Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

Ναι η Shah κανει σβωλους τα ουρα οπως και η Biokat's.Αν βαλεις και λγη σοδα στον πατο της αμμολεκανης δε μυριζει και πολυ.
Ελενα για τις τροφες και τις αμμους και τα εμβολια κτλ. μην τα ρωτας...κατα τα αλλα κατηγορουμαστε κιολας αν ζηταμε αντιτιμο για τα μωρα που δινουμε.Δεν πειραζει,χαλαλι τους,ειναι τοση η χαρα που παιρνουμε ζωντας μαζι τους που δεν εξαγοραζεται με κανενα χρηματικο αντιτιμο.
Ναι εχεις δικιο...Αλλα θα εχεις φαληρησει παιδι μου με 4 γατια!Ας μη βαλουμε και τα εκαστοτε μωρα στο λογαριασμο!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικακι μαγειρικη σοδα,βαλε δυο κουταλιες της σουπας στον πατο.
Ελενα μου τι να κανουμε,επιλογη μας ηταν,οντως αν σκεφτεις ΚΑΙ τα μωρακια ειναι λιγο τρέλα τα εξοδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:):) Πηρα σημερα,μετα απο προταση της Δωρας,την αμμο Shah απο την ALDI.
Το πρωτο θετικοτατο η τιμη του 10κιλου,3,99 ευρω.
Τα υπολοιπα θετικα,μοιαζει αρκετα με την εβερκλυν,εχοντας πιο χοντρους κοκκους,κανει σκληρους σβωλους τα τσισα και καθαριζονται ευκολα με το φαρασακι-κοσκινο,το ιδιο και τα κακακια ,μυρωδια δεν καταλαβα για την ωρα γιατι την καθαρισα σχεδον αμεσως για να δω πως ειναι.Για την ωρα λοιπον ,ολα καλα.:):)

brigite που ειναι τα aldi στη πατρα??

brigite που ειναι τα aldi στη πατρα??
:) Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας.

:) Στον Αη Γωργη Λαγγουρα.Περιοχη μετα το νοσοκομειο Αγ.Ανδρεας.

δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους..

δλδ με ταξι παλι πηγαινω..δεν με συμφερει..μαλλον θα συνεχισω everclean, γιατι στην κυπρο δεν εχει την greencat και δεν θελω να της αλλαζω συνεχως αμμους..
:):) Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη;

:):) Ειναι τετοια η διαφορα της τιμης που πραγματικα αξιζει τον κοπο εστω και με ταξι.Μενεις πολυ μακρυα απο αυτη την περιοχη;
μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος :/:

μενω κοντα στην πλατεια ολγας..αν δωσω 3 ευρω να παω και 3 ευρω να ρθω, θα μου ερθει 10 ευρω η αμμος :/:

μπροστα στα 17 της everclean...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:) Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια.

μπροστα στα 17 της everclean...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ναι το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη..απλα το βρισκω χαζο να αγορασω μια αμμο που πουλιεται 4 ευρω , 10 ευρω:P

:) Αν θελεις ,επειδη μενω κοντα στην ALDI και κατεβαινω συχνα κεντρο με το αυτ/το,να την παρω και να στην φερω στην πλατεια.
ευχαριστω παρα πολυ!!!:redface::redface::redface: προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες:happy:

ευχαριστω παρα πολυ!!!:redface::redface::redface: προς το παρων εχω αμμο, αν χρειαστω θα σου πω και αν μπορεις κι εσυ βεβαια να το κανονισουμε..να ρθεις και για καφεδακι αν θες:happy:
:):) Ο.Κ. Οποτε ειναι ,μου λες και το κανονιζουμε.:)

Είναι τόσο καλή μπριζίτ???:hmm::hmm:Μήπως να πάω να πάρω και εγώ μιας και έχει χαμηλή τιμή, αν και με την biocat's είμαστε μια χαρά.:):)

βρε, αφού δεν πάει το λεωφορείο από εκεί που σου λέει ή κάνω λάθος?
άσε, τώρα που θα κατέβω στην Πάτρα για δουλειές θα σας πάρω εγώ.
:cool::cool::P:P
να την δοκιμάσουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα.
για τις μυρωδιές πες μας μόνο.
www.aldi.gr

Πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!Εχει τοσο χαμηλη τιμη που και να μυρισει την αλλαζεις ολη χωρις να το σκεφτεις.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη παντως.

εχθες επεστρεψα στην biocat..τι ευτυχια..:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

Καλημερα σε ολους.!!!!!!!!Τα γατια μου και τα δυο την τιμησαν δεοντως την Shah,την αμμολεκανη με την εβερκλυν την βρηκα σημερα ανεπαφη,οι σβωλοι ειναι πιο σκληροι απο της εβερκλυν.Μυρωδια καταλαβα ,οταν την ανακατεψα για να την καθαρισω.Ουτε πριν,ουτε μετα .
Αλλωστε και με την εβερκλυν το ιδιο συνεβαινε.Αν δεν διαμαρτυρηθουν τα πατουσακια των γατιων μου στο μελλον:lol::lol: εγω βρηκα αντικαταστατη της εβερκλυν.Δεν πηγαινε αλλο βρε παιδια,το 20ευρω,μου ερχοταν βαρυ για αμμο.:P

Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος.

Ειδες που στο ειπα;Κι εγω βρηκα την υγεια μου με τεσσερις γατες...Και δε σκορπιζει και μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεγαλος ο κοκκος.
:):) Ο Ρικυ ,σκαβει σαν σκυλος που εχει θαψει κοκκαλο και ψαχνει να το βρει,οποτε την πεταγε και την πεταει εξω απο την αμμολεκανη.:lol:
Οταν ηταν πιο μικρος,κολλαγε λιγο στα πατουσακια του η εβερκλυν,αργοτερα οχι.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back