Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

Σήμερα αγόρασα την EVERCLEAN 16,5 ευρώ το 10κιλο. Αύριο την δοκιμάζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα αγόρασα την EVERCLEAN 16,5 ευρώ το 10κιλο. Αύριο την δοκιμάζω.

η καλυτερη ειναι........αλλα πανακριβη......την biocats την δοκιμασες????:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η δοκιμασία στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία:mad:.
Ούτε που πατήσαν τα γατιά μέσα, βγήκαν το πρωϊ και τα κάνανε στην άμμο της βεράντας! Ξανά biokats και θα την βάλω ανακατεμένη την οικολογική με μπιοκατ έξω, μπας και την συνηθίσουν.

Μεινε εκει που ξερεις γιατι τα πειραματα αυτα εχουν!:lol:

η καλυτερη ειναι........αλλα πανακριβη......την biocats την δοκιμασες????:)

Όχι, πήγα απευθείας σε EVERCLEAN. Είδα φευγαλέα ότι είχε ένα σακί μικρό BIOCATS με πορτοκάλι (?)

Όχι, πήγα απευθείας σε EVERCLEAN. Είδα φευγαλέα ότι είχε ένα σακί μικρό BIOCATS με πορτοκάλι (?)

οχι......με τιποτα το πορτοκαλι..δεν μυριζει ωραια....την πρασινη να παιρνεις....τα 10 κιλα εχουν 7.50 με 8.50......:)

οχι......με τιποτα το πορτοκαλι..δεν μυριζει ωραια....την πρασινη να παιρνεις....τα 10 κιλα εχουν 7.50 με 8.50......:)

Μιλάμε για σημαντική διαφορά στα χρήματα τότε. Μετά την EVERCLEAN, θα δοκιμάσω BIOCATS. Ό,τι πει το γατί μου, θα το κάνω! :cool::cool:

Μιλάμε για σημαντική διαφορά στα χρήματα τότε. Μετά την EVERCLEAN, θα δοκιμάσω BIOCATS. Ό,τι πει το γατί μου, θα το κάνω! :cool::cool:

:lol::lol::lol::lol::lol:......καλα......εννοειται δεν πετας την εβερ κλιν......ειναι πολυ καλη..την χρhσιμοποιεις...και μετα δοκιμαζεις και την biocats!!!!!!:):)

16,5! μανα μου! νομιζω οτι εκμεταλλευονται κομματι τον γατο ερωτα μας. δηλ, ημαρτον, για αμμο μιλαμε παντα!

Η δοκιμασία στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία:mad:.
Ούτε που πατήσαν τα γατιά μέσα, βγήκαν το πρωϊ και τα κάνανε στην άμμο της βεράντας! Ξανά biokats και θα την βάλω ανακατεμένη την οικολογική με μπιοκατ έξω, μπας και την συνηθίσουν.
με ποια αμμο εγινε αυτο??:hmm:

neli, τι Quiko τι Smart Pet.... καρτέλ έχουν κάνει.
Ειδικά το Quiko είναι εντελώς άχρηστοι εκεί. Μπορεί να είναι και καλά το πιο μεγάλο μαγαζί στη Θεσ/νίκη, αλλά είναι το χειρότερο. Και από επιλογή προϊόντων, και από εξυπηρέτηση και το κυριότερο, από τιμές...

Ναι,δεν είναι καλό το συγκεκριμένο όπως και τα περισσότερα απλά γράφεις τα υπερ και τα κατά και πας στο λιγότερο χειρότερο...Στο θέμα της επιλογής προιόντων δε θα συμφωνήσω...Εγώ βρίσκω εκεί την τροφή bunny για το κουνέλι μου που θεωρείται απ'τις καλύτερες και δεν τη βρίσκεις παντού,επίσης τροφές royal canin και γενικά σχεδόν ότι χρησιμοποιώ το βρίσκω εκεί...Όσον αφορά τις τιμές είναι όπως ακριβώς συμβαίνει και στα σούπερ μάρκετ(μασούτη,καρφούρ,βασιλόπουλο)...Εννοώ ότι άλλα προιόντα τα βρίσκεις σε χαμηλότερες τιμές και άλλα σε υψηλότερες τιμές από άλλα πετ σοπ...Για παράδειγμα την άμμο friskies αλλά και την catsan την έχει ακριβότερα απ'τον μασούτη αλλά το γαλατάκι της whiskas φθηνότερο...Επίσης την τροφή για το κουνέλι μου την έχει φθηνότερη από ένα άλλο πετ σοπ στην Μπότσαρη και τα προιόντα της επωνυμίας τους είναι φθηνά και πάρα πολύ καλά(παίρνω ένα χόρτο για το κουνέλι μου με το οποίο είναι ξετρελαμένο)...Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι το πάρκινγκ...Καθώς έχω συνέχεια πρόβλημα με τη μέση μου όταν παίρνω άμμο απ'τα σμαρτ πετ αναγκάζομαι να την κουβαλάω μέχρι εκεί που έχω παρκάρει(συνήθως είναι μακριά)ενώ στα κουίκο παρκάρεις ακριβώς μπροστά στο μαγαζί!:D

Πήρα μια άμμο από το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας κάτι λιγότερο από 2 ευρώ το 5κιλο.
Le KOGGOLE. Την ξέρει κανείς; Σχηματίζει καλούς σβώλους (όχι βέβαια αμέσως μετά τη χρήση) και γράφει Sensa amianto igiene naturale 100%.
Δεν έχει κάποια μυρωδιά, δεν κολλάει σε πατουσάκια, όταν τη ρίχνω σηκώνει λίγο σκόνη κι είναι ψιλόκκοκη ανάμεικτη με πιο χοντρούς κόκκους.

Την έχω έξω και δεν ξέρω αν θα μυρίζει σε εσωτερικό χώρο αλλά τρεις μέρες που τη χρησιμοποιώ μια χαρά καθαρίζεται.

Είναι της GHEDA, Ιταλική.

Νομίζω ότι είναι για την τιμή αυτή είναι κορυφή. :)

γράφει Sensa amianto igiene naturale 100%.

Εννοεί ότι είναι χωρίς αμίαντο, φυσική υγιεινή 100%.

Αν θες, βάλτην μέσα για μερικές ώρες και πες μας.

η συγκεκριμενη μπορει να ειναι καλη...δεν την ξερω καθολου....ενα ειναι το γεγονος παντως...οτι εχω παρει απο ΣΜ πατατα εχει αποδειχθει...:down:...δεν ξερω αν την εβερ κλιν τη δινουν και σε ΣΜ....παντως οι υπολοιπες...αστα να πανε...η συγκεκριμενη βεβαια,μπορει να αποτελει εξαιρεση...:)

με ποια αμμο εγινε αυτο??:hmm:
αν δεν κάνω λάθος, cat's pride. Δεν παίρνω όρκο και όμως!
Έχει κάτι κουνέλια απ'έξω.

Πήρα μια άμμο από το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας κάτι λιγότερο από 2 ευρώ το 5κιλο.
Le KOGGOLE. Την ξέρει κανείς; Σχηματίζει καλούς σβώλους (όχι βέβαια αμέσως μετά τη χρήση) και γράφει Sensa amianto igiene naturale 100%.
Δεν έχει κάποια μυρωδιά, δεν κολλάει σε πατουσάκια, όταν τη ρίχνω σηκώνει λίγο σκόνη κι είναι ψιλόκκοκη ανάμεικτη με πιο χοντρούς κόκκους.

Την έχω έξω και δεν ξέρω αν θα μυρίζει σε εσωτερικό χώρο αλλά τρεις μέρες που τη χρησιμοποιώ μια χαρά καθαρίζεται.

Είναι της GHEDA, Ιταλική.

Νομίζω ότι είναι για την τιμή αυτή είναι κορυφή. :)
Κανει καλους σβωλους?Η υπολοιπη αμμος μενει καθαρη?Οι σβωλοι μοιαζουν τουλαχιστον με αυτους της biokats ή διαλυονται?

Οι σβώλοι που κάνει είναι σφιχτοί, και να σπάσει κάποιος στο καθάρισμα, τον μαζεύεις σε κομμάτια, δεν διαλύεται.

Σε εσωτερικό χώρο δοκίμασα για λίγες ώρες και δεν κατάλαβα καμιά ιδιαίτερη μυρωδιά να μου 'ρχεται. Όταν την φτυάρισα όμως σε κλειστό χώρο μου μύρισε λίγο.

Η biocats είναι σαφώς καλύτερη από μυρωδιές. Στην κουζίνα να την έχεις και να τρως δίπλα δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά πολύ σκόρπισμα με το σκάψιμο δεξιά αριστερά βρε παιδιά...:( Δοκίμασα και με πιο βαθιά λεκάνη, σκάβει μέχρι να βρει πάτο και κάνει τριγύρω χάλια. Αυτή δεν την ανακατεύει με τέτοια μανία.

Η Le Koggole τέλος είναι πολύ καλύτερη από τη Friskies (από άμμους S/m) που βρωμοκοπάει και στο μπαλκόνι.

αν δεν κάνω λάθος, cat's pride. Δεν παίρνω όρκο και όμως!
Έχει κάτι κουνέλια απ'έξω.
Λάθος έκανα:lol:.
cat's best

ειδικα το ονομα ειναι πετυχεμενο:lol::lol:

Λάθος έκανα:lol:.
cat's best

τα κουνέλια...τι σχέση έχουν?? :hmm::hmm::hmm:,.........μαρή....μπας και είναι άμμος για κουνέλια.??:lol::lol::lol:

τα κουνέλια...τι σχέση έχουν?? :hmm::hmm::hmm:,.........μαρή....μπας και είναι άμμος για κουνέλια.??:lol::lol::lol:

αμμος για κουνελια και να λεγεται cat's best???:lol::lol::lol: φυσικα best δεν ειναι..οποτε και το cat παιζει αν ισχυει:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back