DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
4feet
Νεοφερμένο μέλος
όχι, είναι η επόμενη αλλά δεν ξέρω πού θα την βρω...
Αυτό είναι βασικό.Εγώ την παίρνω απο Ζωγράφου και πραγματικά είναι οτι καλύτερο.Αν σε βολεύει η περιοχή μπορώ να σου πω λεπτομέρειες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
4feet
Νεοφερμένο μέλος
με βολεύει, μένω αμπελόκηπους
Σου έστειλα μήνυμα
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
4feet
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ που είμαι Κέρκυρα που να τη βρω??
Ρώτα σε κανένα μεγάλο pet shop.θα ρωτήσω κι εγώ και θα σου πω.Ελπίζω να το θυμηθώ.

Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Διότι εδώ πλέον έχει καταντήσει όλο το σπίτι μια απέραντη τουαλέτα !!!
Χρησιμοποιώ τη FRISKIES την κόκκινη ή την Friends. Η Friends ομολογώ πως δεν κολλάει τόσο αλλά και πάλι δεν γλυτώνω.
Αυτή η περίφημη biokats που έχει περίπου 7 ευρώ για 10 κιλά κολλάει ή όχι στα πατουσάκια , διότι η FRISKIES έχει περίπου 3 το 5κιλο στον Βασιλόπουλο.
Αν είναι να λυτρωθώ με την biokats να την πάρω την άτιμη. Δεν με απασχολεί τόσο η μυρωδιά όσο να μην γεμίζει το σπίτι/κρεβατι και ότι άλλο θες με κόκκους άμμους.
Τώρα μου φέραν και μια με το όνομα sandy την ξέρει κανείς αυτην ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
περιφημος τροπος να παρεις απαντηση: ξεκινας προσβαλλοντας αυτον που θα απαντησει ως αργοσχολο ή θυμα, που θα κανει τη δουλεια που εσυ εχεις αναγκη. σουπερ!Αγαπητές συντρόφισες (καθότι βλέπω πως μειοψηφούμε εδώ πέρα) επειδή είναι αδύνατον να διαβάσω όλο το thread (έχω και άλλα πράγματα να διαβάσω !!! ) μήπως υπάρχει περίπτωση να πει κάποια/ος ποιά άμμο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ στα πόδια και δεν κοστίζει σαν χρυσός ;
Διότι εδώ πλέον έχει καταντήσει όλο το σπίτι μια απέραντη τουαλέτα !!!
Χρησιμοποιώ τη FRISKIES την κόκκινη ή την Friends. Η Friends ομολογώ πως δεν κολλάει τόσο αλλά και πάλι δεν γλυτώνω.
Αυτή η περίφημη biokats που έχει περίπου 7 ευρώ για 10 κιλά κολλάει ή όχι στα πατουσάκια , διότι η FRISKIES έχει περίπου 3 το 5κιλο στον Βασιλόπουλο.
Αν είναι να λυτρωθώ με την biokats να την πάρω την άτιμη. Δεν με απασχολεί τόσο η μυρωδιά όσο να μην γεμίζει το σπίτι/κρεβατι και ότι άλλο θες με κόκκους άμμους.
Τώρα μου φέραν και μια με το όνομα sandy την ξέρει κανείς αυτην ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Δεν προσβάλλω κανέναν/καμία, με παρεξήγησες. Αλλά πως να το κάνουμε 42 σελίδες θέλουν καμιά ώρα και έχουν πέσει και εξετάσεις.περιφημος τροπος να παρεις απαντηση: ξεκινας προσβαλλοντας αυτον που θα απαντησει ως αργοσχολο ή θυμα, που θα κανει τη δουλεια που εσυ εχεις αναγκη. σουπερ!
Το αργόσχολος ή θύμα που κολλάει ; Καλά κάνουν και γράφουν όσοι/ες γράφουν. Απλώς εγώ χαόθηκα με τόσες απαντήσεις.
Ζητώ συγγνώμη αν φάνηκα αγενής. Με συγχωρείς ;
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω μεινει ευχαριστημενη και πρεπει να σου πω ότι μενω σε πολυ μικρό σπίτι και η αμμολεκάνη ειναι μέσα στο δωμάτιο μου. Δεν μου μυρίζει τιποτα!!!!!
Και η τιμή της ήταν εξίσου καλή. Ειχε κάπου στα 5 ευρω τα 6 κιλά νομίζω.
Πήρα επιτέλους και το απαραίτητο φτιαράκι και η ίδια άμμος 2 μερες τωρα -με το απαράιτητο καθάρισμα βέβαια- ειναι σαν καινουρια, χωρίς οσμες!
Η συνέχεια θα δειξει την πραγματικότητα. Πάντως σε σχέση με την everclean που ειναι πανάκριβη και ειναι το ίδιο ακριβως ψιλή και μια κρυσταλλική (powercat νομιζω) που άφηνε τα ουρα να λιμνάζουν στον πάτο της λεκάνης και ηταν και οι δυο ακριβές, και την catsun που ήταν και ακριβή και πολυ βρωμερή, την βρίσκω προς το παρόν, εξεραιτική!!!!
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Εχω μεινει ευχαριστημενη και πρεπει να σου πω ότι μενω σε πολυ μικρό σπίτι και η αμμολεκάνη ειναι μέσα στο δωμάτιο μου. Δεν μου μυρίζει τιποτα!!!!!
βρε ! δεν με απασχολεί αν βρωμάει , αλλά αν γεμίζει το δωμάτιο σου με κόκκους.
Γεμίζει ;
ευχαριστώ.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχε χαρη που ειμαι καταπληκτικος χαρακτηρας κ δν μπορω να κρατησω κακιες, μερες που ειναι ειδικαΔεν προσβάλλω κανέναν/καμία, με παρεξήγησες. Αλλά πως να το κάνουμε 42 σελίδες θέλουν καμιά ώρα και έχουν πέσει και εξετάσεις.
Το αργόσχολος ή θύμα που κολλάει ; Καλά κάνουν και γράφουν όσοι/ες γράφουν. Απλώς εγώ χαόθηκα με τόσες απαντήσεις.
Ζητώ συγγνώμη αν φάνηκα αγενής. Με συγχωρείς ;
χτυπησες κ ευαισθητη χορδη με τις εξετασεις..πρασινη biokats. εγγυηση. σε αφθονη ποσοτητα στην αμμολεκανη. φτυαρακι για μπαλιτσες απο περιττωματα-ουρα κ συμπληρωση αμμου, ολικη αλλαγη καθε 15. καποια ποσοτητα κοκκων θα φευγει με ολες τις αμμους (ετσι νομιζω τουλαχιστον). αλλα αν φτυαριζεις κ ειναι καθαρη γενικα, ελαχιστοποιουνται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα έλεγα πάντως ότι δεν έχω δει άμμο στο σπίτι.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
αξίζει η κλειστη αμμολεκάνη? θελω να παρω κι εγω
Αν νομίζεις πως θα πάρεις κλειστή και θα γλυτώσεις να μαζεύεις χρησιμοποιώντας την ίδια αμμο κάνεις ΛΑΘΟΣ.
Κατά τα άλλα σιγουρα θα μειώσει την άμμο γύρω από την λεκανη αλλά αυτή που είναι να κολλήσει στα πόδια θα κολλήσει και με κλειστή λεκάνη. Άρα το ζητούμενου είναι τι ΑΜΜΟ χρησιμοποιείς.
Κατά τα άλλα δεν είναι τόσο ακριβές οι κλειστές λεκάνες πάρε μια.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν αξίζει λέει;;;
Με έχει σώσει από το συνεχές σκούπισμα και την κακοσμία όποτε τα μικρά πήγαιναν στην τουαλέτα τους.
Hlianna
Διάσημο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Δεν μπορω να πώ ότι έχω προσέξει τόση πολλη αμμο σκορπισμενη στο σπίτι. Αλλά βεβαια, επειδή μόλις πριν 2 μερες άρχισα να χρησιμοποιώ κλειστη αμμολεκάνη, ότι και να είναι, σίγουρα θα μου φαινεται καλύτερο.
Θα έλεγα πάντως ότι δεν έχω δει άμμο στο σπίτι.
Μπορεις σε παρακαλω να βαλεις φωτογραφια,να δω πως ειναι η κλειστη αμμολεκανη;Μου ακουγεται πολυ καλη,αλλα δεν την εχω δει καπου.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Εβελυν σ ευχαριστω.Την εχω δει,αλλα νομιζα πως ειναι για μεταφορα ζωου.brigite ,αν θες να σου πω απο πιο πετσοπ αγορασα την δικια μου, τις πουλανε ομως σχεδον παντου, και η κτηνιατρος επισης..
![]()
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool