Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

Απ'οτι εχω καταλαβει απο θεμα χρηματων και αποδωση καλυτερη ειναι η biokats...Η Everclean εχει την καλυτερη ποιοτητα αλλα ειναι και πανακριβη στη μιση συσκευασια της πρωτης!..Οταν μας τελειωσει,θα ψαξουμε να βρουμε την biokats...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι ο Λουκουμας πινει παρα πολυ νερο και βγαζω κ εγω απο την αμμο κοτρονες!:blink::blink::lol::lol: εγω την biocats την αγοραζω 7,5 ευρω τα 10 λιτρα και μου κραταει σχεδον 1 μηνα!:):)
ποσο? θα τον φαω τον πετσοπα μου! εμενα μου την αφηνει 9!:mad: οι αλλοι που παιρνετε biocats, ποσο την αγοραζετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποσο? θα τον φαω τον πετσοπα μου! εμενα μου την αφηνει 9!:mad: οι αλλοι που παιρνετε biocats, ποσο την αγοραζετε?

7,5 ευρω!:):):)

Αναφέρθηκε ότι η biokats σχηματίζει σβώλους (από τσίσια) οι οποίοι όμως δεν είναι πολύ σκληροί και διαλύονται κατά το φτυάρισμα. Για εσάς που την έχετε δοκιμάσει: ισχύει;
Ρωτάω, γιατί είναι ο μόνος λόγος που θα άλλαζα την everclean less track που χρησιμοποιώ εδώ και μήνες, από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη μυρωδιά, αλλά έχω δει ότι 4/10 φορές διαλύονται οι σβώλοι. Αυτό αποφεύγεται βέβαια αν βάζεις αρκετά μεγάλη στάθμη (γύρω στη μία παλάμη ύψος) αλλά και πάλι... αν υπάρχει κάτι καλύτερο γιατί όχι;
Ξέρει κανείς που υπάρχει Θεσ/νίκη; Το Quiko δε νομίζω να την πουλάει...

Εγώ την παίρνω 8,5 ευρώ....;);)

Αναφέρθηκε ότι η biokats σχηματίζει σβώλους (από τσίσια) οι οποίοι όμως δεν είναι πολύ σκληροί και διαλύονται κατά το φτυάρισμα. Για εσάς που την έχετε δοκιμάσει: ισχύει;
Ρωτάω, γιατί είναι ο μόνος λόγος που θα άλλαζα την everclean less track που χρησιμοποιώ εδώ και μήνες, από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη μυρωδιά, αλλά έχω δει ότι 4/10 φορές διαλύονται οι σβώλοι. Αυτό αποφεύγεται βέβαια αν βάζεις αρκετά μεγάλη στάθμη (γύρω στη μία παλάμη ύψος) αλλά και πάλι... αν υπάρχει κάτι καλύτερο γιατί όχι;
Εγώ την χρησιμοποιώ πολλούς μήνες...:):) οι σβώλοι που σχηματίζονται είναι σκληροί και καθαριζόνται εύκολα αρκεί να μην τους μαζέψεις αμέσως μόλις πάει η γάτα σου....:):)

Εγω μεχρις στιγμης εχω δοκιμασει 3 αμμους (everclean, gold & white, biocats) Θελω να δοκιμασο και την green cat kat για να βγαλω σωστα συμπερασματα.
Μεχρις στιγμης η everclean ειναι καλυτερη..Ακολουθει η biocats. Καλα για την αλλη δεν το συζητω μακρια....Με την biocats δεν εμεινα ευχαρηστημενη γιατι μου λασπονε οικτρα. Βεβαια δεν ηξερα οτι επρεπε να βαζω μπολικη αμμο στην τουαλετα της...Αυτο τωρα το εμαθα που τελειωσε....Αρα θα πρεπει να πάρω άλλη μια σακουλα biocats για να βγαλω σωστα συμπερασματα:hmm:

Τωρα που μου τελειωσε η βιοκατ ειχα περισευουμενη eberclean και εβαλα μεχρι να αγορασω την βιολογικη. ομολογω οτι πηγα να την καθαρισω και αγαλιασε η καρδια μου. Οι σβολοι τεραστιοι και σφιχτοι...Τα μαζεψα ολα σε χρονο ντε τε....Ουτε να ξεκολαω ουτε τιποτα...Μπορει να ειναι πανακριβει αλλά υπερτερει σε ολα!Αλλο πραμμα ρε παιδι μου, δεν συγκρινεται.Με την αλλη βεβαια , με τα ιδια χρήματα αγοραζεις 2 πακετα...Αλλα αμα ειναι να την πετας και προωρα γιατι εχει βρωμισει απο τη λασπη τα ιδια σου έρχονται...

Δανάη δεν την έχω δεί στο Quiko την biokats.:hmm:
Η neli μας είπε το εξής
https://www.mypetz.gr/posts/5618122/
Αν την βρείς και την τεστάρεις πες μας εντυπώσεις.:)

Εγω μεχρις στιγμης εχω δοκιμασει 3 αμμους (everclean, gold & white, biocats) Θελω να δοκιμασο και την green cat kat για να βγαλω σωστα συμπερασματα.
Μεχρις στιγμης η everclean ειναι καλυτερη..Ακολουθει η biocats. Καλα για την αλλη δεν το συζητω μακρια....Με την biocats δεν εμεινα ευχαρηστημενη γιατι μου λασπονε οικτρα. Βεβαια δεν ηξερα οτι επρεπε να βαζω μπολικη αμμο στην τουαλετα της...Αυτο τωρα το εμαθα που τελειωσε....Αρα θα πρεπει να πάρω άλλη μια σακουλα biocats για να βγαλω σωστα συμπερασματα:hmm:

Τωρα που μου τελειωσε η βιοκατ ειχα περισευουμενη eberclean και εβαλα μεχρι να αγορασω την βιολογικη. ομολογω οτι πηγα να την καθαρισω και αγαλιασε η καρδια μου. Οι σβολοι τεραστιοι και σφιχτοι...Τα μαζεψα ολα σε χρονο ντε τε....Ουτε να ξεκολαω ουτε τιποτα...Μπορει να ειναι πανακριβει αλλά υπερτερει σε ολα!Αλλο πραμμα ρε παιδι μου, δεν συγκρινεται.Με την αλλη βεβαια , με τα ιδια χρήματα αγοραζεις 2 πακετα...Αλλα αμα ειναι να την πετας και προωρα γιατι εχει βρωμισει απο τη λασπη τα ιδια σου έρχονται...
Ax συμφωνω με οσα λες!Δεν εχω δοκιμασει την biokats ακομα αλλα η everclean ειναι ΥΠΕΡ-αμμος,τοπ λεμε!:up:

Δανάη δεν την έχω δεί στο Quiko την biokats.:hmm:
Η neli μας είπε το εξής
https://www.mypetz.gr/posts/5618122/
Αν την βρείς και την τεστάρεις πες μας εντυπώσεις.:)

Niki, ευχαριστώ για την άμεση απόκριση!
Από τα σχόλια που βλέπω, μάλλον η everclean υπερέχει, αλλά το θέμα είναι ότι μπερδεύονται τα πράγματα, γιατί διαπιστώνω ότι πολλές από εμάς δε δοκιμάζουν με σωστό τρόπο τις διάφορες μάρκες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πλάνες. Όταν μιλάμε για άμμους τύπου everclean δεν αρκεί να βάζεις λίγη (πχ 2 δάχτυλα) αλλά αρκετή, προκειμένη να τη δεις να δουλεύει.
Αν βρω πάντως στη συμπρωτεύουσα, θα ενημερώσω για τις ενδιαφερόμενες!

7,5 ευρώ;9 ευρώ;Εμείς εδώ την παίρνουμε 12!!!!Αδικία...Είπα στο κουίκο να τη φέρουν...Ελπίζω να τη φέρουν και σε καλύτερη τιμή...
Α!Πήγα προχθές στο Aldi και έχουν προσφορά την κρυσταλική τους 4.99 για όποιον ενδιαφέρεται...Εγώ δεν την έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι...

7,5 ευρώ;9 ευρώ;Εμείς εδώ την παίρνουμε 12!!!!Αδικία...Είπα στο κουίκο να τη φέρουν...Ελπίζω να τη φέρουν και σε καλύτερη τιμή...
Α!Πήγα προχθές στο Aldi και έχουν προσφορά την κρυσταλική τους 4.99 για όποιον ενδιαφέρεται...Εγώ δεν την έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι...
12?ελεος..εγω την πηρα τωρα αλλα ο πετσοπας μου την ειχε προσφορα 5 ευρω..1η φορα θα την δοκιμασω αλλα αργω ακομα..οταν ειναι θα σας πω εντυπωσεις..παντωσ στο δικο μου νομιζω την πουλαει 8 οταν δεν ειναι προσφορα:P

12?ελεος..εγω την πηρα τωρα αλλα ο πετσοπας μου την ειχε προσφορα 5 ευρω..1η φορα θα την δοκιμασω αλλα αργω ακομα..οταν ειναι θα σας πω εντυπωσεις..παντωσ στο δικο μου νομιζω την πουλαει 8 οταν δεν ειναι προσφορα:P
απο ποιο πετ σοπ ψωνιζεις??? 3ερεις για ποσο 8α ισχυει η προσφορα αυτη???

απο ποιο πετ σοπ ψωνιζεις??? 3ερεις για ποσο 8α ισχυει η προσφορα αυτη???

μενω ζωγραφου οποτε ειναι απο εδω..βασικα το εχει προσφορα γιατι αλλαξε συσκευασια απο οτι μου ειπε..περσυ ηταν κιτρινη και τωρα εγινε πρασινη..οποτε εχει βαλει σε προσφορα τισ κιτρινες για να του φυγουν αλλα του εχουν μεινει 3 σακια..τι κουκλι ειναι αυτο που εχεις στην υπογραφη σου?σιαμεζο ή ειναι διασταυρωση?

νονικα εγω ειπα οτι νομιζω δεν συγκρατει πολυ τις μυρωδιες, αλλα ηταν γιατι ειχα βαλει λιγη ποσοτητα..τωρα ειμαι σουπερ ευχαριστημενη!:)

:up::up::up:

Κι εγω 9 την παιρνω.:rolleyes:

Ααααααα θα την ψάξω και αλλού...Δεν μπορεί να την έχουν μόνο τα σμαρτ πετσ σ'όλη τη Θεσσαλονίκη...Είναι μεγάλη διαφορά στην τιμή....:(

μενω ζωγραφου οποτε ειναι απο εδω..βασικα το εχει προσφορα γιατι αλλαξε συσκευασια απο οτι μου ειπε..περσυ ηταν κιτρινη και τωρα εγινε πρασινη..οποτε εχει βαλει σε προσφορα τισ κιτρινες για να του φυγουν αλλα του εχουν μεινει 3 σακια..τι κουκλι ειναι αυτο που εχεις στην υπογραφη σου?σιαμεζο ή ειναι διασταυρωση?
σιαμεζακι ειναι...σε ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια:inlove::inlove::inlove::inlove:...
βασικα σε ρωταω γιατι ειμαι απο α8ηνα και επειδη biocat χρησιμοποιω και δεν βρισκω εδω την αγοραζω απο πανω:blink:.....οποτε αν 8ες στειλε μου ενα πμ με το πετ ωστε να στειλω την αδερφη μου να μου αγορασει γιατι και στην α8ηνα γυρω στα 9 την αγοραζω...

neli, τι Quiko τι Smart Pet.... καρτέλ έχουν κάνει.
Ειδικά το Quiko είναι εντελώς άχρηστοι εκεί. Μπορεί να είναι και καλά το πιο μεγάλο μαγαζί στη Θεσ/νίκη, αλλά είναι το χειρότερο. Και από επιλογή προϊόντων, και από εξυπηρέτηση και το κυριότερο, από τιμές...
Υ.Γ. Kitty το γατάκι σου είναι όντως ΑΣΤΕΡΙ.. σα ζωγραφιά είναι!!! Φτου φτου μην το ματιάσουμε... ειδικά σ'αυτή τη photo έχει πάρει μια πόζα σα να ντρέπεται!! Φατσουλινάκι!!!!

Η δοκιμασία στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία:mad:.
Ούτε που πατήσαν τα γατιά μέσα, βγήκαν το πρωϊ και τα κάνανε στην άμμο της βεράντας! Ξανά biokats και θα την βάλω ανακατεμένη την οικολογική με μπιοκατ έξω, μπας και την συνηθίσουν.

Ax πες μου καλέ ακριβή διεύθυνση. Την έχει ακόμα? Να έρθω να πάρω κάνα σακί:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back