Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Και πως καταφερα να εκθεσω 10 γατες ειναι αθλος.Ευτυχως με βοηθησαν οι φιλοι μου,να ειναι καλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

μια απο τις πιο συγκινητικες στιγμες ηταν οταν ηρθες με δακρυα στα ματια και μου ειπες..."συγνωμη" για την Ice σου που κερδισε τη Σεμελη μου...
Νεκταρια μου η ice και η Σεμελη ειναι γατες που τις εχουμε μαζι...ειναι και οι δυο δικες μας!!
στο Mycat τις μεγσλωνουμε, στο mycat τις ζευγαρωνουμε
, στο mycat τις ξεγενναμε, στο mycat τις γιατρευουμε, στο mycat τις λατρευουμε
εψαχνα ευκαιρια να μου πειτε κι εμενα συγχαρητηρια για τη Κρεμα και την Ice

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια για την έκθεση, για την άψογη παρουσία σου και την άψογη παρουσία των 10 γατιών σου. Τα βραβεία είναι το λιγότερο, το περισσότερο είναι η εκτίμηση του κόσμου και των φίλων σου.
Ένα μεγάλο βραβείο αξίζουν και οι βοηθοί της έκθεσης (Stewarts), για την άψογη συμπεριφορά και συνεισφορά τους.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τα ειδα οσα εγραψες εχτες.Σε ευχαριστω πολυΝεκταρινι μου σου εγραψα στο θεμα της Εκθεσης τα συγχαρητηρια μου
μια απο τις πιο συγκινητικες στιγμες ηταν οταν ηρθες με δακρυα στα ματια και μου ειπες..."συγνωμη" για την Ice σου που κερδισε τη Σεμελη μου...
Νεκταρια μου η ice και η Σεμελη ειναι γατες που τις εχουμε μαζι...ειναι και οι δυο δικες μας!!
στο Mycat τις μεγσλωνουμε, στο mycat τις ζευγαρωνουμε, στο mycat τις ξεγενναμε, στο mycat τις γιατρευουμε, στο mycat τις λατρευουμε
εψαχνα ευκαιρια να μου πειτε κι εμενα συγχαρητηρια για τη Κρεμα και την Ice![]()
Και με αυτα που εγραψες τωρα ,σου λεω πως και παλι βουρκωσα.Σου λεω ειλικρινα πως θα χαιρομουν αν εχανε η Ice απο τη Σεμελη.Οι γατες ολης της παρεουλας μας ειναι "δικιες μας"που ζουν σε χωριστα σπιτια.Ενα μεγαλο ευχαριστω για την συμπαρασταση και τη αγαπη που μου δειχνετε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Όχι σας μίλησα,εγώ με τη μηχανή που ρωτούσα για τον Τρόι ήμουν,αλλά είχατε πολύ δουλειά,δεν σας πέτυχα να κάθεστεΚοριτσακι μου γλυκο γιατι δεν ηρθες να μου μιλησεις?Δεν θα γνωριστουμε ποτε?Σε ευχαριστω πολυ για τις φωτογραφιες.Αν και ειχα μηχανη κοντα μου δεν καταφερα να βγαλω ουτε μιαΚαι πως καταφερα να εκθεσω 10 γατες ειναι αθλος.Ευτυχως με βοηθησαν οι φιλοι μου,να ειναι καλα
![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βρε Χριστινακι, αν με εβλεπες να καθομουν θα ηταν κατι σαν να ειχες κερδισει τον πρωτο αριθμο του τζοκερΌχι σας μίλησα,εγώ με τη μηχανή που ρωτούσα για τον Τρόι ήμουν,αλλά είχατε πολύ δουλειά,δεν σας πέτυχα να κάθεστε![]()

Επρεπε να μου ειχες πει ποια ησουν
Εστω και λιγο απο τον πιεσμενο χρονο μου ,θα αφιερωνα να λεγαμε δυο κουβεντες
Λυπαμαι που δεν σου εδωσα ενα γλυκο φιλακι
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μονο που ειχα φιλους σαν εσενα διπλα μου ηταν λυτρωση στα τοσα προβληματα και ευθυνες που αντιμετωπισα.Μου δινατε φτερα με τη παρουσια σας και μονοΝεκταρία,
Συγχαρητήρια για την έκθεση, για την άψογη παρουσία σου και την άψογη παρουσία των 10 γατιών σου. Τα βραβεία είναι το λιγότερο, το περισσότερο είναι η εκτίμηση του κόσμου και των φίλων σου.
Ένα μεγάλο βραβείο αξίζουν και οι βοηθοί της έκθεσης (Stewarts), για την άψογη συμπεριφορά και συνεισφορά τους.

EL GATO
Διάσημο μέλος
Όχι σας μίλησα,εγώ με τη μηχανή που ρωτούσα για τον Τρόι ήμουν,αλλά είχατε πολύ δουλειά,δεν σας πέτυχα να κάθεστε![]()
Βρε Χριστινακι, αν με εβλεπες να καθομουν θα ηταν κατι σαν να ειχες κερδισει τον πρωτο αριθμο του τζοκερ
Επρεπε να μου ειχες πει ποια ησουνΕστω και λιγο απο τον πιεσμενο χρονο μου ,θα αφιερωνα να λεγαμε δυο κουβεντες
![]()
Xριστινα, ουτε εμενα μου μιλησε.... Μη σου πω οτι με απεφευγε κιολας!!!!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

,πρωτη φορα ειδα απο κοντα κουνακι,ειχα μεγαλη περιεργεια να δω αυτους τους γαταρους απο κοντα!!!Την επομενη φορα θα φερω και τον φιλο μου που τους εχει ακουσει -απο μενα
-αλλα ουτε αυτος εχει ξαναδει,θα ενθουσιαστει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Οτι και να πω λίγο θα είναι!!Την ξέρεις την αδυναμία μου!!Νιώθω κι εγώ τόσο περήφανη για τις νίκες σας σαν να ήταν δικά μου!!Αντε στην επόμενη έκθεση εύχομαι Duran και Cammy να σας κάνουν παρεούλα!!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Eυχαριστω Στελλακι μου αν και τα ειπαμε τηλεφωνικως.Θα σε περιμενουμε στην επομενη ΣΙΓΟΥΡΑΝεκταρία μου συγχαρητήρια για τα κουνάκια μας κι απο εδώ!!!!
Οτι και να πω λίγο θα είναι!!Την ξέρεις την αδυναμία μου!!Νιώθω κι εγώ τόσο περήφανη για τις νίκες σας σαν να ήταν δικά μου!!Αντε στην επόμενη έκθεση εύχομαι Duran και Cammy να σας κάνουν παρεούλα!!!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν αυτά όλα που γράφει η φίλη μας Νεκταράκι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ακριβώς αυτά ειναι όσα θέλω να σου πω κι εγώ.Νεκταρινι μου σου εγραψα στο θεμα της Εκθεσης τα συγχαρητηρια μου
στο Mycat τις μεγσλωνουμε, στο mycat τις ζευγαρωνουμε, στο mycat τις ξεγενναμε, στο mycat τις γιατρευουμε, στο mycat τις λατρευουμε
εψαχνα ευκαιρια να μου πειτε κι εμενα συγχαρητηρια για τη Κρεμα και την Ice![]()
Καθώς κι οσα σου προείπε ο Ηλίας.... Πραγματικά χαρά μου που σ΄έχω φίλη μου, και πραγματικά ένοιωσα τη χαρά σου χαρά μου στις βραβεύσεις των γατιών σου. Οπως άλλωστε κι εσύ. Μα και όλα όσα έκανες και κατάφερες μας κάνουν χαρουμενους. Μπράβο και πάλι Νεκταρία μας και τώρα που έρχεται η ηρεμία, έρχεται η ώρα να χαλαρώσεις στο σπίτι μας μια μέρα. 

Συγχαρητήρια και πάλι για τις επιτυχίες των γατουνίων σου!!! κουκλάκια όλα τους
bunny
Περιβόητο μέλος
Βρε Χριστινακι, αν με εβλεπες να καθομουν θα ηταν κατι σαν να ειχες κερδισει τον πρωτο αριθμο του τζοκερ
Επρεπε να μου ειχες πει ποια ησουνΕστω και λιγο απο τον πιεσμενο χρονο μου ,θα αφιερωνα να λεγαμε δυο κουβεντες
![]()
Οκ,αν και δεν μου αρέσει να ενοχλώXριστινα, ουτε εμενα μου μιλησε.... Μη σου πω οτι με απεφευγε κιολας!!!!!!![]()
,θα τα πούμε στην επόμενη έκθεση 
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Η IC Big-Hannibals Red Ice και ο IC Alwaro Troy
μετα απο εναν κεραυνοβολο ερωτα μικρης σε διαρκεια σχεση, ηρθαν σε γαμο κοινωνια

Ο γαμος ετελεσθει σημερον σε στενο οικογενειακο κυκλο,καθ`οτι δημοφιλεις και οι δυο θα προκαλειτο κυκλοφοριακη συμφορηση

Το ευτυχες γεγονος,που ευχομαστε ολοι,το περιμενουμε το πρωτο δεκαημερο του Φλεβαρη.
Για να επανορθωσουμε θα ειστε καλεσμενοι στα βαφτησια

Η κοκονα μας τωρα ξεκουραζεται μετα την ενταση του γαμου

moukelis
Επιφανές μέλος
Πολυ ωραιο ζευγαρι!Τι χρωματα περιμενουμε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Γκτουπ!
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε επιτέλους!!!Σαν πολύ τον ταλαιπώρησε τον γαμβρό η κυρά Ice!!!!ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ
Η IC Big-Hannibals Red Ice και ο IC Alwaro Troy
μετα απο εναν κεραυνοβολο ερωτα μικρης σε διαρκεια σχεση, ηρθαν σε γαμο κοινωνια
Ο γαμος ετελεσθει σημερον σε στενο οικογενειακο κυκλο,καθ`οτι δημοφιλεις και οι δυο θα προκαλειτο κυκλοφοριακη συμφορηση
Το ευτυχες γεγονος,που ευχομαστε ολοι,το περιμενουμε το πρωτο δεκαημερο του Φλεβαρη.
Για να επανορθωσουμε θα ειστε καλεσμενοι στα βαφτησια
Η κοκονα μας τωρα ξεκουραζεται μετα την ενταση του γαμου![]()

Να μας ζήσουν τα παιδιά και καλούς κουνοαπογόνους!!!!

(Αχ τι μωρά θα βγάλουν....!!)

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
H ICE ειναι smokeΕχει η Ice ασημενιο;Αχ αυτη η γεννα θα με αποτελειωσει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool