Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

η οικολογικη αμμος που χρησιμοποιω δεν κολλαει στα πατουσακια και δεν την μεταφερει στο σπιτι, αλλα γυρω απο την λεκανη γινεται χαμος :lol: Μετροποντικα εχω σπιτι μου και οχι γατο :lol: Κλειστη δεν εχουμε δοκιμασει και προς το παρον δεν θα δοκιμασουμε γιατι μαλλον δεν θα χωραει :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι ο μοναδικός τρόπος να μην υπάρχουν πετραδάκια είναι η κρυσταλλική άμμος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι ο μοναδικός τρόπος να μην υπάρχουν πετραδάκια είναι η κρυσταλλική άμμος.

δεν εχεις δει τον ναρουτο να σκαβει :lol::lol::lol::lol::lol:
Μεχρι και την αμμολεκανη αναποδογυριζει :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Ψάχνει για πετρέλαιο:lol::lol:

Άν θα πάρεσι κλειστή αμμολεκάνη πρόσεξε το να μην είναι πολύ χαμηλή στη είσοδο γιατί αν είναι η άμμος βγαίνει από εκεί όταν σκάβουν τα γατιά ακόμη και με την πορτούλα κλειστή...

Βάζοντας την άμμο sandy διαπίστωσα πως είναι τόσο ψιλή όσο η άμμος στην παραλία.

Οπότε η επόμενη μου απορία είναι η εξής.

Η άμμος της παραλίας κάνει ;

άμα είναι να πάω να μαζέψω 50 κιλά άμμο να τελειώνουμε.

ναι, πάρε και πες μας...χαχαχαχαχαχαχα
να ξέρεις ότι το να μαζεύεις άμμο από την παραλία, απαγορεύεται διά νόμου

Εμείς που χρησιμοποιημούμε την biocat's fresh, στην πράσινη συσκευασία, ούτε κολλάει στα πατουσάκια τους, ούτε βρίσκω έξω από την αμμολεκάνη άμμο (έχω κλειστή αμμολεκάνη), και δεν υπάρχουν μυρωδιές!!!!:D:D:D

να έρχεστε να μου κάνετε παρέα στη στενή

Βάζοντας την άμμο sandy διαπίστωσα πως είναι τόσο ψιλή όσο η άμμος στην παραλία.

Οπότε η επόμενη μου απορία είναι η εξής.

Η άμμος της παραλίας κάνει ;

άμα είναι να πάω να μαζέψω 50 κιλά άμμο να τελειώνουμε.

ναι, πάρε και πες μας...χαχαχαχαχαχαχα

να έρχεστε να μου κάνετε παρέα στη στενή
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αγαπητές συντρόφισες (καθότι βλέπω πως μειοψηφούμε εδώ πέρα) επειδή είναι αδύνατον να διαβάσω όλο το thread (έχω και άλλα πράγματα να διαβάσω !!! ) μήπως υπάρχει περίπτωση να πει κάποια/ος ποιά άμμο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ στα πόδια και δεν κοστίζει σαν χρυσός ;

Διότι εδώ πλέον έχει καταντήσει όλο το σπίτι μια απέραντη τουαλέτα !!!

Χρησιμοποιώ τη FRISKIES την κόκκινη ή την Friends. Η Friends ομολογώ πως δεν κολλάει τόσο αλλά και πάλι δεν γλυτώνω.

Αυτή η περίφημη biokats που έχει περίπου 7 ευρώ για 10 κιλά κολλάει ή όχι στα πατουσάκια , διότι η FRISKIES έχει περίπου 3 το 5κιλο στον Βασιλόπουλο.

Αν είναι να λυτρωθώ με την biokats να την πάρω την άτιμη. Δεν με απασχολεί τόσο η μυρωδιά όσο να μην γεμίζει το σπίτι/κρεβατι και ότι άλλο θες με κόκκους άμμους.

Τώρα μου φέραν και μια με το όνομα sandy την ξέρει κανείς αυτην ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Biokat's στην πράσινη συσκευασία.Τα 10 κιλά 8 €.Δεν κολλάει σε πατουσάκια.Απ'όλες τις απόψεις είναι η καλύτερη.Οι περισσότεροι έχουμε την ίδια γνώμη.Αν δεν την δοκιμάσεις δεν θα καταλάβεις.

Αύριο αγοράζω biokats. Θα είναι η τελευταία άμμος. Μετά θα κάνω την οριστική επιλογή μεταξύ:
friskies κόκκινη
everclean
cat's pride
biokats

Αύριο αγοράζω biokats. Θα είναι η τελευταία άμμος. Μετά θα κάνω την οριστική επιλογή μεταξύ:
friskies κόκκινη
everclean
cat's pride
biokats
Α!Κι εγω εχω κανει επιλογη αναμεσα σε αυτες....Everclean θα καταληξεις...δε συγκρινεται με καμια!Και το αρωμα της(της πρασινης)μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο της biokats.
Αλλα θα καταληξεις να αγοραζεις biokats τελικα,λογω οικονομιας:lol:...(εγω εχω και 2 γατια!)

αγόρασα biokats, 9 ευρώ το 10κιλο.
αυριο ξεκινάει το τεστ.

για φρισκις παντως...το αποκλειω....:lol::lol:...μαλλον στη biocats σε βλεπω....:)

αξίζει η κλειστη αμμολεκάνη? θελω να παρω κι εγω

Ναί, αξίζει κρατάει αρκετή άμμο από το να χυθεί και κυρίως τις μυρωδιές. Εγώ έκανα τη βλακεία και υποχώρησα αφαιρώντας το διαφανές πορτάκι (το οποίο δυστυχώς έχασα) γιατί η γάτα δεν έμπαινε.

Για την άμμο που κολλάει στα πατουσάκια ή χύνεται έβαλα πλαστικό ειδικό χαλάκι, κάτι σαν και αυτό αλλά επειδή δε της αρέσει η αίσθηση στις πατούσες της καθώς είναι βαθύ, καταφέρνει και το υπερπηδάει. :mad:

αν αξιζει λεει??? τα βγαζει τα λεφτα της και με το παραπανω....σωθηκα εγω με την κλειστη!!!!!!....κατα 1ον,δεν εχεις φατσα καρτα της σκατουλες..:lol::lol:...κατα 2ον μειωνει ακομα περισσοτερο τις οσμες....μην το συζητας...βουρ!!!:lol::lol:

Λοιπον μολις αγορασα απο το pet shop διπλα στην δουλεια μου μια αμμο ονοματι golden white! μου ειπε οτι ειναι της μορφης της everclean..ειδωμεν..:rolleyes::rolleyes: την χρυσοπληρωσα βεβαια (12,50 ευρω τα 10 κιλα) αλλα ας οψεται η σχεδον αδεια λουκουμαδοτουαλετα:P και οτι δεν ειχα χρονο να τρεχω για biocat's..:redface:

Γι' αυτήν έγραψε και η Αναστασία, της την πρότεινε και η Άννα.;)
Αλλά αφού είναι πιο ακριβή απ'την biokat ποιός ο λόγος;:hmm:

Σαν την Everclean αλλα σε λιγο χαμηλοτερη τιμη μπορεις να δοκιμασεις την EasyClean,την εχω παρει και κανει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια δουλεια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back