TONK
Νεοφερμένο μέλος
Δοκίμασα την άμμο των Lion κ είναι απαίσια. Νομίζω ότι την υπόλοιπη θα την κρατήσω για τις γλάστρες γιατί για άμμος γάτας δεν κάνει σίγουρα
Lion? δεν την ξέρω...γιατί είναι απαίσια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι από τα SM Lion κάποιος θυμάμαι την είχε προτείνει κ πήγα κ την πήρα, αλλά μόλις το γατάκι κάνει το πιπί του γίνεται σαν λάσπη κ απλώνεται σε μεγάλη επιφάνεια με αποτέλεσμα να πετάς την μισή άμμο για να την καθαρίσειςLion? δεν την ξέρω...γιατί είναι απαίσια?

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλύτερα να κάνεις αλλαγή στην άμμο, παρά να βρωμάει...
Άρα, το πρόβλημα είναι όταν μπαίνει στην γατοφόρο και μέχρι το αυτοκίνητο. Δεν είναι τίποτα σοβαρό καλέ...μάλλον κάποια στιγμή θα το κόψει. Είναι μικρός ακόμα, φοβάται και νοιώθει ανασφάλεια. Αν είναι καλό παιδί στον γιατρό είναι το θέμα...
Δοκίμασε καμιά άμμο να μας πεις εντυπώσεις![]()
Ναι,αυτό είναι το πρόβλημα αλλά είναι σοβαρό αν σκεφτείς ότι η πολυκατοικία δεν πρέπει με τίποτα να τον πάρει χαμπάρι και αυτός ο άτιμος μόνο πινακίδα με νέον δεν κρεμάει πάνω απ'το κεφάλι του με το που βγαίνουμε έξω....Την τελευταία φορά αναγκάστηκα στο γυρισμό απ'τη γιατρό να τον φασκιώσω σα μωρό μέσα σε μια κουβερτούλα για να ανέβουμε αθόρυβα...Πως είμαι και όλίγον εύσωμη όσοι με είδαν θα νόμισαν ότι γέννησα και κουβαλάω το βρέφος στο σπίτι...

Θα δοκιμάσω...και θα σας πω...θα πάω αύριο γι'αυτή του Καρφούρ και θα κοιτάξω και την bio cat's(νομίζω την είδα σ'ένα κτηνιατρείο...)!Πάντως την Catsan την άλλαξα την Κυριακή(καθάρισα την τουαλέτα και έβαλα καθαρή άμμο)και σήμερα πάλι...Σε λίγο με φιάλη οξυγόνου θα κυκλοφορούμε έδω μέσα...Μία οι τρίχες(πατάς το πληκτρολόγιο και πετάγεται ένα σύννεφο)και μία η μυρωδία...

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δοκίμασε καμιά άμμο να μας πεις εντυπώσεις![]()
Λοιπόν δοκίμασα την άμμο των καρφούρ!Παράλληλα σταμάτησα να δίνω οποιαδήποτε λιχουδιά στον μικρό μου...Μόνο κροκέτες και νερό τρώει από το Σάββατο οπότε και άλλαξα άμμο....Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μυρίζει καθόλου το σπίτι!Δεν ξέρω αν βοηθάει η άμμος ή αν βοηθάει το ότι σταμάτησα να του δίνω λιχουδιές αλλά η κατάσταση βελτιώθηκε!Η άμμος είναι καλή από άποψη μυρωδιάς,δε λερώνει ιδιαίτερα(μέχρι στιγμής είδα μόνο μερικά χαλικάκια γύρω απ'την τουαλέτα!)αλλά προβληματίζομαι με την καθαριότητά της....Στη συσκευασία γράφει να αφαιρούνται καθημερινά τα περιτώματα(πράγμα εύκολο για τα κακά του)αλλά τα τσίσια του μιας και δεν τα κάνει σβώλους η άμμο δεν αφαιρούνται με τπτ...Επίσης λέει κάθε 3-4 μέρες να αλλάζεται η λερωμένη άμμος μόνο αλλά όχι ολόκληρη απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το εννοεί...
Τα κακά του εντάξει τα μαζεύω αλλά τα τσίσια του είναι σκορπισμένα και θαμμένα σ'όλη την άμμο από άκρη σε άκρη..Τι να κάνω;Να την καθαρίσω πετραδάκι πετραδάκι;Δεν γίνεται να πεταχτεί ένα τμήμα της πρέπει να πεταχτεί όλη αλλά αν πεταχτεί όλη δε συμφέρει καθόλου οικονομικά γιατί κάθε 3-4 μέρες πρέπει να την αλλάζεις άρα 3.40(που κάνει περίπου)επί δέκα φορές το μήνα 34 ευρώ...
(ούτε με την everclean δεν πλήρωνα τόσα πολλά μηνιαίως...)Δεν ξέρω...Όποιος την έχει δοκιμάσει ας με συμβουλέψει...Επίσης πήρα να δοκιμάσω και την άμμο του Βασιλόπουλου!Θα τη δοκιμάσω και θα σας πω!
TONK
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σε αυτες τις αμμους απλα δεν αφαιρεις τα τσισα!Την πετας ολη καθε 10 ημερες που θα αρχιζσει να μυριζει.Δεν ειναι αναγκη φυσικα να γεμισεις ολη τη λεκανη με αμμο γιατι ετσι δεν κανεις οικονομια!Εγω παντως ενα τμημα τσισων αφαιρουσα απο τον πατο εστω και με δυσκολια...Αλλα αφου δε μυριζε δε με ενοιαζε αν αφαιρει τα τσισα..Λοιπόν δοκίμασα την άμμο των καρφούρ!Παράλληλα σταμάτησα να δίνω οποιαδήποτε λιχουδιά στον μικρό μου...Μόνο κροκέτες και νερό τρώει από το Σάββατο οπότε και άλλαξα άμμο....Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μυρίζει καθόλου το σπίτι!Δεν ξέρω αν βοηθάει η άμμος ή αν βοηθάει το ότι σταμάτησα να του δίνω λιχουδιές αλλά η κατάσταση βελτιώθηκε!Η άμμος είναι καλή από άποψη μυρωδιάς,δε λερώνει ιδιαίτερα(μέχρι στιγμής είδα μόνο μερικά χαλικάκια γύρω απ'την τουαλέτα!)αλλά προβληματίζομαι με την καθαριότητά της....Στη συσκευασία γράφει να αφαιρούνται καθημερινά τα περιτώματα(πράγμα εύκολο για τα κακά του)αλλά τα τσίσια του μιας και δεν τα κάνει σβώλους η άμμο δεν αφαιρούνται με τπτ...Επίσης λέει κάθε 3-4 μέρες να αλλάζεται η λερωμένη άμμος μόνο αλλά όχι ολόκληρη απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το εννοεί...Τα κακά του εντάξει τα μαζεύω αλλά τα τσίσια του είναι σκορπισμένα και θαμμένα σ'όλη την άμμο από άκρη σε άκρη..Τι να κάνω;Να την καθαρίσω πετραδάκι πετραδάκι;Δεν γίνεται να πεταχτεί ένα τμήμα της πρέπει να πεταχτεί όλη αλλά αν πεταχτεί όλη δε συμφέρει καθόλου οικονομικά γιατί κάθε 3-4 μέρες πρέπει να την αλλάζεις άρα 3.40(που κάνει περίπου)επί δέκα φορές το μήνα 34 ευρώ...
(ούτε με την everclean δεν πλήρωνα τόσα πολλά μηνιαίως...)Δεν ξέρω...Όποιος την έχει δοκιμάσει ας με συμβουλέψει...Επίσης πήρα να δοκιμάσω και την άμμο του Βασιλόπουλου!Θα τη δοκιμάσω και θα σας πω!
![]()
Δοκιμασα και μια αλλη ακομα αμμο και πιστευω τελικα οτι αυτη ειναι καλυτερη!!!
Την βρησκω κι αυτη στα Carefur Μαρινοπουλος και λεγεται "Master & Cat".Κανει πολυ καλους και γερους σβωλους τα τσισα,δε μυριζει καθολου (οπως και η Carrefur),απλα ειναι πιο λεπτη και βγαινουν περισσοτερα χαλικακια εξω.Ειναι της ιδιας τιμης περιπου απλα σε μεγαλυτερη συσκευασια και τη συστεινω ανεπιφυλακτα!

Δοκιμαστε την!
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Παιδια δεν κανει να μενουν δεκα μερες τα ουρα στην αμμολεκανη,υπαρχει κινδυνος ουρολοιμωξεων.

δεν το ξερα!
Εγω ακομα και αυτην που κανει σβωλους και τα αφαιρω,την αφηνω μεχρι να βρωμισει δηλαδη 10 μερες περιπου!Αλλα ολο και καποια ποσοτητα ουρων εχει μεινει μεσα,δε γινεται να τα αφαιρεις ολα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry: Οχι δε θελω να φανταζομαι,εχω περασει και ουρολειμωξη και ηταν πολυ ασχημη εμπειρια...Αλλο να μεινει ενα σβωλακι,κι αλλο να μενουν ολα τα ουρα δεκα ημερων μεσα στην αμμολεκανη.Φαντασου τι θα γινονταν στην τουαλετα σου αν δεν τραβουσες το καζανακι δεκα μερες.

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Αμέσω καθάρισα την τουαλέτα αλλά η μυρωδιά δεν έφυγε και την επόμενη μέρα το πρωί ήταν ακόμα χειρότερη....Έτσι την πέταξα κατευθείαν και τώρα δοκιμάζω μια κρυσταλική...Νομίζω θα γυρίσω στην everclean...Αυτό το πατάκι για τις τουαλέτες που συγκρατεί την άμμο τι πατάκι είναι;;;Ρώτησα σε 3 πετ σοπ ούτε που το ξέρουν...
Δοκιμασα και μια αλλη ακομα αμμο και πιστευω τελικα οτι αυτη ειναι καλυτερη!!!Την βρησκω κι αυτη στα Carefur Μαρινοπουλος και λεγεται "Master & Cat".Κανει πολυ καλους και γερους σβωλους τα τσισα,δε μυριζει καθολου (οπως και η Carrefur),απλα ειναι πιο λεπτη και βγαινουν περισσοτερα χαλικακια εξω.Ειναι της ιδιας τιμης περιπου απλα σε μεγαλυτερη συσκευασια και τη συστεινω ανεπιφυλακτα!
Δοκιμαστε την!
Αυτή δεν την έχουν τα δικά μας τα καρφούρ...
Πήρα και την biokat's να δοκιμάσω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν αυτή των καρφούρ μέχρι την τέταρτη μέρα ήταν μια χαρά...Δε μύριζε,δε λέρωνε πολύ καλή αλλά απ'το βράδυ της τέταρτης μέρας άρχισε να μυρίζει...Την πέμπτη μέρα βρωμοκοπούσε ο τόπος και έτσι την πέταξα και δοκίμασα την άμμο 365 των ΑΒ...Για να είμαι ειλικρινής δε θα τη σύστηνα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου...Πρώτα απ'όλα είναι πολύυυυυυ βαρια και ειδικά για μένα που μένω σε πολυκατοικία χωρίς ασανσερ...Ζορίστηκα πολύ να την ανεβάσω και εκεί γύρω στο δεύτερο νόμιζα θα πάθω έμφραγμα!Το να την ρίξω στην αμμολεκάνη ήταν επίσης ένας άθλος καθώς το τσουβαλάκι είναι υπερβολικά βαρύ και συνεχώς έχανα την ισορροπία μου....Αφού τα κατάφερα σηκώθηκε μια σκόνη μα μια σκόνη...Η εμφάνισή της άμμου δε μου άρεσε καθόλου και όταν πάτησε μέσα ο μικρός και βγήκε έξω γέμισε ο τόπος άσπρες πατημασιές...Το χειρότερο όμως ήταν η μυρωδιά...Μόλις έκανε κακά του ο μικρός μύρισε τόσο άσχημα ο χώρος(σαν κλούβιο αβγό)...Αμέσω καθάρισα την τουαλέτα αλλά η μυρωδιά δεν έφυγε και την επόμενη μέρα το πρωί ήταν ακόμα χειρότερη....Έτσι την πέταξα κατευθείαν και τώρα δοκιμάζω μια κρυσταλική...Νομίζω θα γυρίσω στην everclean...Αυτό το πατάκι για τις τουαλέτες που συγκρατεί την άμμο τι πατάκι είναι;;;Ρώτησα σε 3 πετ σοπ ούτε που το ξέρουν...
Αυτή δεν την έχουν τα δικά μας τα καρφούρ...Πήρα και την biokat's να δοκιμάσω...
Που βρήκες την biokat's στην Θεσ/νίκη?
Στο Quiko εγώ δεν την βρήκα.
Αν θες μιά πιό οικονομική πρόταση να δοκιμάσεις και την shah από το aldi, που επίσης σχηματίζει σβόλους.

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την biokat's την πήρα από ένα πετ σοπ νομίζω η οδός λεγόταν Ανθέων και τώρα λέγεται Α.Παπανδρέου...Ακριβώς εκεί που χωρίζεται η παραλιακή (και άν πας δεξιά φτάνεις Ποσειδώνιο και αν πας αριστερά βγαίνεις προς Φοίνικα...)παίρνεις το δρόμο που πάει αριστερά...Στο δεξί σου χέρι έχει ένα παρκάκι και αμέσως μετά είναι το πετ σοπ(δεν έχω ιδέα πως λέγεται...εντελώς τυχαία πήγα...)Έχει πολύ ποικιλία σε άμμο...4-5 διαφορετικές...Αυτή την πήρα 4.50 ευρώ και είναι 5 κιλά...
moukelis
Επιφανές μέλος
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ξερω κι εγω αυτο το πετ σοπ,ειχε οντως αρκετη ποικιλια σε αμμους.Οσο για το πατακι,μπορεις να βαλεις ενα απλο,την ιδια δουλεια κανει.Οσο πιο αναγλυφο (αρκει να μην τσιμπα) τοσο καλυτερο.Εγω με την biokat's παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενη,κι εχω και τεσσερις...
Έχω ένα απλό πατάκι έξω απ'την τουαλέτα...Γέμιζε και αυτό άμμο αλλά και ολόκληρο το σπίτι...Θα ψάξω για κάτι πιο ανάγλυφο...Τώρα δοκιμάζω μια κρυσταλική και αμέσως μετά θα δοκιμάσω την biokat's...Γεμίζει άμμο το σπίτι σου;Είναι καλύτερη απ'την everclean(αν την έχεις δοκιμάσει φυσικά);
moukelis
Επιφανές μέλος
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι,οι κοκκοι ειναι πολυ μεγαλυτεροι απο την everclean,φανταζομαι αυτη που επαιρνες ηταν σαν αμμο θαλασσης ετσι;Δεν κολλαει στα ποδια τους,ουτε στα νορβηγακια που ειναι μακρυτριχα,και κανει αρκετα συμπαγεις σβωλους.Για μενα ειναι καλυτερη γιατι δε μυριζει,ακομα κι οταν βρεχεται βγαζει μια μυρωδια πευκου.
Αχ!Μακάρι...Έχει και καλή τιμή!Το πράσινο σακουλάκι παίρνεις;;Είχε και ένα πορτοκαλί...Αχ!Άμα δεν τα μεταφέρει στο κρεβάτι μου θα κάνω πάρτυ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool