tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

εγω δεν βαζω χλωρινη, χρησιμοποιω ζεστο/χλιαρο νερο και σαπουνι πιατων. ελπιζω να κανω καλα, καπου διαβασα μονο με νερακι, αλλα διφωνω να πω την αληθεια, ενα σαπουνοειδες για να καθαριζει καλο ειναι. και η δικια μου μια χαρα παει μετα το πλυσιμο με σαπουνι πιατων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Έχω μία απορια (ξανά!!). Την αμμολεκάνη με τι να την πλύνω ώστε να απολυμανθεί σωστά? Κάπου διάβασα ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε χλωρίνη ή κάποιο απορρυπαντικό με άρωμα γιατι απωθεί τις γάτες. Τι μου προτείνετε να χρησιμοποιήσω, και πόσο συχνά κατά τη γνώμη σας θα πρέπει να την πλένω?![]()
Α, ωραία
Μετά το θέμα για το πού πετάμε τα κακάκια, τώρα πώς πλένουμε την αμμολεκάνη...σωστό
Έχω 2 αμμολεκάνες και τις πλένω και τις δύο κάθε εβδομάδα με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι. Για απολύμανση χρησιμοποιώ αγνό, παρθένο ξυδάκι

ιβανα
Επιφανές μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ναι, δεν χρειάζονται υπερβολές, έχουμε κι΄αλλες δουλειέςΚαι εγώ την πλένω κάθε φορά που αλλάζω όλη την άμμο (κάθε 3-4 εβδομάδες με everclean άμμο) και χρησιμοποιώ ζεστό νερό και υγρό απορρυπαντικό (το μασσαλίας που δε μυρίζει πολύ). Στα φόρτε της απολύμανσης την έπλενα με betadine surgical scrub, αλλά είπα να μη γίνομαι νευρωτική και το έχω αραιώσει!![]()

tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
αλλά μετά είπα να μην γίνω υπερβολική. Βασικά πρέπει ν αλλάξω και την άμμο του γατακίου μου και σκέφτομαι την everclean γιατί διάβασα πολύ καλές κριτικές!Φωτεινή μου όλα είναι μια αλυσίδα!!! Το ένα σε οδηγεί σε άλλο!!!
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

DASKALOS
Νεοφερμένο μέλος
Ποιά είναι η γνώμη σας για την άμμο της Friskies;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Βασικά, για να θεωρηθεί αποτελεσματική πρέπει να την αλλάζεις το αργότερο κάθε 15 μέρες, πλένοντας καλά και το δοχείο της γάτας...
Νομίζω πως με λίγο περισσότερα χρήματα μπορείς να πάρεις άλλη άμμο, πιο αποτελεσματική, που θα κάνει και τη δική σου ζωή πιο εύκολη και με λιγότερες μυρωδιές
ειδικά αν το δοχείο της γάτας σου βρίσκεται σε κλειστό χώρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

καλη και οικονομικη

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
η φρισκις ειναι απλα συμπαθητικη. πολυ καλη αμμος ειναι η μπιοκατς στο πρασινο σακικαλη και οικονομικη
![]()
στο πρασινο ειναι αυτη που δεν εχει αρωμα πορτοκαλι??? ειναι καλυτερη απο το πορτοκαλι??? γιατι εγω αυτην ( πορτοκαλι) εχω παρει
ιβανα
Επιφανές μέλος
στο πρασινο ειναι αυτη που δεν εχει αρωμα πορτοκαλι??? ειναι καλυτερη απο το πορτοκαλι??? γιατι εγω αυτην ( πορτοκαλι) εχω παρει
το πρασινο σακι εχει αρωμα πευκο, το πορτοκαλί σακι εχει αρωμα πορτοκάλι. η πρασινη ειναι απιθανη, η πορτοκαλι δεν μ'αρεσει καθολου......
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool