EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο EL GATO έγραψε: #7.281 22-11-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε θα μας τρελανεις? ειναι ησυχος ή δεν ειναι? γιατι αναμφισβητητα ωραιος ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε, στις φωτογραφίες είναι ήσυχος. Κατα τα αλλά... Με καταγρατζουνισε πάλι σήμερα. Μάλλον μια και καλή μου έκανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.282 22-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, στις φωτογραφίες είναι ήσυχος. Κατα τα αλλά... Με καταγρατζουνισε πάλι σήμερα. Μάλλον μια και καλή μου έκανε. Click για ανάπτυξη... καλε ναι το ξερω, επειδη ελεγες τα φαινομενα απατουν... να μην του επιτρεπεις να σε γρατζουνα...ποτε...στο λεω γιατι το κανει συχνα.. με το που γινεται, μη κανεις τιποτα απο το να τον αγνοησεις και να κανεις οτι δεν υπαρχει στο σπιτι για παρα πολλη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο EL GATO έγραψε: #7.283 22-11-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι το ξερω, επειδη ελεγες τα φαινομενα απατουν... να μην του επιτρεπεις να σε γρατζουνα...ποτε...στο λεω γιατι το κανει συχνα.. με το που γινεται, μη κανεις τιποτα απο το να τον αγνοησεις και να κανεις οτι δεν υπαρχει στο σπιτι για παρα πολλη ωρα... Click για ανάπτυξη... Βασικά το γρατζουνισμα δε με ενοχλεί, γιατί, τις πιο πολλές φορές, το κάνει πάνω στο παιχνίδι. Το δαγκωμα είναι που πρέπει να κόψει με κάποιο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.284 22-11-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω παιδια Ειναι black silver tabby bloched Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #7.285 22-11-09 16:26 Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η Νεκταρια έγραψε: #7.286 22-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι σιλβερ Παυλο μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Click για ανάπτυξη... Δωρακι σιλBερ βρισκεις σε,black/blue/red/torty/cream//silver ολα με tabby Ta smoke απλα δεν εχουν tabby.Αν δεν το καταλαβες θα στο εξηγησω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:50 Η moukelis έγραψε: #7.287 22-11-09 16:50 Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:18 Ο EL GATO έγραψε: #7.288 22-11-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Click για ανάπτυξη... Μάλλον εγώ έκανα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:33 Η bastet_13: #7.289 23-11-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.290 23-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Click για ανάπτυξη... αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.291 23-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε θα μας τρελανεις? ειναι ησυχος ή δεν ειναι? γιατι αναμφισβητητα ωραιος ειναι! Click για ανάπτυξη... Βρε, στις φωτογραφίες είναι ήσυχος. Κατα τα αλλά... Με καταγρατζουνισε πάλι σήμερα. Μάλλον μια και καλή μου έκανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.282 22-11-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, στις φωτογραφίες είναι ήσυχος. Κατα τα αλλά... Με καταγρατζουνισε πάλι σήμερα. Μάλλον μια και καλή μου έκανε. Click για ανάπτυξη... καλε ναι το ξερω, επειδη ελεγες τα φαινομενα απατουν... να μην του επιτρεπεις να σε γρατζουνα...ποτε...στο λεω γιατι το κανει συχνα.. με το που γινεται, μη κανεις τιποτα απο το να τον αγνοησεις και να κανεις οτι δεν υπαρχει στο σπιτι για παρα πολλη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο EL GATO έγραψε: #7.283 22-11-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι το ξερω, επειδη ελεγες τα φαινομενα απατουν... να μην του επιτρεπεις να σε γρατζουνα...ποτε...στο λεω γιατι το κανει συχνα.. με το που γινεται, μη κανεις τιποτα απο το να τον αγνοησεις και να κανεις οτι δεν υπαρχει στο σπιτι για παρα πολλη ωρα... Click για ανάπτυξη... Βασικά το γρατζουνισμα δε με ενοχλεί, γιατί, τις πιο πολλές φορές, το κάνει πάνω στο παιχνίδι. Το δαγκωμα είναι που πρέπει να κόψει με κάποιο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.284 22-11-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω παιδια Ειναι black silver tabby bloched Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #7.285 22-11-09 16:26 Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η Νεκταρια έγραψε: #7.286 22-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι σιλβερ Παυλο μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Click για ανάπτυξη... Δωρακι σιλBερ βρισκεις σε,black/blue/red/torty/cream//silver ολα με tabby Ta smoke απλα δεν εχουν tabby.Αν δεν το καταλαβες θα στο εξηγησω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:50 Η moukelis έγραψε: #7.287 22-11-09 16:50 Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:18 Ο EL GATO έγραψε: #7.288 22-11-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Click για ανάπτυξη... Μάλλον εγώ έκανα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:33 Η bastet_13: #7.289 23-11-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.290 23-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Click για ανάπτυξη... αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.291 23-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε, στις φωτογραφίες είναι ήσυχος. Κατα τα αλλά... Με καταγρατζουνισε πάλι σήμερα. Μάλλον μια και καλή μου έκανε. Click για ανάπτυξη... καλε ναι το ξερω, επειδη ελεγες τα φαινομενα απατουν... να μην του επιτρεπεις να σε γρατζουνα...ποτε...στο λεω γιατι το κανει συχνα.. με το που γινεται, μη κανεις τιποτα απο το να τον αγνοησεις και να κανεις οτι δεν υπαρχει στο σπιτι για παρα πολλη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο EL GATO έγραψε: #7.283 22-11-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι το ξερω, επειδη ελεγες τα φαινομενα απατουν... να μην του επιτρεπεις να σε γρατζουνα...ποτε...στο λεω γιατι το κανει συχνα.. με το που γινεται, μη κανεις τιποτα απο το να τον αγνοησεις και να κανεις οτι δεν υπαρχει στο σπιτι για παρα πολλη ωρα... Click για ανάπτυξη... Βασικά το γρατζουνισμα δε με ενοχλεί, γιατί, τις πιο πολλές φορές, το κάνει πάνω στο παιχνίδι. Το δαγκωμα είναι που πρέπει να κόψει με κάποιο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.284 22-11-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω παιδια Ειναι black silver tabby bloched Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #7.285 22-11-09 16:26 Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η Νεκταρια έγραψε: #7.286 22-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι σιλβερ Παυλο μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Click για ανάπτυξη... Δωρακι σιλBερ βρισκεις σε,black/blue/red/torty/cream//silver ολα με tabby Ta smoke απλα δεν εχουν tabby.Αν δεν το καταλαβες θα στο εξηγησω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:50 Η moukelis έγραψε: #7.287 22-11-09 16:50 Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:18 Ο EL GATO έγραψε: #7.288 22-11-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Click για ανάπτυξη... Μάλλον εγώ έκανα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:33 Η bastet_13: #7.289 23-11-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.290 23-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Click για ανάπτυξη... αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.291 23-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι το ξερω, επειδη ελεγες τα φαινομενα απατουν... να μην του επιτρεπεις να σε γρατζουνα...ποτε...στο λεω γιατι το κανει συχνα.. με το που γινεται, μη κανεις τιποτα απο το να τον αγνοησεις και να κανεις οτι δεν υπαρχει στο σπιτι για παρα πολλη ωρα... Click για ανάπτυξη... Βασικά το γρατζουνισμα δε με ενοχλεί, γιατί, τις πιο πολλές φορές, το κάνει πάνω στο παιχνίδι. Το δαγκωμα είναι που πρέπει να κόψει με κάποιο τροπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.284 22-11-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω παιδια Ειναι black silver tabby bloched Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #7.285 22-11-09 16:26 Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η Νεκταρια έγραψε: #7.286 22-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι σιλβερ Παυλο μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Click για ανάπτυξη... Δωρακι σιλBερ βρισκεις σε,black/blue/red/torty/cream//silver ολα με tabby Ta smoke απλα δεν εχουν tabby.Αν δεν το καταλαβες θα στο εξηγησω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:50 Η moukelis έγραψε: #7.287 22-11-09 16:50 Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:18 Ο EL GATO έγραψε: #7.288 22-11-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Click για ανάπτυξη... Μάλλον εγώ έκανα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:33 Η bastet_13: #7.289 23-11-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.290 23-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Click για ανάπτυξη... αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.291 23-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω παιδια Ειναι black silver tabby bloched Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #7.285 22-11-09 16:26 Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η Νεκταρια έγραψε: #7.286 22-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι σιλβερ Παυλο μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Click για ανάπτυξη... Δωρακι σιλBερ βρισκεις σε,black/blue/red/torty/cream//silver ολα με tabby Ta smoke απλα δεν εχουν tabby.Αν δεν το καταλαβες θα στο εξηγησω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:50 Η moukelis έγραψε: #7.287 22-11-09 16:50 Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:18 Ο EL GATO έγραψε: #7.288 22-11-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Click για ανάπτυξη... Μάλλον εγώ έκανα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:33 Η bastet_13: #7.289 23-11-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.290 23-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Click για ανάπτυξη... αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.291 23-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:38 Η Νεκταρια έγραψε: #7.286 22-11-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι σιλβερ Παυλο μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Click για ανάπτυξη... Δωρακι σιλBερ βρισκεις σε,black/blue/red/torty/cream//silver ολα με tabby Ta smoke απλα δεν εχουν tabby.Αν δεν το καταλαβες θα στο εξηγησω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:50 Η moukelis έγραψε: #7.287 22-11-09 16:50 Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:18 Ο EL GATO έγραψε: #7.288 22-11-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Click για ανάπτυξη... Μάλλον εγώ έκανα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:33 Η bastet_13: #7.289 23-11-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.290 23-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Click για ανάπτυξη... αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.291 23-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες. Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι σιλβερ Παυλο μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο. Click για ανάπτυξη... Δωρακι σιλBερ βρισκεις σε,black/blue/red/torty/cream//silver ολα με tabby Ta smoke απλα δεν εχουν tabby.Αν δεν το καταλαβες θα στο εξηγησω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:50 Η moukelis έγραψε: #7.287 22-11-09 16:50 Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:18 Ο EL GATO έγραψε: #7.288 22-11-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Click για ανάπτυξη... Μάλλον εγώ έκανα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:33 Η bastet_13: #7.289 23-11-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.290 23-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Click για ανάπτυξη... αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.291 23-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:18 Ο EL GATO έγραψε: #7.288 22-11-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Click για ανάπτυξη... Μάλλον εγώ έκανα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:33 Η bastet_13: #7.289 23-11-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.290 23-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Click για ανάπτυξη... αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.291 23-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο; Click για ανάπτυξη... Μάλλον εγώ έκανα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:33 Η bastet_13: #7.289 23-11-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.290 23-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Click για ανάπτυξη... αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.291 23-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.290 23-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Click για ανάπτυξη... αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.291 23-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! αυτα μου αρεσουν!!!!!!! πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη Click για ανάπτυξη... αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.291 23-11-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon... δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η bastet_13: #7.292 23-11-09 15:29 εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.293 23-11-09 15:33 Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.294 23-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!! αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα Αλλο,αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #7.295 23-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles" καλα ιδιος ειναι Click για ανάπτυξη... Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η ESTELLE έγραψε: #7.296 23-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η bastet_13: #7.297 23-11-09 21:06 μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μμμμμ.....OVERDOSE???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:22 Η staman2 έγραψε: #7.298 24-11-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χαιρετε.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ...και ξανα χαιρετε! Click για ανάπτυξη... Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η staman2 έγραψε: #7.299 24-11-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπεΤο ονομα του ZEBULON Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!! Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.300 24-11-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.