Τα Μaine Coon-άκια!!

καλε θα μας τρελανεις? ειναι ησυχος ή δεν ειναι?:P:lol:
γιατι αναμφισβητητα ωραιος ειναι!

Βρε, στις φωτογραφίες είναι ήσυχος. Κατα τα αλλά...

Με καταγρατζουνισε πάλι σήμερα. Μάλλον μια και καλή μου έκανε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε, στις φωτογραφίες είναι ήσυχος. Κατα τα αλλά...

Με καταγρατζουνισε πάλι σήμερα. Μάλλον μια και καλή μου έκανε.
καλε ναι το ξερω, επειδη ελεγες τα φαινομενα απατουν...
να μην του επιτρεπεις να σε γρατζουνα...ποτε...στο λεω γιατι το κανει συχνα..
με το που γινεται, μη κανεις τιποτα απο το να τον αγνοησεις και να κανεις οτι δεν υπαρχει στο σπιτι για παρα πολλη ωρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε ναι το ξερω, επειδη ελεγες τα φαινομενα απατουν...
να μην του επιτρεπεις να σε γρατζουνα...ποτε...στο λεω γιατι το κανει συχνα..
με το που γινεται, μη κανεις τιποτα απο το να τον αγνοησεις και να κανεις οτι δεν υπαρχει στο σπιτι για παρα πολλη ωρα...

Βασικά το γρατζουνισμα δε με ενοχλεί, γιατί, τις πιο πολλές φορές, το κάνει πάνω στο παιχνίδι. Το δαγκωμα είναι που πρέπει να κόψει με κάποιο τροπο.

Ευχαριστω παιδια:) Ειναι black silver tabby bloched

Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες.
Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις.

Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο.:confused:

Γι' αυτό οι φωτογραφίες ΔΕΝ πρέπει να έχουν φλας. Δείχνουν άλλα αντί άλλα. Φαίνεται silver στις φωτογραφίες.
Όπως και να χει είναι πανεμορφος. Καλώς να τον δεχτεις.
Μα ειναι σιλβερ Παυλο μου:)

Μα αν δεν κανω λαθος τα silver ειναι ασημενια με μαυρο.:confused:
Δωρακι σιλBερ βρισκεις σε,black/blue/red/torty/cream//silver ολα με tabby
Ta smoke απλα δεν εχουν tabby.Αν δεν το καταλαβες θα στο εξηγησω απο κοντα:)

Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο;

Οχι εννοουσα αυτο που ειπες κι εσυ,οτι ειναι silver με μαυρο το γατακι,αρα τι φαινεται λαθος στις φωτο;

Μάλλον εγώ έκανα λάθος.

zebulon11w3.jpg
zebulon11w4.jpg

zebulon11w5.jpg
zebulon11w6.jpg

Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπε:baby:Το ονομα του
ZEBULON:)
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!
αυτα μου αρεσουν!!!!!!!
πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη:P:P:P

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!
αυτα μου αρεσουν!!!!!!!
πανεμοοοοοοοοοορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!ο Υο και ο μουψης...βρηκαν ανταγωνιστη:P:P:P
αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon:redface:...
:P
δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια;)

αλλη φατσα ο Yogi αλλη αυτος ο κουνακος ο ponstan...α συγνωμη zebulon:redface:...
:P
δυο διαφερετικες φυλες με αλλα φατσονια;)

Ναι αλλα δεν μοστραρεις και κανενα ονομα,τωρα που δεν εχω χρονο;)

εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!!
αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!!

Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles";):)
καλα ιδιος ειναι:lol:

εγω παντως θα τον ονομαζα....DON-ONE αν ηταν δικο μου!!!!!
αυτο μου ερχεται στο μυαλο οταν το βλεπω!!!
ωραιο ειναι ,δοκιμασα να το "φωναξω" και δεν μου καθεται καλα:(
Αλλο,αλλο:rolleyes:

Αφου εχεις Troy, εκεινος που θα συμπλησωσει το κενο ειναι ο "Achilles";):)
καλα ιδιος ειναι:lol:

Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο:confused: εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι:happy:
Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι?:lol::lol::lol::lol:

Οταν ηρθε η Venus μολις την μυρισα ,μυριζε σαν μπισκοτο:confused: εξ ου και τ`ονομα της μπισκο-μπισκοτακι:happy:
Λες οταν μας ερθει αυτος να μυριζει σαν σουβλακι και να τον λεμε σουβλα-σουβλακι?:lol::lol::lol::lol:
Eύχομαι πάντως να μην τα "κάνει" στο δρόμο και όταν τον μυρίσεις σου έρθει να τον πεις "σκ**τό"-"σκ*τάκι"!!!!!!:P:P:P:lol:

μμμμμ.....OVERDOSE????

...και ξανα χαιρετε!
Παυλο οπως ΠΑΝΤΑ ο Μούψης ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Να τον χαιρεσαι τον υπέροχο κουνάκο σου!!! Ειναι θεϊκός!!! Και το χρώμα του ειναι υπέροχο. Οσο πάει και ομορφαίνει!:up::up:

zebulon11w3.jpg
zebulon11w4.jpg

zebulon11w5.jpg
zebulon11w6.jpg

Μετα το μπισκοτακι μας ,μας ερχεται το ναινουριο μας μπεμπε:baby:Το ονομα του
ZEBULON:)
Νεκταρία μου ειναι υπέροχος καθώς και οι γονεις του!!!
Μα το καλό να τον δεχθεις!!! Κούκλος και ειναι το αγαπημένο μου χρώμα:up::up:

:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back