Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Η Νεκταρια έγραψε: #6.801 06-10-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... Ο Μιχαλακις λειπει τωρα να μας τα σουρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 19:50 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.802 06-10-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Ελενη μου,και σε περιμενω απο κοντα να τα πουμε Click για ανάπτυξη... αυριο το απογευμα θα μπω σαλαμινα. θα τηλεφωνηθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο EL GATO έγραψε: #6.803 06-10-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.804 07-10-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ο Μιχαλακις λειπει τωρα να μας τα σουρει Click για ανάπτυξη... γι'αυτο ξεσαλωσα χθες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η meows έγραψε: #6.805 07-10-09 10:03 Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.806 07-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο ξεσαλωσα χθες ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Click για ανάπτυξη... Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.807 07-10-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:19 Η meows έγραψε: #6.808 07-10-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Click για ανάπτυξη... Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #6.809 07-10-09 10:20 Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:25 Η meows έγραψε: #6.810 07-10-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.811 07-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... Ο Μιχαλακις λειπει τωρα να μας τα σουρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 19:50 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #6.802 06-10-09 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Ελενη μου,και σε περιμενω απο κοντα να τα πουμε Click για ανάπτυξη... αυριο το απογευμα θα μπω σαλαμινα. θα τηλεφωνηθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο EL GATO έγραψε: #6.803 06-10-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.804 07-10-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ο Μιχαλακις λειπει τωρα να μας τα σουρει Click για ανάπτυξη... γι'αυτο ξεσαλωσα χθες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η meows έγραψε: #6.805 07-10-09 10:03 Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.806 07-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο ξεσαλωσα χθες ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Click για ανάπτυξη... Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.807 07-10-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:19 Η meows έγραψε: #6.808 07-10-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Click για ανάπτυξη... Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #6.809 07-10-09 10:20 Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:25 Η meows έγραψε: #6.810 07-10-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.811 07-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω Ελενη μου,και σε περιμενω απο κοντα να τα πουμε Click για ανάπτυξη... αυριο το απογευμα θα μπω σαλαμινα. θα τηλεφωνηθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο EL GATO έγραψε: #6.803 06-10-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.804 07-10-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ο Μιχαλακις λειπει τωρα να μας τα σουρει Click για ανάπτυξη... γι'αυτο ξεσαλωσα χθες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η meows έγραψε: #6.805 07-10-09 10:03 Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.806 07-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο ξεσαλωσα χθες ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Click για ανάπτυξη... Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.807 07-10-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:19 Η meows έγραψε: #6.808 07-10-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Click για ανάπτυξη... Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #6.809 07-10-09 10:20 Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:25 Η meows έγραψε: #6.810 07-10-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.811 07-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σόδομα και γόμορααααα ορίστε μας.... Λίγο έλειψα και να τι βλέπω!!! Τς τς τς Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.804 07-10-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ο Μιχαλακις λειπει τωρα να μας τα σουρει Click για ανάπτυξη... γι'αυτο ξεσαλωσα χθες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η meows έγραψε: #6.805 07-10-09 10:03 Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.806 07-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο ξεσαλωσα χθες ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Click για ανάπτυξη... Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.807 07-10-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:19 Η meows έγραψε: #6.808 07-10-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Click για ανάπτυξη... Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #6.809 07-10-09 10:20 Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:25 Η meows έγραψε: #6.810 07-10-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.811 07-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ο Μιχαλακις λειπει τωρα να μας τα σουρει Click για ανάπτυξη... γι'αυτο ξεσαλωσα χθες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η meows έγραψε: #6.805 07-10-09 10:03 Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.806 07-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο ξεσαλωσα χθες ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Click για ανάπτυξη... Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.807 07-10-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:19 Η meows έγραψε: #6.808 07-10-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Click για ανάπτυξη... Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #6.809 07-10-09 10:20 Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:25 Η meows έγραψε: #6.810 07-10-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.811 07-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η staman2 έγραψε: #6.806 07-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο ξεσαλωσα χθες ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Click για ανάπτυξη... Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.807 07-10-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:19 Η meows έγραψε: #6.808 07-10-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Click για ανάπτυξη... Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #6.809 07-10-09 10:20 Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:25 Η meows έγραψε: #6.810 07-10-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.811 07-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Έλα βρε Αναστασια μου... Εσυ είσαι προοδευτικός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο ξεσαλωσα χθες ειναι ειναι...αστη να λεει Παυλο...ειναι τοσο προοδευτικη δηλαδη που σε κανει και κοκκινιζεις με τις απαιχτες ατακες... Click για ανάπτυξη... Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.807 07-10-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:19 Η meows έγραψε: #6.808 07-10-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Click για ανάπτυξη... Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #6.809 07-10-09 10:20 Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:25 Η meows έγραψε: #6.810 07-10-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.811 07-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:19 Η meows έγραψε: #6.808 07-10-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Click για ανάπτυξη... Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #6.809 07-10-09 10:20 Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:25 Η meows έγραψε: #6.810 07-10-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.811 07-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι! Ονειρευεται τωρα ζωντανα τα ψαρια ή τις πεταλουδες? Click για ανάπτυξη... Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #6.809 07-10-09 10:20 Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:25 Η meows έγραψε: #6.810 07-10-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.811 07-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:25 Η meows έγραψε: #6.810 07-10-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.811 07-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.811 07-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meows: Βασικά, τσεκάρει την υπογραφή του καλλιτέχνη! Αλλά την ιντριγκάρουν και οι σολωμοί! Click για ανάπτυξη... να της δωσεις ενα μονοκλ τοτε να κανει επαγγελματικη δουλεια να τη χαιρεσαι τη κουκλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #6.812 07-10-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ... ναι.. ειμαι προοδευτική οσο ΔΕΝ παίρνει.Αφου σοκάρω καμμια φορά γμτ μ΄αυτα που λέω...Αλλα ε Παύλο μου να μην κρατήσεω έεετσι για τα μάτια ...ε να... ένα image σοβαρής ?εχω και τα χρονάκια μου... (πλάκα κάνω... ξεσαλώστε αγαπες μου κι εγώ μαζί σαςςςςςςςςς)! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο EL GATO έγραψε: #6.813 07-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meows: Γεια! Ναι, είναι απλά τεράστια!!! Μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Από όρεξη δε... Click για ανάπτυξη... Να τη χαίρεσαι! Είναι πολύ ωραία γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η staman2 έγραψε: #6.814 07-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σωστά! Ας μην ξεχνάμε πως «παίζει» και ο Ηλιας πια εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.815 07-10-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παυλο μου ΑΥΤΟ πού το πας??? χμμμμ πολυ δίκιο έχεις. ΠΛΕΟΝ πρέπει να προσέχω. Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.816 07-10-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η staman2 έγραψε: #6.817 07-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος είναι εδώ για να σε προστατεύει, ε; Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.818 07-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά Αναστασια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:39 Ο EL GATO έγραψε: #6.819 07-10-09 14:39 Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.820 07-10-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... και που να μην ηταν και φιλοι πως θα κανανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.