε: #6.789 06-10-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Click για ανάπτυξη... Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.790 06-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω Παυλη!! παω να κλεισω εισιτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #6.791 06-10-09 15:13 Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Nεκταρία συγχαρητήρια κι απο μένα!!!Μπράβο στην Ice για τον τίτλο!!!Είναι κουκλάρα η άτιμη!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.785 05-10-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... παντα τετοια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #6.786 05-10-09 20:15 Ευχαριστω Ελενη μου,και σε περιμενω απο κοντα να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 01:07 Η staman2 έγραψε: #6.787 06-10-09 01:07 Καλώς ήρθαν οι νικητές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.788 06-10-09 13:24 αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Ο EL GATO έγραψε: #6.789 06-10-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Click για ανάπτυξη... Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.790 06-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω Παυλη!! παω να κλεισω εισιτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #6.791 06-10-09 15:13 Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... παντα τετοια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #6.786 05-10-09 20:15 Ευχαριστω Ελενη μου,και σε περιμενω απο κοντα να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 01:07 Η staman2 έγραψε: #6.787 06-10-09 01:07 Καλώς ήρθαν οι νικητές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.788 06-10-09 13:24 αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Ο EL GATO έγραψε: #6.789 06-10-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Click για ανάπτυξη... Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.790 06-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω Παυλη!! παω να κλεισω εισιτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #6.791 06-10-09 15:13 Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω Ελενη μου,και σε περιμενω απο κοντα να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 01:07 Η staman2 έγραψε: #6.787 06-10-09 01:07 Καλώς ήρθαν οι νικητές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.788 06-10-09 13:24 αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Ο EL GATO έγραψε: #6.789 06-10-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Click για ανάπτυξη... Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.790 06-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω Παυλη!! παω να κλεισω εισιτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #6.791 06-10-09 15:13 Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς ήρθαν οι νικητές!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.788 06-10-09 13:24 αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Ο EL GATO έγραψε: #6.789 06-10-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Click για ανάπτυξη... Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.790 06-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω Παυλη!! παω να κλεισω εισιτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #6.791 06-10-09 15:13 Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Ο EL GATO έγραψε: #6.789 06-10-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Click για ανάπτυξη... Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.790 06-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω Παυλη!! παω να κλεισω εισιτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #6.791 06-10-09 15:13 Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αφου η κυρια Νεκταρια δεν μας ευχαριστει για τα συγχαρητηρια που της βαλαμε θα παρω το Παυλο και θα παμε Αυστρια να παρουμε Βιρμανακι... ο Παυλος θα θυσιαστει σε αυτη τη κακασχημη εκτροφεα να μου κανει καλη τιμη...τι λες Παυλη? Click για ανάπτυξη... Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.790 06-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω Παυλη!! παω να κλεισω εισιτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #6.791 06-10-09 15:13 Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να ξέρεις, όμως, πως θα το κάνω για σένα... Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω Παυλη!! παω να κλεισω εισιτηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:13 Η Νεκταρια έγραψε: #6.791 06-10-09 15:13 Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.792 06-10-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.793 06-10-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Sorry ζουζουνα,αλλα χτες εκανα πολ.παραθεση απαντωντας σε σενα στη Μαρια Γατσιου και bastetΒλεποντας να παραπονιεσαι λεω καλε τι λεει?Αλλα πραγματικα εχεις δικιο.Η απαντηση μου πουθεναΤι συνεβη δεν ξερω Any way,σας ευχαριστω ολες αλλα την αλλη φορα θελω κερκιδαΚαι πουσαι,μαζι θα παμε Αυστρια Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.794 06-10-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν έχει τέτοια... Την πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Ο EL GATO έγραψε: #6.795 06-10-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.796 06-10-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:12 Ο EL GATO έγραψε: #6.797 06-10-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε να μη τη κανω να νοιωσει μειονεκτικα τη καημενη τη κοπελα και δεν μπορει να το ξεπερασει μετα Click για ανάπτυξη... Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.798 06-10-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα εσυ και θα βρεθεί η λύση. Το πολύ πολύ τη διωχνουμε από το δωμάτιο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η staman2 έγραψε: #6.799 06-10-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 338 339 340 341 342 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 340 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σενα αγορι μου και θα κλεισω δικλινο να κοιμηθεις με την εκτροφεα κι εγω με το μαξιλαρι μου στη μπανιερα παρεα με τις ωτοασπιδες μου να μην σας ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, πολύ οπισθοδρομικη σε βρίσκω... Γιατί να μην συμμετέχουν όλοι; Click για ανάπτυξη... Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:30 Η Μαρία Γάτσιου: #6.800 06-10-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... απ'το στόμα μου το πήρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.